Dodaj do ulubionych

W Chinach też problemy.

14.12.11, 21:37
"signs have emerged showing Europe's debt crisis and slow economic growth in the West in general, are starting to weigh on China's manufacturing sector and broader economy. "

money.cnn.com/2011/12/14/news/international/china_growth_inflation/index.htm?source=cnn_bin
Obserwuj wątek
    • igor_uk Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 21:48
      I w Chinach rowniez.
      中央经济工作会议在北京举行
      • malkontent6 Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:00
        Wiem, że wszyscy wiedzą ale nic się nie dzieje na forum więc postanowiłem coś napisać. :)
        • igor_uk Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:19
          malkontent,przeeciez nie chodzi mnie o to,ze ty nie potrzebnie otworzyles ten watek.Otworz moj link i bardzo duzo dowiesz sie o tym ,jak powaznie patrzy w Chinach Wladza ludowa na ten problem.
          • malkontent6 Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:23
            Otworzyłem twój link ale tam jest artykuł o tym, że kobiety w Chinach często chodzą bez majtek.
            • igor_uk Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:29
              malkontent,jak twoj angoelski jest tak samo dobry ,jak i chinski,to w cale nie dziwie sie temu,ze nie raz takie bzdury gadasz.
              W artykule mowa akurat jest o czyms innym,a mianowicie,ze Wladza ludowa walczy,w dobe nadchodzacego kryzysu,z marnowaniem materialu i zalecaja Chinkam chodzic bez majtek.
              • malkontent6 Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:35
                igor_uk napisał:

> zalecaja Chinkam chodzic bez majtek.

Tak, ale tylko w poniedziałki, środy i piątki.
      • felusiak1 Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:15
        a tutaj jest nawet po polskiemu
        • igor_uk Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 22:22
          zuch z ciebie felus.Jak by jeszcze tak malkontent robil,czyli nie tylko wklejal link,a i cos tam strescil w obowjazujacym na forum jezyku.To by wam,dwom braciam amerykanskim,ceny by nie bylo.
          • felusiak1 Re: Wszysci o tym wiedza. 14.12.11, 23:38
            igor napisał: To by wam,dwom braciam amerykanskim,ceny by nie bylo.

aby wzmóc moc pisanego słowa dokonałem korekty: by ceny by nie bylo by. lepiej brzmi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka