Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania na ...

30.01.11, 17:04
    brawo małysz
    Obserwuj wątek
      • Gość: znafca Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 18:12
        Widac teraz prawdziwe zainteresowanie Polakow pilka reczna.Toz tu sie udzielalo caly czas polskie kibolstwo zainteresowane tylko i wylacznie mozliwoscia podlaczenia wlasnego miernego ego pod ewentualny sukces graczy Wenty.Ogladac czy tez komentowac gre mistrza i vicemistrza nie ma juz nikt ochoty,to tych kiboli nie interesuje. Zawsze tak o tym myslalem.
        • kania.u niech żałują ci, co nie oglądali ! 31.01.11, 13:54
          -to była piękna piłka ! Kapitalny mecz, który dostarczył wiele radości kibicom- wielkiej przyjemności oglądania przepięknych akcji, niesamowitych obron, zaciętej walki w każdej minucie, ba, sekundzie.
      • maura4 Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania na ... 30.01.11, 18:18
        Oglądam oczywiście i kciuki trzymam za Francuzów, bo nie mogę za drużynę, której kibice gwiżdżą podczas naszego hymnu. Do zawodników nie mam nic. No i nie wiem dlaczego, nie mam uczucia, że uczestniczę w wielkim święcie piłki ręcznej, a w stypie.
        • Gość: znafca Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 18:31
          Ja kibicowalem Dunczykom, choc mi sie bra Francuzow bardzo podoba.Szkoda,Dunczycy grali w zastepstwie druzyny Niemiec( na zasadzie wielkiej Germanii ) . Gratulacje dla Zabojadow ,sa bardzo dobrzy w tej grze. No nie ,dogrywka??
          • kania.u kiepski prowokator 31.01.11, 13:50
            z tego "znafcy" kiepski prowokator- choć wciąż się wciska , pod byle pretekstem, by mącić. Na drugie ma "Johann" i wiele razy się już kompromitował ze swoimi prymitywnymi niby -proniemieckimi a własciwie antypolskimi wpisami.
      • maura4 Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania na ... 30.01.11, 18:34
        Ale numer ! Dopiero teraz będą emocje.
      • Gość: ezomir Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania na ... IP: *.sdn-bng-011.adsl.virginmedia.net 30.01.11, 18:38
        Uff... Dogrywka
        Jestem za Dania:
        Graja na tych mistrzostwach swietnie.
        Niech Francja da wygrac komu innemu.
        No i moze naszych to pocieszy, ze choc z mistrzem przegrali pechowo i to tylko jedna bramka.
      • Gość: atiragram Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania na ... IP: *.opera-mini.net 30.01.11, 18:40
        uczta piłki recznej
        • jarkoni Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n 30.01.11, 18:50
          33:33 - Knudsen!!! Dania po raz pierwszy na prowadzeniu!
          :-)
          Emocje...
          • Gość: znafca Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 18:57
            Juz im powyzej gratulowalem.Drugi raz nie bede. Ale piekna i emocjunujaca gra,mimo ,ze Niemcy nie braly juz w niej udzialu.Schade.
      • maura4 Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania na ... 30.01.11, 18:55
        No, to mam złoto. Że francuskie, a nie polskie ? Dajcie spokój, nie czepiajcie się.
      • Gość: ewas Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: *.elblag.vectranet.pl 30.01.11, 19:05
        Ale dobrze ,że Duńczycy przegrali, to sie tak mści za kibiców jak na Polaków gwizdali,brawo dla Francuzów , cieszę się jest jakas sprawiedliwośc.
      • Gość: fakir Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.11, 19:06
        to gdzie sa mistrzostwa w Danii czy w Szwecji?
        • Gość: geog Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.ptim.net.pl 30.01.11, 19:10
          W Szwecji. Tylko Szwecja leży w Danii. Albo odwrotnie.
          ...
          Typowe dla fahofcuf z gazety...
        • Gość: Larry Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: 86.47.244.* 30.01.11, 19:10
          Trzeba wierzyc dziennikarzom - oni sa obeznani. Ale blisko byli ;)
        • Gość: mufc73 Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.unknown.vectranet.pl 30.01.11, 19:11
          pusc sobie animal planet
        • Gość: Martusia Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.ias.bredband.telia.com 30.01.11, 19:13
          "Gazecie" sie cos porabalo, bo gospodarzami turnieju byli Szwedzi, a Malmö (tam gdzie rozgrywali final) nalezy w dalszym ciagu do Szwecji, chociaz kiedys cala prowincja Skåne
          (tam gdzie lezy Malmö) nalezala do Danii. W kazdym razie jest to bledna info ze strony redakcji!!!!
          • Gość: geog Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n IP: *.ptim.net.pl 30.01.11, 19:18
            Martusiu, nie tak poważnie :) (wiemy)
      • Gość: m ms w danii?! IP: *.centertel.pl 30.01.11, 19:08
        kto to pisal? żeby relacje z meczu finałowego mś pisała osoba, która nie wie gdzie te mistrzostwa się odbywają....
      • Gość: Rychu A ja przez cały czas byłem przekonany... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.01.11, 19:11
        że mistrzostwa odbywają sie w Szwecji a tutaj mnie redaktor oświecił, że to Duńczycy byli gospodarzami na duńskich mistrzostwach. Dzięki za to, że onet ma tak profesjonalnych komentatorów. :)
      • Gość: Larry Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: 86.47.244.* 30.01.11, 19:12
        to jak juz tak klamia w gazecie to dla pewnosic zapytam forumowiczow - kto wygral?
        • Gość: Jonek Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem IP: *.e-wro.net.pl 30.01.11, 19:16
          Wygrali Mongołowie grając w Pekinie czyli w stolicy Zimbabwe :)
      • Gość: Jonek Gdzie te mistrzostwa?????? IP: *.e-wro.net.pl 30.01.11, 19:13
        To hala Malmo Arena znajduje się w Danii? Niech mi jeszcze autor napisze że stolica Danii jest Sztokholm.
      • Gość: max zkolanka Gospodarzem turnieju to byli Szwedzi a nie Dania IP: *.dynamic.chello.sk 30.01.11, 19:16
        Boże, co za amatorszczyzna, aby w przebiegu całego spotkania komentator nie zorientowal się, że MŚ odbywały się w Szwecji a nie w Danii... Do Malmoe Duńczycy rzeczywiście daleko nie mają ale żeby ich nazywać gospodarzami to już chyba gruba przesada.

"Faworyzowani Francuzi musieli się sporo napocić, by pokonać gospodarzy turnieju"..., "Duńczycy liczą najbardziej na swoją publiczność. Fanatyczni kibice ze Skandynawii byli główną siłą napędową gospodarzy w meczu przeciwko Polsce w drugiej rundzie mistrzostw świata. Duńczycy wygraną 28:27 zamknęli nam drogę do dalszej fazy mundialu"...
        • Gość: max zkolanka redakcja nawet nie przyznała się do błędu... IP: *.dynamic.chello.sk 30.01.11, 21:59
          po prostu podmienili tekst i zadowoleni. No to sobie ten tekst jeszcze raz skonbtrolujcie, z jednego zdania nadal bowiem wynika, że to Dania była gospodarzem MŚ... szkoda komentarza...

"Fanatyczni kibice ze Skandynawii byli główną siłą napędową gospodarzy w meczu przeciwko Polsce w drugiej rundzie mistrzostw świata. Duńczycy wygraną 28:27 zamknęli nam drogę do dalszej fazy mundialu"
      • morfeusz_1 Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n 30.01.11, 19:19

Egon klawo jak cholera :)

https://static.iplex.pl/zdjecia/578.1.jpg
      • morfeusz_1 Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n 30.01.11, 19:21

static.iplex.pl/zdjecia/578.1.jpg
      • ojckp gospodarzem jest Szwecja panie redaktorze 30.01.11, 19:21
        gospodarzem jest Szwecja panie redaktorze
      • Gość: mer Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: *.static.213-200-213-27.swisscomdata.ch 30.01.11, 19:23
        Czy Gazeta.pl nie ma chociaz troszke lepiej orientujacych sie dziennikarzy??????? Wstyd,zeby pisac o Danii,ze sa gospodarzami......zatrudnijcie mnie a ja napewno lepiej napisze tutaj te artykuly i co wazniejsze bez takich KOSZMARNYCH GAF,,,,,, co za obciach !!!!!!!!!!!
      • Gość: kabe Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 19:35
        "Poziom spotkania przewyższał wszystkie poprzednie mecze mistrzostw świata w Danii" - w Szwecji panie redaktorze.

Oraz wygrali dwiema, a nie dwoma bramkami.
        • Gość: Kolega Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 19:48
          Brawo Francja! I Hiszpania - Skandynawia do domu! :)
      • Gość: gość Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 19:48
        "...Ostatecznie wygrali dwoma bramkami..."

- chyba dwiema bramkami. Pismaki, motyla noga!
        • Gość: M. Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.11, 08:15
          Chyba niekoniecznie, ekspierdzie.

poradnia.pwn.pl/lista.php?id=11141
          poradnia.pwn.pl/lista.php?id=1883
      • maz-47 Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... 30.01.11, 20:05
        Znakomity mecz, ależ były emocje. Taką piłkę ręczną to można oglądać!
        Kibicowałem Duńczykom, bo nie chcę, by ta piękna gra była zdominowana "na wieki" przez jeden kraj. Duńczycy grali niesamowicie ambitnie i byli bliscy zwycięstwa. Zadecydowały 2 błędy w końcówce dogrywki. Tak klasowy zespół jak Francja nie mógł tego nie wykorzystać i wykorzystał. Bez litości...
        • Gość: geog Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem IP: *.ptim.net.pl 30.01.11, 20:14
          Wreszcie coś o meczu, a nie o idiocie, co pisze...bohater dnia, szlag...
          ...
          O wyniku ZAWSZE decydują błędy.
      • pfg Re: Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja - Dania n 30.01.11, 21:30
        Świetny był mecz! Duńczycy mnóstwo zawdzięczają swojemu bramkarzowi. Umiarkowanie kibicowałem Francuzom, ale Duńczyków mi trochę żal.
      • Gość: Kuba Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: *.echostar.pl 30.01.11, 21:46
        Wspaniały mecz i wielkie emocje. Kibicowałem Francji uwielbiam grę tej reprezentacji ale trzeba oddać Duńczykom , ze grali świetne zawody zwłaszcza Hansen i Landin ale jednak doświadczenie Karabatica i Fernandeza a dodając do tego młodość Barachet"a i sprawność Abalo to jednak potrafili przechylić szalę zwycięstwa na swoja korzyść słabo zagrał Dinart , który bardzo się spózniał w obronie. Duńczycy grali Hansenem jak my kiedyś Bieleckim i było to zabójczo skuteczne właściwie była ta opcja lub koło. Więcej się spodziewałem po Boesenie Christiansen chyba też wszedł za pózno ale ogólnie mecz stał na świetnym poziomie i teraz cały nasz sztab może usiąść i się zastanowić kiedy my będziemy grać na takim poziomie gimnastyczno - ruchowym. Zagranie meczu? jak dla mnie pad obronny Barachet"a gdy rzucił się i chwycił piłkę w jedna rękę i zdołał odegrać koledze z drużyny. Naprawde to był mecz na najwyższym poziomie.
      • Gość: kaktus emocje - tak, ale poziom ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.11, 22:54
        francuzom oczywiście gratuluję, ale to już nie jest ta kosmiczna ręczna, jak to było na poprzednich dużych imprezach. według mnie za dużo błędów indywidualnych, ale też dziur w obronie w obu drużynach. za to emocji oczywiście mnóstwo. karabatic robił co chciał, a z drugiej strony francuzi nie byli w stanie kontrolować wyniku meczu. natomiast oglądanie przygotowanych akcji ze skrzydłowymi u duńczyków i ogromu opcji z jakich francuzi korzystają w ofensywie to sama przyjemność. jak zwykle niesamowity abalo, no i ci młodzi. oj, szybko dominacja les bleus się nie skończy.
      • Gość: qazi Finał MŚ piłkarzy ręcznych. Francja mistrzem św... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:06
        Odwiedź real-barca.pl a nie pożałujesz! jedna strona , dwa największe kluby świata. Codzienne doniesienia, mecze na zywo, komentarze, opinie ekspertów liczne konkursy ze świetnymi nagrodami oraz piękne kobiety. Pomóż swoim! Real czy Barca? Madryt czy Barcelona? real-barca.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka