Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Reanimujmy Lecha

01.05.11, 00:18
    Rudnevs apatio, Stilic niechentio, a Ty za broń nie chwytasz? Lechu, co z Tobą? Obudź się, Lechu! - po prostu ci kopacze i biorący z nich przykład chcą rządzić klubem.
    - Za mało im pieniędzy. Oni się mogą wysilić, ale np. na Juventus. Polska liga to jest dla nich dla zabawy.
    Obserwuj wątek
      • akst1 Re: Reanimujmy Lecha 02.05.11, 13:58
        Chyba wiem, o co chodzi z tym Lechem. Jest tam kilku piłkarzy pragnących wyrwać się na Zachód. Lech zapowiedział, że jeśli nie będą grali w Pucharach, to będzie wyprzedaż. Stąd pochodzi, myślę, to udawanie gry przez niektórych piłkarzy. Oglądałem półfinał Lecha z Podbeskidziem i to mi wystarczy do wywnioskowania tego, jaką formą dysponuje np. Rudnevs.

Finał z Legią może być bardzo dziwny w wykonaniu Lecha. Dobrze, że chociaż Legia jest potencjalnie dobrą drużyną, bo mogłoby się zacząć mówienie na ten temat. Ciekaw jestem tego jeszcze, czy piłkarze Legii będą chcieli mieć krótsze wakacje i ochotę gry w Pucharze UEFA. Ten finał może być naprawdę bardzo dziwny i przez to ekscytujący.
        • keicam47 Re: Reanimujmy Lecha 03.05.11, 22:47
          Lech zdechł... A Bakero twierdzi ,że zagrali fenomenalnie...
          Tak naprawde Lech zaistniał w lidze tylko na 1 sezon więc niama się czym podniecać - to nie lata 90-te.
      • kazek.8 Re: Reanimujmy Lecha 04.05.11, 08:15
        A ty wieśniaku jeszcze się nie leczysz radził bym jak najszybciej udać się do lekarza to nie miejsce na bluzganie na inne drużyny takie wypowiedzi zachowaj dla siebie.Trzymaj się lepiej faktów co twoi kibice zrobili po meczu.Mam tylko nadzieje,że dadzą tobie raz na zawsze bana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka