Gość: server IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.11, 21:03 [sonda=kto wygra mecz?] wisła ruch remis nie wiem [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mecz w necie Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 23:20 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110303/SPORT_NOZNA/303455028 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scra Śląsk - Cracovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 15:02 Można ten mecz w necie obejrzeć??????????????\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Śląsk - Cracovia IP: *.superkabel.de 04.03.11, 17:52 Ciekawy sposob na wyrazenia braku zainteresowania tym meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weron Śląsk - Cracovia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.11, 18:14 a w pojedynku kibiców prowadzi Cracovia 25 do 22, ale Śląsk ostatnio nadgonił dzięki swoim zgodom. Zobacznie na Hools Rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Śląsk - Cracovia IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 04.03.11, 18:26 Mam wrażenie że będzie 0-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q1 Śląsk to kibicowski dramat IP: 213.156.126.* 04.03.11, 19:43 to miasto nadaje się tylko na kosza i żużel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Śląsk - Cracovia IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 18:30 a ja mam wrażenie, że będzie 3:0 dla śląska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 18:41 Na razie jest 11:1 w strzałach, więc całkiem prawdopodobne jeżeli cracovia nie zacznie atakować.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rulef Re: Śląsk - Cracovia IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 18:52 Właśnie to jest najgorsze,Śląsk atakuje a jedyną bramkę meczu strzeli Craxa pod koniec spotkania,oby tak nie było. Śląsk gra bez napastnika,Gikiewicz jest za mało doświadczony,powinien grać ale przy doświadczonym napastniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:01 A co z Diazem? Czemu nie gra? On miał jakąś kontuzje co nie? Ale to prawda, pełno sytuacji a żadna nie wykorzystana.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rulef Śląsk - Cracovia IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 19:37 Solorz dusigroszu jeden,gdzie ten napastnik,pieprzony sknera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:46 kup ze swoich, pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:49 Co jak co, ale napastnik by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rulef Re: Śląsk - Cracovia IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 19:52 To na hooj się pcha do sportu jak dziad nie chce inwestować,biedniejszy by był na jego miejscu i by więcej kasy wyłożył,im bardziej bogaty dziad tym większy sknera(tyczy się tylko Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
mitko32 Śląsk - Cracovia 04.03.11, 19:59 Nareszcie wszystkie zespoły w Ekstraklasie będą miały dwucyfrowy dorobek punktowy! Oby na tym Cracovia nie poprzestała, mam nadzieję, że ten zasłużony klub włączy się w realną walkę o pozostanie w najwyższej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra Rada To zależy od włożonych pieniędzy... IP: *.ists.pl 04.03.11, 20:55 Trzeba dużo zapłacić, żeby nie przegrać meczu w ekstraklasie. No i liczyć na potknięcia innych 2 słabeuszy. Po prosto liczyć na cud baraży. Bez porządnego wkładu ani rusz. Nikt darmo remisu nie da. To nie 4 liga. W ostatnich kolejkach być może uda się nawet coś kupić. Nie oszukujmy się to jest jedyna szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: To zależy od włożonych pieniędzy... IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 21:36 wszem i wobec - BARAZY NIE MA W POLSKIEJ EKSTRAKLASIE - a szkoda notabene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Śląsk - Cracovia IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 22:49 zasłużony czym? układami przy zielonym stoliku? korupcją? kibicami mordercami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wercy Re: Śląsk - Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 23:46 Borski uratował Cracovię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted przesadzasz , Śląsk urządzał remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 10:04 nie Borski tylko Ćwiolong , i reszta która próbowała naśladować ćwiolonga , nie na darmo w Wiśle funkcjonowało określenie , strzelił ćwielonga , wywinął ćwielonga , on się ku... przewraca jak trzeba biec do piłki i strzelać , facetowi siada psycha i niestety nogi robią mu się jak z waty i pada jak rażony , pozatym Mila i niedziela mieli problem z wstrzeleniem się w bramkę , a jest Gikiewicz cienki bo nie ma konkurencji w ataku . A może solidaryzowali się Sotirovicem i grali przeciwko trenerowi . Cracovia bardzo cienka , nie oglądałem meczu z Legią , ale Legia z Polonią dostanie lanie skoro stać ją było tylko na remis z cienką Cracovią .Zresztą znając metody Skorży to po zimie Legia może zaskoczyć dopiero około0 5 , 6 kolejki po zimowych przygotowaniach . Odpowiedz Link Zgłoś