Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szmal: Brakuje nam ognia w oczach

25.01.11, 21:49
    ja tam i tak mam do was wielki szacunek
    po prostu nadzieje i ambicje wasze i kibiców były większe - jak wiesz że grasz o pietruszkę zamiast o medale łatwo się zdekoncentrować a już o ogień w oczach to już w ogóle trudno
    Obserwuj wątek
      • Gość: vero Szmal: Brakuje nam ognia w oczach IP: *.dsl.club-internet.fr 25.01.11, 21:53
        prawda to :(
      • maura4 Szmal: Brakuje nam ognia w oczach 25.01.11, 22:19
        Nie, nie, nie. Nie Sławek, nie chcę słyszeć takich tłumaczeń. Ja mam dość takiego stylu tłumaczenia od siatkarzy. Zawiedliśmy siatkarsko itp. Zagraliśmy jak..... ( tu wstawić rozmaite grube słowa). Przełknę i się nie obrażę. Pomyślę jednak wtedy, że są wściekli. Jest szansa, że może następny mecz będzie lepszy. Jak widzę takich sflaczałych chłopaków i takie niemrawe tłumaczenia, to i ze mnie wiara ucieka.
      • Gość: miko A ja tam się nie dziwię. IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.11, 23:44
        Tak samo grali przecież na turnieju w Gdyni, tydzień przed mistrzostwami.
      • Gość: robert powodzenia IP: *.apus-net.pl 26.01.11, 11:38
        ten wynik i tak jest ponad stan przecież w tym kraju nie ma żadnych podstaw aby wymagać sukcesów i dotyczy to każdej dyscypliny sportu mieszkam w 250tys mieście i tu nie ma nawet jednego klubiku piłki ręcznej gdzie dzieci mogłyby się uczyć grać Na wszystko brakuje pieniędzy sprzedali cały kraj a dług publiczny wynosi ponad 50% niepojęte a po za tym nie ma tu kultury uprawiania sportu moje dzieci opowiadają że na lekcjach w-fu ćwiczy około8 osób na 28!!Więc ludzie otrzeźwiejcie choć zgodzę się że ta drużyna ma większe możliwości szkoda że nie ma M Jureckiego i K Lijewskiego
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka