Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śląsk - Cracovia

IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.11, 21:03
    [sonda=kto wygra mecz?]
    wisła ruch remis nie wiem [/sonda]
    Obserwuj wątek
      • Gość: mecz w necie Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 23:20
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110303/SPORT_NOZNA/303455028
      • Gość: scra Śląsk - Cracovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 15:02
        Można ten mecz w necie obejrzeć??????????????\
      • Gość: ja Śląsk - Cracovia IP: *.centertel.pl 04.03.11, 17:31
        Mam to w dupie.
        • Gość: Don Re: Śląsk - Cracovia IP: *.superkabel.de 04.03.11, 17:52
          Ciekawy sposob na wyrazenia braku zainteresowania tym meczem.
      • Gość: weron Śląsk - Cracovia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.11, 18:14
        a w pojedynku kibiców prowadzi Cracovia 25 do 22, ale Śląsk ostatnio nadgonił dzięki swoim zgodom. Zobacznie na Hools Rulez
      • Gość: ćpun Re: Śląsk - Cracovia IP: 62.244.152.* 04.03.11, 18:18
        CRACOCIA :]
      • Gość: geo Re: Śląsk - Cracovia IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 04.03.11, 18:26
        Mam wrażenie że będzie 0-0
        • Gość: q1 Śląsk to kibicowski dramat IP: 213.156.126.* 04.03.11, 19:43
          to miasto nadaje się tylko na kosza i żużel
      • Gość: gość Śląsk - Cracovia IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 18:30
        a ja mam wrażenie, że będzie 3:0 dla śląska :)
        • Gość: gość Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 18:41
          Na razie jest 11:1 w strzałach, więc całkiem prawdopodobne jeżeli cracovia nie zacznie atakować.;p
          • Gość: rulef Re: Śląsk - Cracovia IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 18:52
            Właśnie to jest najgorsze,Śląsk atakuje a jedyną bramkę meczu strzeli Craxa pod koniec spotkania,oby tak nie było.

Śląsk gra bez napastnika,Gikiewicz jest za mało doświadczony,powinien grać ale przy doświadczonym napastniku.
            • Gość: gość Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:01
              A co z Diazem? Czemu nie gra? On miał jakąś kontuzje co nie? Ale to prawda, pełno sytuacji a żadna nie wykorzystana.;/
      • Gość: rulef Śląsk - Cracovia IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 19:37
        Solorz dusigroszu jeden,gdzie ten napastnik,pieprzony sknera.
        • Gość: lol Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:46
          kup ze swoich, pajacu
          • Gość: gość Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:49
            Co jak co, ale napastnik by się przydał.
          • Gość: rulef Re: Śląsk - Cracovia IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 19:52
            To na hooj się pcha do sportu jak dziad nie chce inwestować,biedniejszy by był na jego miejscu i by więcej kasy wyłożył,im bardziej bogaty dziad tym większy sknera(tyczy się tylko Polski)
      • mitko32 Śląsk - Cracovia 04.03.11, 19:59
        Nareszcie wszystkie zespoły w Ekstraklasie będą miały dwucyfrowy dorobek punktowy! Oby na tym Cracovia nie poprzestała, mam nadzieję, że ten zasłużony klub włączy się w realną walkę o pozostanie w najwyższej lidze.
        • Gość: Dobra Rada To zależy od włożonych pieniędzy... IP: *.ists.pl 04.03.11, 20:55
          Trzeba dużo zapłacić, żeby nie przegrać meczu w ekstraklasie.

No i liczyć na potknięcia innych 2 słabeuszy. Po prosto liczyć na cud baraży.

Bez porządnego wkładu ani rusz. Nikt darmo remisu nie da. To nie 4 liga.

W ostatnich kolejkach być może uda się nawet coś kupić.

Nie oszukujmy się to jest jedyna szansa.
          • Gość: qwer Re: To zależy od włożonych pieniędzy... IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 21:36
            wszem i wobec - BARAZY NIE MA W POLSKIEJ EKSTRAKLASIE - a szkoda notabene
        • Gość: Franz Re: Śląsk - Cracovia IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 22:49
          zasłużony czym? układami przy zielonym stoliku? korupcją? kibicami mordercami?
          • Gość: Wercy Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 23:46
            Borski uratował Cracovię.
            • Gość: ted przesadzasz , Śląsk urządzał remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 10:04
              nie Borski tylko Ćwiolong , i reszta która próbowała naśladować ćwiolonga , nie na darmo w Wiśle funkcjonowało określenie , strzelił ćwielonga , wywinął ćwielonga , on się ku... przewraca jak trzeba biec do piłki i strzelać , facetowi siada psycha i niestety nogi robią mu się jak z waty i pada jak rażony , pozatym Mila i niedziela mieli problem z wstrzeleniem się w bramkę , a jest Gikiewicz cienki bo nie ma konkurencji w ataku . A może solidaryzowali się Sotirovicem i grali przeciwko trenerowi . Cracovia bardzo cienka , nie oglądałem meczu z Legią , ale Legia z Polonią dostanie lanie skoro stać ją było tylko na remis z cienką Cracovią .Zresztą znając metody Skorży to po zimie Legia może zaskoczyć dopiero około0 5 , 6 kolejki po zimowych przygotowaniach .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka