Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ślusarski !! Do Redakcji !!

04.05.04, 13:33
    Zastanawiam się czemu nie daliście przy golu Sikory asysty Ślusarskiemu ?!
    Przecież on miał asystyę ! Na potwierdzenie tego informacja z onetu :"Piotr
    Lech wypuścił piłkę z rąk po strzale Bartosz Ślusarskiego, a skuteczną
    dobitką po rykoszecie popisał się Adrian Sikora." A to z oficjalnej strony
    Groclinu :"Piotr Lech wypuścił piłkę z rąk po strzale Bartosz Ślusarskiego, a
    skuteczną dobitką popisał się Adrian Sikora." Ja bardzo proszę o danie
    Ślusarskiemu asysty ponieważ mam go w składzie i bardzo chcę mieć 2 punkty
    więcej i pewnie wszystkie osoby co go mają pragną tego co ja.Odezwijcie się ?
    Obserwuj wątek
      • grzesol Re: Ślusarski !! Do Redakcji !! 04.05.04, 13:40
        Sorry mo że to ja popełniłem błąd.Myślałem,że wystarczą 2 informacje na
        potwierdzenie tego i nie mogło być inaczej,a jednak teraz wszedłem na
        nieoficjalną stronę Górnika i tam czytam :"W 79. miniucie po uderzeniu z
        dystansu Mili, piłkę sparował Lech, nie zdołał jej dobić nadbiegający
        Ślusarski, którego skutecznie zastąpił jednak Adrian Sikora." Powiem szczerze
        to sam już nie wiem jak było z tej informacji wynika,że Mila miał asystę.Może
        odezwie się ktoś kto oglądał mecz i powie jak naprawdę było ? Niech redakcja
        podejmie właściwą decyzję ale z tych wszystkich informacji wynika,że i tak ktoś
        przy strzale Sikory miał asystę i był to Ślusarski lub Mila.A więc proszę o
        przypisanie 2 punktów jednemu z tych zawodników.
        • m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ślusarski !! Do Redakcji !! 04.05.04, 16:15
          z tego co ja sie orientuje, to mila zostal zmieniony na sikore, wiec chyba nie
          mogl asystowac... chyba ze z lawki rezerwowych :-).
          pozdro
          • krach3 Re: Ślusarski !! Do Redakcji !! 04.05.04, 16:23
            62. min - druga zmiana w Groclinie: Sikora za Moskałę. Mila gral do konca :).
            2:2 Zając (90. + 3., po podaniu Mili). A co do asysty, jezeli juz to asysta dla
            Mili, jezeli to byla dobitka strzalu, a wedlug gazety "bardzo mocno z dystansu
            strzela Mila, Lech odbija piłkę przed siebie i wydaje się, że stojący przed nim
            Ślusarski bez trudu wpakuje piłkę do siatki - tak się jednak nie dzieje (...)
            ale zabrzańscy obrońcy wybijają piłkę za krótko i Sikora strzela z 15m
            kontaktowego gola". Wiec jezeli to prawda to asyste maja "zabrzńscy obrońcy" :)
            Pozdroofka

• babalu83 Re: Ślusarski !! Do Redakcji !! 04.05.04, 16:01
        O czym ty gadasz??? Asysta od rąk bramkarza?? Mam w składzie Ślusarskiego, ale
        uważam że takie naciąganie faktów to lekka przesada...
        • austria Re: Ślusarski !! Do Redakcji !! 04.05.04, 17:24
          W tym wypadku nie ma asysty. Piłkę po strzale Mili wybił obrońca
      • kuti_master Re: Ślusarski !! Do Redakcji !! 04.05.04, 17:24
        Przy golu Sikory nikt nie ma asysty, bo i ile mnie pamięć nie myli piłkę
        sparował przed siebie Lech, która padła łupem... obrońców Górnika, którzy
        bardzo nieudolnie wybili piłki pod nogę Sikory (może zapomnieli, że nie gra już
        w Zabrzu?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka