czarnooki-kot 17.02.11, 19:47 andrzej, jesteś najlepszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bantum Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 20:21 A ja tam lubię Andrzeja. Dajcie mu tą ostatnią walkę i wystawcie naprzeciw Najmana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golota_idz_stad Czy ten gosciu nie wie co to WSTYD? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.11, 20:23 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŁOTA !! GOŁOTA!! Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 20:30 Dzięki Andrzej ,że wracasz , bo Adamek to inny wymiar (waga półciężka) ,Twoja porażka z nim to wypadek przy pracy (zlekceważenie tego boksera) .Pełen szacunek dla Ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luck191 Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.dobranet.pl 17.02.11, 20:34 Andrzeja było stać na zdobycie pasa,szkoda,że się nie udało,ale i tak dla mnie jest wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 20:54 trzeba wiedziec kiedy odejsc. Daruj sobie Andrzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.147.153.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.11, 20:59 miejsce walki - parking przed Grand Hotelem w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna w IP: 62.3.166.* 18.02.11, 07:48 stawka: pas Polsatu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.217.146.194.generacja.pl 17.02.11, 21:04 Aaandrzej Gołota Gołota Gołota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna w IP: 78.149.243.* 17.02.11, 21:04 Ludzie patrzcie glupka pod krawatem pokazali! Od razu nabral intelygencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crespo Re: Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna w IP: *.tvk.torun.pl 17.02.11, 21:09 Chciałbym sie mylić, ale moze okazac się że np. bedzie walczył z Pudzianem... Dałby sobie spokój lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi(r)co Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.11, 21:23 Andrzej nie kończ. Wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 21:27 a przeciwnikiem będzie jakiś kelner albo facet z kibla... endrju dawno udowodnił, że nie ma jaj tylko wydmuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
katorakta Endrju wróć!!! 17.02.11, 21:28 Jestem miszcz nad miszcze, tylko na Twoje walki mogłem czekać do piątej rano!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi walka odbędzie się w zakopcu... 17.02.11, 21:39 w czasie skoku Małysza - pomiędzy odbiciem się a lądowaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUŻ Trenuje? Wraca? IP: *.net.ipartners.pl 17.02.11, 21:43 Znaczy poszedł na wiejską dyskotekę szukać dymu? A może tyko zamiast jednej, zaraz 2-3 krechy wciągnął? Leniarski pewnie ze szczęścia nie będzie 2 dni spał: bóg wiejskich dyskotek, idol złodziejaszków i blokowych cwaniaczków, dilerów narkotykowych i alfonsów wraca rozmieniać swoją przeszłość. Nic już nie będzie takie same... Może z Pudzianowskim powinien walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniecpzpn Re: Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna w IP: *.icpnet.pl 17.02.11, 22:22 Odetchnąłem z ulgą - myślałem, że będą jakieś negatywne komentarze, że Gołota się skończył, że znów przegra w 1s, itd. A tu miłe zaskoczenie, no Andrzej dał wiele emocji i szacunek, cieszy że pomimo takiej polskiej negatywności tym razem jest pozytywnie, albo taki dzień albo to Andrzej ma tą moc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTL Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.olsztyn.mm.pl 17.02.11, 22:50 No tak. Pomysł dobry, tylko z kim? Jeśli będzie to walka a nie cyrk to chętnie obejrzę. W końcu Andrzej zasłużył sobie na wielkie pożegnanie. Byle nie w jego stylu. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyok Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.olsztyn.mm.pl 17.02.11, 22:52 Andrzej Gołota to jeden z naszych największych pięściarzy i nic i nikt tego nie zmieni. Szkoda tylko jego psychiki. A tam gdzie inni kończą zaczyna sie kyokushin. Zapraszam tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miyan Re: Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna w IP: *.net.ipartners.pl 17.02.11, 23:31 > Andrzej Gołota to jeden z naszych największych pięściarzy i nic i nikt tego nie > zmieni. Zgadzam się. Jest coraz większy. Niedługo będzie łatwiej przeskoczyć niż obejść. Tylko niech już sie nie kompromituje "walkami" z Saletą, Majdanem, Pudzianowskim, Wojewódzkim czy Najmanem. Jak mu brakuje potwierdzanie, niech da po mordzie jakiemuś pijaczkowi na wiejskiej dyskotece. Na wiejskich dyskotek endrju jest królem. Królem kresek, blachar, wiejskich obszczymurków i red. Leniarskiego. Niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Boks. Gołota rozpoczął treningi.. IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 17.02.11, 23:39 czyba trenuje przed udaniem sie do ZUS'u w celu wyliczenia kapitalu poczatkowego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 00:24 ANDRZEJ .. GOŁOTA GOŁOTA GOŁOTA GOŁOTA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWIANIN Zapamiętam go na zawsze. Jego upadki i wzloty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 00:53 To jest piękno boksu! A jednocześnie cała jego historia jest bardzo Polska. Dla mnie był dwu krotnym mistrzem świata. Dziękuję za nocne walki te przy radiu (!!!) i tv! Gladiotor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Uwielbiam jego walki. Bo nikt tak fajnie jak on... IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 01:01 ...nie dostaje w p...dol. Ten mistrz pojedynków w dyskotece na nic innego nie zasłużył. Endrju, chcemy nadal oglądać twoje porażki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny Boks. Gołota rozpoczął treningi. Pożegnalna wal... IP: *.51.105.189.meganet.net.pl 18.02.11, 01:27 Jeden z Was tu pisze że Gołota nie ma jaj tylko wydmuszki.........może koleś powiedz mu to w 4 oczy :) Przed monitorem to nawet pierwszoklasista już może tak pisać. ........................................... Ja lubię Gołotę i zawsze będę go dobrze wspominał. Pozdrawiam sympatyków Andrzeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Golota prezentuje umiejetnosci - zobacz link ##### IP: *.dsl.bell.ca 18.02.11, 05:17 Miszcz golota w swojej najlepszej walce www.youtube.com/watch?v=0l0-Ye1NxBM Mialem okazje osobiscie widziec miszcza golote w Chicago. To spotkanie utwierdzilo mnie w przekonaniu ze miszcz bardziej nadaje sie do tanca z chamami niz do tanca z gwiazdami. Wypowiedzi miszcza i jego malzonki po przegranej z Adamkiem tylko potwierdzily powyzsza opinie. Mam propozycje do miszcza: miszczu, po kompromitacji z Lennoxem Lewisem, Tysonem, Brewsterem i Adamkiem, kup sobie takie nakrycie glowy jak ponizej i oszczedz Polakom wstydu everydayisawesome.com/?p=555 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim calgary GO GO ENDRIU IP: 75.156.204.* 18.02.11, 05:48 GOLOTA W LATACH SWEJ SWIETNOSCI 96 ROK POZAMIATAL BY ADAMKIEM JAK SCIERA.GO GO ENDRIU Odpowiedz Link Zgłoś