Gość: Larry Bird IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 13:17 Kogo? Arystotelesa? Chyba chamskiego, prymitywnego przygłupa redaktorzyno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taka prawda Re: Tako rzecze Shaq. Najlepsze cytaty Wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 13:36 Jakby pisali o tobie i twojej rodzinie to można by użyć słów chamskie, prymitywne przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek Re: Tako rzecze Shaq. Najlepsze cytaty Wielkiego IP: 88.220.70.* 02.06.11, 14:00 O Twojej już tak napisali biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird Re: Tako rzecze Shaq. Najlepsze cytaty Wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:40 Pooglądaj sobie knypie co ten ,,Arystoteles" wyrabiał i jak się zachowywał choćby w serii z Sacramento Kings w 2002 roku, która z resztą była ustawiona a Sacramento zostało okradzione prawdopodobnie z tytułu mistrzowskiego i wiele innych jego wyczynów o których media nie wspominają. O'Neal to ,,mentalny dresiarz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird Re: Tako rzecze Shaq. Najlepsze cytaty Wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:47 I jego specjalne uprawinienia i traktowanie przez sędziów, to samo tyczy się Bryanta, tutaj łokciowanie na które O'Neal w pózniejszej częsci kariery miał po prostu ,,pozwolenie" www.youtube.com/watch?v=FJ3FXLyNFew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astonishing @Larry Bird IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 16:47 Kto ci pozwolił podpisywać się imieniem i nazwiskiem Birda ? Łachmyto, idź umyj ręce weź piłkę i idź dorzuć do kosza, bo jak na razie jesteś jedynym zerem i burakiem na tym forum. Takie szmaty jak ty nie są wpuszczane na boisko - bariera kulturowa na to nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird Re: @Larry Bird IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 17:10 Za to bym ci mordę obił szmato, dołącz sobie do twego tępego idola ćwoku. Mam osobiste pozwolenie Larrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird przepraszam wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 18:48 wybaczcie, trochę wcześniej popiłem i tak pier.doliłem jak potłuczony. zdarza się, bo pić to trzeba umić, a ja nie umiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: @Larry Bird IP: *.centertel.pl 10.06.11, 17:08 Za to ja bym latał gdybym umiał ;). Wielki uliczny łobuzie, to że obiłeś mordę jakimś słabszym dzieciom nie znaczy, że jesteś silny. Gwarantuję Ci, że wybiłbym Tobie to z głowy( ekhm, jeżeli jest co wybijać) Szanuj zęby szczeniaku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Tako rzecze Shaq. Najlepsze cytaty Wielkiego Ar... IP: *.pools.arcor-ip.net 02.06.11, 14:34 Powinno chyba byc na przedostatniej stronie "Big Fella", a nie "Big Felon". Przy okazji, po jego wypowiedziach zacie zmienialo swoj sens :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czop ... IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 14:40 o co wlasciwie poszlo shakowi i kobemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 15:16 Głownie o to, ze Kobrick był głownym sprawcą klęski w finałach 2004 o które był wsciekły na niego O'Neal. Pierwszy mecz Bryanta : 27 rzutów - 25 punktów, trzeci mecz 11 punków - 4 na 13 z gry, 0 na 4 za trzy. Czwarty mecz - 20 punktów, 8 na 25 z gry, piąty mecz - 24 punkty, 7 na 21 z gry. Skutecznośc z gry w finałach 38% i około 3,5 straty na mecz; jeden dobry (drugi) mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: ... IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 15:57 Weź stary wyluzuj. Shaq był prawdopodobnie najlepszym centrem w historii. Nikt już nie będzie dominował tak jak On (nie tylko w grze). Lubimy go za osobowość. Dla mnie wielka szkoda bo odchodzi właściwie jedna z ostatnich ikon ze starego pięknego nba. Pozostał Duncan, Nash i dziadki z Bostonu ostatni bohaterowie mojego dzieciństwa. Ach jaka szkoda. Pozdro dla fanów kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 17:18 Hahaha, Ty kolego chyba nie znasz historii koszykówki w takim razie. Zapomniałeś tylko o takich środkowych jak Bill Russell, Kareem Abdul-Jabbar i Hakeem Olajuwon, ten ostatni robił co chciał z O'Nealem i go ,,szkolił" na parkiecie. Dwaj piewrsi są poza zasięgiem O'Neala. Najbardziej dominującym graczem w historii ligi był Bill Russell, 11 tytułów mistrzowskich w 13 lat a dwa prawdopodobnie tylko nie dlatego , że był kontuzjownay w trakcie tych dwóch playoffów. Rywalem był m. in Wilt Chamberlain. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ... IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 21:58 luju opanuj się każdy ma swojego idola i myśli na jego temat jak myśli a ty tylko obrażasz ludzi więc dla mnie jesteś jednym wielkim 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Bird Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 01:19 Morda w kubeł szmato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaa Re: ... IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 10.06.11, 09:30 Larry ty neostradowa pi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 01:33 I doucz sie historii koszykówki cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Tako rzecze Shaq. Najlepsze cytaty Wielkiego Ar... IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 21:58 Szaq mistrz! I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś