Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kolarstwo. CAS przełożył termin rozprawy. Conta...

IP: *.173.16.194.tesatnet.pl 26.05.11, 23:26
    to jest jakas kpina, i co pojedzie, wygra, a potem hipotetycznie zostanie zdyskwalifikowany (mam taka nadzieje) i jak to bedzie wygladalo ?! pogorszy to jeszcze bardziej i tak nadszarpniete dobre imie kolarstwa, przez tyle lat juz UCI walczy z tym i jak teraz contador sie wywinie to cala ich praca zostanie zaprzepaszczona -.-
    Obserwuj wątek
      • Gość: dżordż Kolarstwo. CAS przełożył termin rozprawy. Conta... IP: *.internetia.net.pl 27.05.11, 00:33
        dokładnie to samo chcialem napisać - KPINA, przeciez to są jakieś żarty, sprawa tyle sie ciagnie bo co? bo to Comtadior i jakby okazał sie oszutem i został zdyskwalifikowany to spadnie ogladalność. Świat kolarski coraz bardziej mnie śmieszy, kombinuja już nie tylko kolarze ale i działacze czy jak tam ich można nazwać. Więc sprawa jest prosta - albo dopuszczamy doping i wyrównujemy szanse albo to wszystko nie ma sensu bo jak widać są równi i równiejsi i wielkiej gwiazdy Contadora nie można zawiesić ... Dodatkowo słuchać nie moge komentatorów z Eurosportu zakochanych w Contadorze, ktorzy powinni jednak bardziej krytycznym okiem spojrzeć na ciągnąca sie od dawna jego sprawe. Ciekaw jestem ilu kolarzy jest zupełnie czystych, chyba niewielki procent. Ta dyscyplina schodzi na psy, banda krentaczy.
      • Gość: diego Kolarstwo. CAS przełożył termin rozprawy. Conta... IP: *.72-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.05.11, 18:06
        no, bo jak Lancer się wywijał przez tyle lat to było dobrze, było cacy....
      • Gość: diego Kolarstwo. CAS przełożył termin rozprawy. Conta... IP: *.72-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.05.11, 18:09
        krentaczy-sz to chyba ty. Bo warto się było uczyć w szkole, zamiast oglądać Europsport; krĘtaczu.
      • Gość: diego Kolarstwo. CAS przełożył termin rozprawy. Conta... IP: *.72-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.05.11, 18:11
        A w ogóle to strata czasu, przecież nawet jeżeli go uniewinnią,banda "krzyżowców" jak Wy już go skazała, no nie???
        • Gość: =/ Re: Kolarstwo. CAS przełożył termin rozprawy. Con IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 14:17
          Kur*a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka