Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka?

IP: 194.116.198.* 15.03.11, 08:42
    dlatego ja przyjechał z moim zespołem do szpitala Santa Corona....
    Obserwuj wątek
      • grzemach Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? 15.03.11, 09:03
        Też się zastanawiam czy jest ktoś taki jak korektor w gazecie, czy ktokolwiek poza autorem czyta tekst zanim zostanie wyświetlony na stronach.
        • bartoszcze Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? 15.03.11, 09:31
          To nie tylko problem, portalu, ale szerszy:
          bartoszcze.blox.pl/2011/03/Eho-Miasta-czyli-o-narastajacym-problemie-zaniku.html
        • Gość: proste Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.11, 10:20
          po prostu kubica spadl z lozka w szpitalu.
        • marter7 ...optymista 15.03.11, 10:59
          > Też się zastanawiam czy jest ktoś taki jak korektor w gazecie, czy ktokolwiek p
          > oza autorem czyta tekst zanim zostanie wyświetlony na stronach.

Widzę, że jesteś optymistą - ja sądzę, że nawet autor tylko pisze, ale już tego co napisał - nie czyta.
          • maczor A może... 15.03.11, 11:31
            Może to jest tak, że to jest po prostu świetne tłumaczenie - lekarz jest ze wsi i mówi po Włosku niepoprawnie, tłumacz to wyłapał i świetnie zobrazował po Polsku ;D
      • Gość: amrik Swieta krew stracila waznosc?? IP: *.u.itsa.pl 15.03.11, 09:32
        Hahahahahaha
        • Gość: mac Dlatego Ja przyjechał! To Hans aus Dresden!!!! IP: 62.87.186.* 15.03.11, 09:54
          To był Hans aus Dresden a nie Chirurg od łokci! Heidfeld wysłał go żeby mu łokcie poniszczył!!!
      • Gość: Czesiek Jak widać na zdjęciu pan Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 09:53
        ma się całkiem dobrze.Po tak ciężkim wypadku.
      • Gość: f1 Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? IP: 90.156.103.* 15.03.11, 10:09
        prosto z translatora... wstyd!
      • Gość: Korektor Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.11, 10:20
        Tekst zostal poprawiony okolo 10:16 i to chyba bez korektora! Wystarczy, ze sa komentarze czytelnikow - taniej. Ale sa gazety / czasopisma, ktore korektorow zatrudniaja. Choc niekoniecznie w Polsce! Za marke trzeba zaplacic. I dobrze. Chce miec tylko wybor kiedy tak a kiedy nie.
      • heraldek Nastepna operacja Kubicy to operacja nosa.... 15.03.11, 10:27
        .... "Luigi Celli, światowej sławy włoski specjalista od chirurgii łokci".... to brzmi calkiem niezle...... Kubica bedzie potrzebowal jeszcze Swiatowej Slawy Specjalista od Chirurgii Pięt....
        • Gość: o Re: Nastepna operacja Kubicy to operacja nosa.... IP: 213.71.28.* 15.03.11, 11:35
          Ty za to potrzebowałbyś światowej sławy specjalisty od mózgu.
          Oczywiście, gdybyś miał mózg.
      • Gość: wojtek Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? IP: *.elk.mm.pl 16.03.11, 10:12
        A po tem będzie następna operacja/leczenie u psychologa/bo Kubica nie będzie mógł się pogodzić ze zdobyciem mistrza F1 przez Haidfelda i nie będzie przez swoją głupotę się pozbierać i wytłumaczyć sobie jaki ja byłem głupi i już nie wróci do F1,ale do rajdów gdzie też nie za bardzo będą go chcieli ponieważ ubezpieczenie Kubicy będzie bardzo wysokie,a jak Hajfeld zdobędzie mistrza F1 to kto będzie chciał go wyrzucić a zamiast niego przyjąć Kubicę chyba,że na kierowcę testowego.
        • peterblood Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? 16.03.11, 22:05
          Głupotą jest wiara w mistrzostwo Heidfelda....
          • Gość: zbik Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 02:22
            A ja sądzę, że Pietrow w tym roku da popalić Nikusiowi i będzie z nim regularnie wygrywał.
        • Gość: phalgyp Re: Wypadek Kubicy. Kolejna operacja Polaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:27
          czlowieku, o czym Ty gadasz? jaka glupote? moim zdaniem Kubica bardzo dobrze robil, ze startowal w rajdach - jednak nic tak nie pomaga w koncentracji i doskonaleniu umiejetnosci jak bezposrednia rywalizacja. A w F1 to ledwo co potestowac mozna sobie bolid - czy dziala itp i pojsc na przerwe na lunch - troche inna atmosfera niz podczas wyscigu, nie?
          poza tym, to "to je rally" i wypadki sie zdarzaja. Kubica mial sporo pecha, ze akurat trafil na jakas barierke slabo pomyslana, ale wypadki na rajdach to byly, sa i beda i juz.
          ja wierze, ze Kubica wroci i do F1 i do rajdow. Mysle, ze ma talent do tego i tego i jak pojdzie w slady Raikkonena to tam im jeszcze pokaze jak sie jezdzi w rajdach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka