Gość: inimicus IP: *.icpnet.pl 03.05.04, 23:53 Lech zdech kolejorz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Kibice ukarali zarzad za wdawanie sie w uklady z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:09 ..Grajewskim. 9 tys frekwencji to nie wina nieatrakcyjnego przeciwnika ale reakcja na sprzedanie meczu z Widzewem. Ja mam karnet ale celowo nie poszedlem na mecz bo nie dam sie bezkarnie oszukiwac. Panowie prezesi olewaja kibicow to ja, kibic olewam prezesow. Mam nadzieje, ze ktos w zarzadzie zrozumie, ze lepiej grac uczciwie niz dogadywac sie przy stoliku (kazdy 1tys kibicow mniej na meczu to utrata 25tys PLN). A na nastepny mecz juz sie oczywiscie stawiam na Bulgarskiej. Obym wiecej nie musial wracac do domu z poczuciem, ze mnie wydymano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Re: Kibice ukarali zarzad za wdawanie sie w uklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:44 MC! Ty się sam ukarałeś przecież nie przychodząc na stadion. Zapłaciłeś za karnet, a nie byłeś na meczu i nie obejrzzałeś Ewelinki! NA złość babci odmrożę sobie uszy. Powszechna opinia o ułożonym meczu z Widzewem, jest zwyczajną bzdurą, w którą Tyś uwierzył! Chłpoie wracaj na stadion, tu jesteś potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalak21 Re: Kibice ukarali zarzad za wdawanie sie w uklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:48 Niektorzy poprostu polykaja wszystko co sie do nich mowi. Jak kibic glupi to juz tego nic nie zmieni. Nice dlugo zacznie wierzyc w kontakty zarzadu z UFO!! HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Kibice ukarali zarzad za wdawanie sie w uklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:50 Ja na szczescie nie placilem za karnet wiec jakos mnie to nie dotknelo finansowo. A z kolei o tym, ze mecz bedzie ustawiony wiedzialem kilka dni wczesniej i to z bardzo pewnego zrodla w samym klubie. Strasznie mnie to wkurzylo ale postanowilem pojsc i sie przekonac. No i sie przekonalem, ze moje zrodlo mialo racje. A na stadion wracam juz w nastepnym meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak z Jeżyc Re: Kibice ukarali zarzad za wdawanie sie w uklad IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.05.04, 13:12 Jakiż to paradoks. Ludzie, którzy mają darmowe karnety najgłośniej mówią o sprzedanym meczu. Tacy "kibice" niech lepiej pozostaną w domu. Pewnie oglądaliby mecze w TV, gdyby tylko ktoś kupił im abonament w Canal +. Wielkopolanie ! Lech potrzebuje kibiców z prawdziwego zdarzenia, a nie malkontentów, którzy po jednym słabszym meczu obrażają się na zawodników, Zarząd i nie wiadomo na kogo jeszcze (?). Poza tym uważam, że reakcja tzw. "kotła" na grę Ł. Madeja była przykładem kultury dopingowania i kibicowania. Jeżeli zawodnikowi nie wychodzi gra na boisku, to pozytywne reakcje tych kibiców (w obliczu gwizdów płynących z pozostałej części stadionu) są gestem godnym do naśladowania. P.s. Mam nadzieję,że ewentualne negatywne komentarze do mojej wypowiedzi będą zawierać coś więcej, aniżeli garść nie wyszukanych inwektyw pod moim adresem, tzn. jakąś rzeczową polemikę pozbawioną zwierzęcej agresjii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Re: Lech Poznań - Odra Wodzisław 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:41 Inimicus! Jesteś zwykłym łobuzem i prowokatorem. Wracam na swojej lokalne forum. A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: Lech Poznań - Odra Wodzisław 2:0 IP: *.multilan.net 04.05.04, 08:13 Bardzo brzydkie zachowanie w stos. do Madeja,który tyrał cały mecz.Zarząd chce się go pozbyć i steruje kotłem.Gdyby to Reiss odchodził do Legii to by się mówiło,że ratuje klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech Poznań - Odra Wodzisław 2:0 IP: 150.254.166.* 04.05.04, 09:30 Nie byłem na meczu razem z paroma moimi kumplami bo nie wiedzieliśmy czy Lech zagra na maksa czy nie. A Wy kolesie którzy wciskacie ludziom kit że mecz z Widzewem był uczciwiwy lepiej się już przymknijcie. To że nie macie racji jest chyba oczywiste dla każdego kto tamten mecz widział. Mnie też zależy na Lechu ale trochę inaczej niż Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIK Re: Lech Poznań - Odra Wodzisław 2:0 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 12:02 Ignac czy jak ći tam obrońco frajerstwa chyba sam nie wierzysz w to co piszesz bo to świadczyłoby że masz poziom inteligencji zbyt niski na wypowiadanie się publiczne. Druga sprawa ten zarząd nie umie myśleć gdyby bilety były po 15zł kibiców byłoby dwa razy tyly kasa ta sama ale widowisko przy prawie pełnym stadionie . Chytry dwa razy traci. Co do Madeja i sterowanej tuby zarządu czyli kotła w s t y d. Łukasz Prawdziwi kibice Lecha cię szanują. A dla kotła mam nowe pieśni. Czy olewasz czy nie ja i tak kocham Cię.Możesz ludziom wciskać kit my zrobimy wszystko by nie pisnął nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: Lech Poznań - Odra Wodzisław 2:0 IP: 150.254.206.* 04.05.04, 13:07 najlepsza piosenka wiosny jaka dotad slyszalem. gratuluje pomyslu, bo to co spewaja te buraki w kotle chyba tylko oni rozumieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllech zdecydowanie najlepsza przyśpiewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:38 No więc jest faktycznie najlepsza i zdecydowanie odpowiednie piosenka dla tych rumburaków z kotła! Tak przy okazji to rzygać się chce kiedy się słyszy te niektóre ich przyśpiewki i ich zachowanie! Banda pachołków sterowana przez zarząd i tzw.koksiarzy! A propos ich piosenek, to nie wiem czy Wy także, ale z kumplami stwierdzamy powoli,że na meczach lecha czujemy się prawie jak na pogrzebach... Ja nie wiem czy nie można jakiś żwawszych i zachęcających także innych kibiców do śpiewania żwawszych piosenek wymyślić?! Tak na marginesie... dlaczego na legii jest taki głośny doping mimo tego,że jkest o wielu mniej kibiców??? Ano dlateg,że tam marszy pogrzebowych się nie śpiewa!!!!!!! KONIEC Z POGRZEBAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllech DOŚĆ POGRZEBÓW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:41 Tak przy okazji to rzygać się chce kiedy się słyszy te niektóre ich przyśpiewki i zachowanie TYCH"WIERNYCH"KIBICÓW!(zwykła popisówa i moda) Banda pachołków sterowana przez zarząd i tzw.koksiarzy! A propos ich piosenek, to nie wiem czy Wy także, ale z kumplami stwierdzamy powoli,że na meczach lecha czujemy się prawie jak na pogrzebach... Ja nie wiem czy nie można jakiś żwawszych i zachęcających także innych kibiców do śpiewania szybszych i skocznych piosenek wymyślić?! Tak na marginesie... dlaczego na legii jest taki głośny doping mimo tego,że jkest o wiele mniej kibiców??? Ano dlateg,że tam marszy pogrzebowych się nie śpiewa!!!!!!! KONIEC Z POGRZEBAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: DOŚĆ POGRZEBÓW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:42 Wracając do meczu to Łukasz sam sobie zawinił, chyba rozumie i wie co znaczy dla Poznaniaków słowo Legia ?! Cały czas wierze że Łukasz zostanie w Poznianiu chociaz jak wiadomo nie jest w najlepszej formie. Jednak jesli mialby odejsc to niech nie odchodzi do Legii bo bedzie juz wtedy po nim ...(Żal mi go kiedy bedzie musial przyjezdzac z Legia do Poznania). Natomiast jesli chodzi o frekwencje to piłkarze sobie sami zasłużyli, eśli wygraliby z Widzewem to napewno przyszło by wiecej ludzi. Zwycięstwo z Odrą tez nie bylo przekonywujące, po zdobyciu bramki Lech się cofnął i skupił sie tylko an obronie. Z Kolei brawa były skierowane do trenera za to ze w koncu zmieni Zenka, bo juz sie nie dalo na niego patrzec. Bylem poirytowane jego gra, niech sie zastanowi nad swoja przyszłościa bo z taka gra to ja go nie chce ogladac.Wracając jeszcze do dopingu to kibicom nudza sie juz stare przyspiewki. Oni wola spiewac wesołe zachecajace do walki piesni. A po to zeby doping był głosniejszy to w kazdym sektorze powinna siedziec grupka kibicow ktora by zainicjowala w tym sektorze doping, bo np. w takim 13 to ludzie siedza i nie maja ochoty krzyczec:/ Wystarczyłoby zeby paru ludzi zaczeło a reszta sama by sie przylaczyla. Z powazaniem kibic LEcha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rych Do kotła IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 09:18 Do "prawdziwych" kibiców z kotła - "... dał WAM przykład LEEDS UNITED jak zwyciężać [chyba spadać] mamy". Jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś