Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pudzian: Thompson chce mojego skalpu? To będzie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 13:45
    pytania napisane na kartce w mcdonaldzie 15 minut wczesniej

poleje sie krew? LOL

Thompson toczy najsilniejsze walki w MMA? LOL

Obserwuj wątek
      • Gość: art Thompson wszystko przegrywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.11, 14:07
        Nie mogłem znaleźć na Youtube jednej choćby walki, którą by wygrał, leją go chudzi, grubi, mięśniaki, brodaci, dobrze, że dzieci go nie leję jeszcze:)
      • Gość: Pughian Pudzian: Thompson chce mojego skalpu? To będzie... IP: 193.0.236.* 19.05.11, 14:20
        aaa... i bylbym zapomnial..... tanio skory nie sprzedam.
      • Gość: antydebil Pudzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 14:36
        Pudzianowski przez to MMA zrobił z siebie pajaca. A mógł odejść jako wielki strongman, a zapamiętamy go jako błazna w klatce
        • Gość: obiektywny Re: Pudzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 15:36
          tak sie sklada, ze strongman to sport niszowy, MMA jest duzo bardziej popularne na swiecie
      • Gość: gajowy Pudzian: Thompson chce mojego skalpu? To będzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 14:55
        Będzie to starcie bulu i nadzieji!
      • Gość: lesnik z Kidałowic Pudzian: Thompson chce mojego skalpu? To będzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 15:46
        Dostanie po ryju jak zawsze! On tylko dużo krzyku robi przed walką i podczas jak go leją!
      • Gość: kibic Dajesz Pudzian! Jedziesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 16:06
      • Gość: jarzębiak Panie Mariuszu, zaklinam, błagam, apeluję! IP: *.migutmedia.pl 19.05.11, 16:14
        Zniosę wszystko, tylko nie występy pańskiego brata. Niech pan go już nie pokazuje. Już go widzieliśmy. Dziękujemy.
      • Gość: Lukasz Pudzian: Thompson chce mojego skalpu? To będzie... IP: *.polkowice.vectranet.pl 19.05.11, 17:04
        Idz Pudzianowski znowu wpie...nie rob z siebie faghtera
        • aniol_samiec Re: Pudzian: Thompson chce mojego skalpu? To będz 19.05.11, 17:31
          Czy młodszy Pudzian tradycyjnie już będzie wykonywał przed mordobiciem swoje wiekopomne dzieła z gatunku disco strong polo ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka