Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Racing Santander - Real Madryt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 15:53
    jose Murincho - dla mnie murincho jest jebanym pedałm nie potrafi zmotywowac piłkarzy realu madryt do wspuł pracy...

c.ronaldo - cristiano jest bardzo utalentowanym zawodnikiem dla karzdego piłkarza w polsce jest zaszczyt grac z nim lub przeciwko portugalczykowi ... oj jest mojim idoleem i zostanie do konica moich dni .... dlamnie on jest number 1 ....
    Obserwuj wątek
      • Gość: xyz Re: Racing Santander - Real Madryt IP: *.c193.msk.pl 06.03.11, 20:58
        Zmień dealera albo udaj się na leczenie.
      • Gość: jak Racing Santander - Real Madryt IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.03.11, 21:03
        mysle ze real to wygra zycze mu tego aby walka o Mistrzostwo Hiszpanii byla ciekawsza
        Kibic Barcelony:)
      • Gość: gosc Re: Racing Santander - Real Madryt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.11, 21:28
        Gość: seniorrr
        dla mnie ty jesteś jebanym pedałem, popracuj nad ortografią, to po pierwsze. po drugie, jeśli nie znasz się na piłce nożnej to nie komentuj! jaraj się dalej ekstraklasą :)
      • Gość: Scoob Re: Racing Santander - Real Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 22:49
        Szkoda, że szkoła nie jest dla ciebie numer 1, synu.
        haŁa madrid
      • Gość: Realos Racing Santander - Real Madryt IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 23:35
        O czym panowie piszecie? Jest zwycięstwo i należy się cieszyć! Forma do góry, a Lyon szaro-bury. Gramy do końca i nie odpuszczamy. Hala Madrid!!! Siema ziomale.
      • Gość: patryk Re: Racing Santander - Real Madryt IP: *.felixcom.3s.pl 07.03.11, 18:16
        masz racje o tym jose Murincho ale ronaldo nie umni grac według mnie najlepszy jest snejder

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka