Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Villarreal - Twente Enschede

07.04.11, 21:14
    Witam. To moja pierwsza relacja więc nie oczekujcie zbyt wiele. Dziś ćwierćfinał L.E., a ja mam zaszczyt komentować mecz Villareal CF z Twente Enschede. Zaczynamy.
    Obserwuj wątek
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:16
        Pierwsze minuty to dominacja wyrównana walka zwłaszcza w środkowej części boiska. Ani jedni ani drudzy nie potrafią zdobyć zdecydowanej przewagi nad rywalem.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:22
        Villareal miało kontrę, ale niestety obrońcy Twente wybijają na rzut rożny.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:23
        Spięcie między zawodnikami w polu karnym, ale sędzia studzi ich zapał.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:29
        Kolejny rzut rożny dla gospodarzy i... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marchena nabiega na krótki słupek i uderza z główki w długi róg bramki Mihajłowa.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:32
        Twente próbuje odpowiedzieć, ale Holendrzy nie potrafią, póki co, podnieść się i skleić jednej dobrej akcji.
      • Gość: rafal 1977 Re: Villarreal - Twente Enschede IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.11, 21:33
        idz spac solitario tak bedzie lepiej
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:34
        Brama zderzył się i przewrócił w środkowej strefie z jednym z zawodników Villareal, ale po krótkim opatrzeniu wznawia grę.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:37
        Przy kolejnym rożnym dla Hiszpanów De Jong zderzył się z zawodnikiem Villareal. Zszedł z boiska o własnych siłach, i nie wiadomo czy wznowi grę.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:38
        Już wiadomo. Kontuzjowanego De Jonga zastępuje Mark Janko.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:40
        Miałem cichą nadzieję że ta kontuzja De Jonga będzie jakimś bodźcem dla Twente, ale obraz gry nadal się nie zmienia. Villareal kontroluje przebieg spotkania i raz po raz stwarz zagrożenie pod bramką gości.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:48
        Muszę przyznać że po Holendrach spodziewałem się znacznie więcej, a dziś grają kompletnie bez pomysłu. gdy mają piłkę to rozgrywają ją ślamazarnie i do tego próbują tylko środkiem. Nie ma wymienności pozycji, a gra skrzydłowych Twente kompletnie dziś nie istnieje. Z taką postawą jaką prezentują goście kolejne bramki Villareal wydają się kwestią czasu.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:50
        Gooooooooooooooooooooooooooooollllll! 2:0!!! Bramkę zdobywa Valero!
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:52
        Sędzia dolicza minutę i... Goooooooooooooooooooooooooolllll!!! 3:0. Rzut z auto na wysokości pola karnego, obrońca Twente źle wybija piłkę i bramka do szatni którą zdobywa Nilmar.
      • solitario92 Villarreal - Twente Enschede 07.04.11, 21:54
        Gospodarze schodzą na przerwę w świetnych nastrojach, za to drużyna Twente jest załamana. Obawiam się że po przerwie utrzyma się ten obraz gry, ale sami się przekonamy gdy sędzia zagwiżdże na początek drugiej części tego spotkania.
      • Gość: !§!§ Villarreal - Twente Enschede IP: *.access.telenet.be 07.04.11, 22:53
        ale jestes pojebany
        • Gość: muminka ale szacunku do niego!!! IP: *.centertel.pl 08.04.11, 05:55
          Gość chciał tylko relacje podać a wy co tacy wielcy napinacze od razu znawcy od siedmiu boleści,a sami nic mądrego???i potem pieprzycie,że na bramce Twente stoi Bogusław Wyparło.
          • Gość: gfrgffd Re: ale szacunku do niego!!! IP: *.access.telenet.be 08.04.11, 08:37
            odppie...sie dziwko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka