Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korona - Lechia

IP: *.range86-130.btcentralplus.com 10.05.11, 01:06
    Sasal i te jego cioty nieudaczniki pseudo- pilkarzyny znowu beda meczyc kibicow Korony swoim nieudacznictwem, swoim debilizmem swoim prymitywizmem boiskowym. Pytam sie jak dlugo te zjebane ryje beda rozpie...c moj klub? Mysle ze Lubawski zrobi z tymi darmozjadami porzadek mam na mysli tez to kurestwo z zarzadu (ponoc jest ich wiecej niz pilkarzy wszystkich grup wiekowych w Koronie) Czekam pelen optymizmu na przyszly sezon z wiara ze bedzie to inna (lepsza)Korona ,Korona jaka pamietam z przed paru lat,Korona walczaca i nieprzynoszaca wstydu swojemu miastu i kibicom!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: bumcyk Re: Korona - Lechia IP: 2.24.249.* 11.05.11, 21:15
        nie zdefekuj sie prosze...
      • Gość: SDSDF Korona - Lechia IP: *.chelmnet.pl 11.05.11, 21:21
        LECHIA GRAĆ KURWAA MAĆ !!!
      • Gość: asssssss Re: Korona - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 21:23
        Taka prawda, chyba nigdzie nie zarabia się takiej olbrzymiej kasy za takie odwalanie gówna!!!
      • polpol1975 Pseudo scyzor 11.05.11, 21:45
        dziki nim jesteś niby kibicem bo inaczej bys ganial bezpanskie psy po kielcach i nic by nie było

było dziadostwo lizneliscie troche ligi i robisz za cholera wielkogo
        wielka korona niemogaca sie utrzymac w 3 lidze -zal .pl
      • Gość: do scyzora uk Re: Korona - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 21:50
        Ta "walcząca" Korona sprzed paru lat, to ta prowadzona przez Dariusza W. ?
        • polpol1975 korona to ta prowadzona przez Dariusza w 11.05.11, 21:56
          Ta przed nia tułajaca sie po 3 lidze z zamiarem likwidacji z 300 ludzmi na trybunach
      • Gość: gość jaka niespodzianka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 21:55
        mecz jest ustawiony, jak 99 % "zawodów" w naszej "ekstraklasie"

Lechia knoci coraz gorzej - nawet Tusk jej nie pomoże.
        • polpol1975 Re: jaka niespodzianka? 11.05.11, 21:59
          korona ma niezly sklad aż dziw że spadali na dno ,ja bym nieupatrywal korupcji w wyniku
          • Gość: kazik Re: jaka niespodzianka? IP: *.cpe.cableone.net 11.05.11, 22:12
            zadna niespodzianka,po prostu nieurodzajne pole[Lechia]tak juz ma.i niech tak trzyma,do konca
            • Gość: haczyn Re: jaka niespodzianka? IP: *.mlyniec.gda.pl 11.05.11, 22:47
              hahah se teraz na wynik spójrzcie koledzy ! Tylko Gdańska Lechia eaoo !
      • Gość: mks1973 Korona - Lechia IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.11, 22:09
        Najlepsza drużyna i najlepsi kibole tylko w KIELCACH !!!!
      • Gość: jax Cracovia dziękuje Pawce Nowakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:37
        za bramkę
      • Gość: dd Re: Korona - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:45
        Dziekuje dobranoc. Korono ! Co ? Lechia !
      • Gość: Matit Tusk pomoże IP: *.aster.pl 11.05.11, 22:50
        Jak widać Tusk zadbał, aby jego ulubiona drużyna znalazła się w pucharach.
        • Gość: dobrej rady wujek Re: Tusk pomoże IP: *.spray.net.pl 11.05.11, 23:00
          popros kogos z twojego otoczenia aby zadbal o ciebie i wyslal sie do psychologa.
      • hetman.2 Re: Korona - Lechia 11.05.11, 22:51
        W pełni popieram. Strzelić samobójem , a potem w ciągu 5 minut stracić 2 bramki to już prawie poziom drużyn z Grenlandii
      • Gość: dario_CK Korona - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 23:02
        Ależ to żenujące. Sasal, czy Ty masz choć odrobinę honoru? Ty i twoi piłkarze. Nie wspomnę o twoich przełożonych. I liga wita. Tą kasę, którą wam miasto płaci przynajmniej przekażcie biednym lub chorym dzieciom. Mam nadzieję, że jak pojawi się ten nowy sponsor to wszystkich was rozgoni.
      • Gość: york Re: Korona - Lechia IP: *.oxfd.adsl.virginmedia.com 11.05.11, 23:06
        Nie ma to jak prawdziwy kibic wspierajacy swoja druzyne na dobre i na zle - gratuluje...
        Co za poziom wypowiedzi - i ten kwiecisty jezyk - na boga litosci - dzieki takim ludziom zamykaja nam stadiony...
      • Gość: ap czyżby koniec Koruptora?:)))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.11, 23:55
      • Gość: Geniuś Korona - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 07:27
        No tak,ulubiony klub I sekretarza musi wygrywać.
        • Gość: jgf Re: Korona - Lechia IP: *.host.witnet.pl 12.05.11, 08:20
          Wygrywa po ładnych golach i co ważniejsze bezdyskusyjnych. To wasza wspaniała obrona rozpoczęła to dzieło.
      • janus-z333 Korona - Lechia 12.05.11, 09:48
        Choć jestem Kielczninem,nie chodzę na mecze Korony.przeżyłem wiele lat,przyzwyczaiłem się do tego że drużyna reprezentująca miasto,region,gra serio,czego o graczach Korony powiedzieć nie można.Wyniki rundy wiosennej załamałyby największego optymistę.Czasami w trakcie trwania meców ligowych w Kielcach,specjalnie poruszam się obok stadionu,by sprawdzić jak to nasi kibice reagują na poczynania swoich"idoli".To dzicz nie kibice,prawdę mówi premier Tusk żeby zamykać stadiony.Z drugiej strony nie dziwię się niektórym kibicom,że nie potrafią kibicować,bo niby skąd mieli się tego nauczyć.Kibic powinien czuć,znać drużynę,a skąd on może znać piłkarzy,jeśli jeden od sasa,drugi od lasa,i żaden patriotyzm lokalny takimi piłkarzami nie kieruje,lecz,many,many.Wiem że drużyna na najwyższym szczeblu rozgrywkowym nie utrzyma się opierając się na własnych talentach,ale żeby z drużyny
        robić wieżę Babel,to już wielka przesada.Ani piłkarze,tym bardziej kibice nie nawiąża wspólnych kontaktów.Chodzić więc na mecze gdzie widzi się niezdarnie kopiącą legię cudzoziemską liczącą na naiwnych kibiców chcących wydać kilkadziesiąt zł. na bilet,to bezsens.
        Znam drużyny na świecie ,gdzie legia cudzoziemska zarabia ogromne pieniądze dla klubu i siebie,ale kudy nam do Barcelony,Realu,Porto,Milanu i innych,jeśli do drużyny sprowadza się cudzoziemców,którzy już przez nikogo nie są traktowani poważnie,u nas są gwiazdami.Inżynierowie,profesorowie,pracują za mniejsze pieniądze niż nasi kopacze,a efekty ich pracy nawet nie powinno sie z dokonaniami kopaczy przyrównywać.Wiem że to inna broszka,ale obowiązkowość i profesjonalizm obowiązuje jednako,jak jednych,tak i drugich.
        Choc kocham piłkę nożną,nie zniżę się do oglądania polskiej ligi,a to przez piłkarzy i oczywista bandytów stadionowych,mieniących się mianem kibic piłkarski.
      • janus-z333 Re: Korona - Lechia 12.05.11, 09:51
        Można się oburzać,mieć inne zdanie.Nie wolno nikogo obrażac,w ten sposób powstaje nienawiść stadionowa i pseudokibicowanie.Najlepszą oznaką oburzenia,to nie pójście na mecz i uszczuplenie kasy klubu.W żadsnym wypadku nie wolno obrażać.
      • Gość: Mac Korona - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 12:39
        Coś mi się wydaje , że Koronka poleci a za nią Polonia Bytom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka