Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku...

IP: *.51.105.189.meganet.net.pl 25.06.11, 22:15
    Artur niesamowicie zaskoczył !!!!! Wierzę że jak go ktoś odpowiednio poprowadzi to może zawojuje świat i tego serdecznie mu życzę.
    Obserwuj wątek
      • kolejorz_nie_ma_szans Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se 25.06.11, 22:28
        Piszesz o jego grze w szachy której nauczył się w pierdlu?
        • Gość: Ja KIedy powrót do pierdla? IP: *.aster.pl 25.06.11, 22:41
          • Gość: night Re: KIedy powrót do pierdla? IP: *.spray.net.pl 25.06.11, 22:52
            oby jak najszybiej
            • Gość: hr Uszaszowski Nie zycz tego drugiemu... IP: 125.209.146.* 26.06.11, 14:11
              CO TOBIE NIE JEST MILE.Odlej sie, bo w mozgu masz powodz.
              • Gość: kfas skazali, wsadzili i bardzo dobrze, że odsiedział IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 17:38
                miał okazje przemyslec czy chce za pare złotych rozbójnikować
                ta odsiadka mu na dobre wyjdzie
                po wypowiedziach slychać, że niegłupi chłopak jest

• Gość: Kar Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.home.aster.pl 25.06.11, 23:04
          Jakies 6-7 lat walki i moze zobaczymy w walce o duzym znaczeniu jesli sie go nie zmarnuje
          • kolejorz_nie_ma_szans Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se 25.06.11, 23:11
            Lub jeśli SAM siebie nie zmarnuje.
      • Gość: gabriel Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.as43234.net 25.06.11, 22:40
        a kto to ten przeciwnik jego ?? jakis kelner chyba bo widzialem go jak drinki w sobieskim dwa dni wczesniej roznosil i ja takiego bym w 5 sekund rozwalil nawet tacy by nie zdazyl podniesc
        • Gość: Demostenes Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.globalconnect.pl 25.06.11, 22:44
          Przeciwnik niepokonany do tej pory. A że ma w rozkładzie bokserów 0-21 to ciiii...
      • Gość: night a ja mam nadzieje IP: *.spray.net.pl 25.06.11, 22:51
        ze ten cham i prostak skonczy tam skad wyszedl
        • ukrytyserb Re: a ja mam nadzieje 25.06.11, 22:59
          Do pierdla z nim.przecież to nieuniknione!!!
          Chociaż w tym państwie ciężko stwierdzić:(
          • Gość: hr Uszaszowski Nieunikniona jest tylko twoja glupota... IP: 125.209.146.* 26.06.11, 14:19
            ale sprobuj pomyslec, mozg jest od tego.
      • Gość: rwdsx Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: 92.30.83.* 25.06.11, 22:52
        jest tak głupi że na pewno dorówna Gołocie
        • Gość: lomas50 Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.hsd1.wa.comcast.net 26.06.11, 05:34
          No ale Tobie to na pewno nie dorowna pod wzgledem glupoty Napisz co jesz ze jestes takim medrcem
      • Gość: mój boże... Ile jadu i nienawiści w tych komentarzach :/ IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.06.11, 22:58
        Ludzie, opanujcie się. Nie jestem fanem boksu - to wg mnie walki niezbyt rozgarniętych dla równie nierozgarniętych, ale chłopak karę za swój czyn już poniósł. Odsiedział w więzieniu swoje i niech żyje dalej. Należy mieć nadzieję, że nic głupiego już nie "wymyśli". Skąd u was tyle nienawiści? Jak ktoś kogoś pobił to już nic nie może w życiu robić? To co ten chłopak ma teraz zrobić? Powiesić się, bo paru idiotów nudzi się przed komputerem?
        • ukrytyserb Re: Ile jadu i nienawiści w tych komentarzach :/ 25.06.11, 23:03
          Na co dzień masz wiele przypadków nienawiści.
          A gdyby to on Ciebie zrobił tak jak tamtych?
          Też byś tak pisał,a może wybaczył?
          • Gość: gari Re: Ile jadu i nienawiści w tych komentarzach :/ IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 10:40
            Oczywiście
          • Gość: qwerty Re: Ile jadu i nienawiści w tych komentarzach :/ IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 18:52
            Ale o co Ci chodzi? Koleś dostał karę za udział w bójce. Nie w pobiciu, ale bójce. To znaczy że było przynajmniej po 2 z każdej strony. Jak dla mnie czyn moze naganny, ale kara jaką wyrok jaki dostał był wyjątkowo surowy. Nie dziwię się mu, że nie ma poczucia winy, a wiezienie i sąd ma w d...e. Jego prawo. Zresztą w ocenie naszego wymiaru sprawiedliwości zgadza się z nim pewnie z 60% społeczeństwa :)
            • Gość: gitaroszewc Re: Ile jadu i nienawiści w tych komentarzach :/ IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 19:02
              Za bójkę nie trafia się do więzienia. Musiał mieć zawiasy. Idziemy jeszcze dalej wstecz?
            • Gość: krzysko Re: Ile jadu i nienawiści w tych komentarzach :/ IP: *.150.148.62.internetia.net.pl 16.10.11, 19:12
              dwóch na jedna :)
      • dry242 Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... 25.06.11, 23:02
        Co on żarł w tym więzieniu że tyle przytył?
        • Gość: dr haos Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 23:17
          To proste węgiel, koks itp.
          0 kontroli ...
        • Gość: (.)(.) Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.beskidmedia.pl 25.06.11, 23:42
          w wiekszosci wiezien w polsce jest zewnetrzny catering dowozony z jakiejs restauracji. dowiedzialem sie o tym z reportazu w tv lezac w panstwowym szpitalu, gdzie na obiad byla posolona woda udajaca rosol z trzeba nitkami makaronu na spodzie. trzeba bylo posluchac komentarzy pacjentow na sali.
          ale tak to jest. o pacjentow helsinska fundacja obrony praw bandytow sie przeciez nie upomni
          • Gość: KB Mata cośta wybraliśta POjoce! IP: *.icpnet.pl 26.06.11, 00:49
            PełO dba o swój najpewniejszy elektorat czyli bandytów, złodziei, zabójców i dlatego tak dobrze karmią w więzieniach. A w takim szpitalu? Nie wiadomo czy taki, biorąc pod uwagę stan naszej "służby zdrowia", wogóle wyjdzie żywy...
            • propagacja Re: Mata cośta wybraliśta POjoce! 26.06.11, 06:52
              To są zaszłości po PIS.
            • Gość: gari Re: Mata cośta wybraliśta POjoce! IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 10:41
              za PISu czy SLD karmili gorzej?
              • Gość: KB Oczywiście że nie! Ale o czym to świadczy? IP: *.icpnet.pl 26.06.11, 11:24
                Ano o tym że te cztery polityczne mafie (PO-PiS-SLD-PSL) niewiele się różnią! Tylko że ten naród to taki cały czas w dupe kopany był, jest i będzie...
      • Gość: MonX W więzieniu się tyje, a ilu ludzi nie ma co jeść? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.06.11, 23:16
        Podobno co dziesiąte dziecko w Polsce jest niedożywione, bo rodzice oszczędzają na jedzeniu... ale dla bandytów i morderców codziennie trzy posiłki i bezpłatna opieka lekarska. Bo żyjemy w UE, tu bandyci i złodzieje rządzą.
        • Gość: Kamil Re: W więzieniu się tyje, a ilu ludzi nie ma co j IP: *.aster.pl 27.10.11, 22:52
          Jesteś szują ponieważ żyjesz w świecie iluzji w którym tylko mordercy i zwyrodnialce siedzą w więzieniach - ale tak nie jest. Jesteś faszystą i bydlakiem ale nie widzisz tego bo nie myślisz bo nie widzisz bo nie doświadczasz. Brak przecinków jest celowy nie fukaj się. Życie jest tylko jedno a Ty uważasz że twoje myślenie jest właściwe tylko dlatego, że zawsze byłeś obok. Uwierz mi, że za damski koniec możesz byc bliżej tego niż myślisz.... A jeśli będziesz wiedział jednak za co to wtedy też dalej będziesz człowiekiem. A z tym tyciem to przegiąłeś. Tam starając się nie przytyjesz tyle w rok co tu nic nie robiąc w dwa miesiące.
      • Gość: kaban Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 23:21
        mam w du... ze wygrał i załuje, że taki gnój jest polskim sportowcem
      • Gość: tsu szkoda IP: *.icpnet.pl 25.06.11, 23:23
        bydlę się tylko rozzuchwali....
      • Gość: Heja GWno i jego idole IP: *.unused.derbynet.waw.pl 25.06.11, 23:27
        Pospolity kryminalista wielką nadzieją działu sportowego GWna. Nadzieją, że jednak jakoś uda się złego katola, mohera Adamka przykryć. Więc na gwiazdę typowany jest dresiarz z pierdla, który nigdy z nikim poważnym się nie spotkał.
        Gołota, to był idol. Leniarski do teraz onanizuje się, gdy zdjęciu Endrju ogląda. Fakt, sportowo dostawał łomot raz za razem. No chyba że spieprzył odpowiednio szybko. Psychicznie nie dorósł nawet do szkoły zawodowej... a jednak... walił wódę, ciągnął koks, znał mafiozów... Świetnie pasował jako idol GWna. Teraz cała nadzieja w karku-kryminaliście... No nie daj Bóg GWniany, że moher Adamek wygra z Kliczką...
        • Gość: Whatever moherowy adamek IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 03:03
          ja nie bardzo rozumiem w czym jest twój problem?

Adamek i ta... no... szpilka to DOKŁADNIE TAKIE SAMO G.WNO

To że Adamek przy okazji mordobicia "czyni znak krzyża" w narożnikach ringu i na każdym kroku podkreśla swoją obłudną pseudoreligijność to tylko GORZEJ o nim świadczy niż o tej... no... szpilce, która jest imbecylem że tak powiem oficjalnie się do tego przyznającym i nie próbującym dorabiać do swojego debilstwa żadnych dodatkowych ideologii. Nie wiem czy to nie powinno nawet wzbudzić NIECO więcej szacunku - jako wzruszająca autentyczność kretyna.

Lanie po ryju dla rozrywki i kasy jest w ogóle zajęciem wewnątrzimbecylnym, czyli od imbecyli dla imbecyli.

Czy jeden imbecyl jest nieco mniej upośledzony niż inny to jest już kwestia granicy błędu statystycznego. Czyli całkowicie pomijalna.
          • komarrek Re: moherowy adamek 26.06.11, 07:21
            Ty natomiast uważasz się za mądrą osobę? Na pewno nie pokazujesz tego obrażając innych ludzi tylko dlatego że uprawiają sport, który Ci się nie podoba.
            • Gość: Whatever Re: moherowy adamek IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 12:21
              boks, "emema" i wszystkie inne "krawki" to nie jest żaden sport.
              Może podam ci przy okazji, definicję, skoro dalej nie czaisz o czym mówię.

Sport to jest walka z samym sobą i obiektywnymi przeciwnościami, typu: warunki atmosferyczne, zmęczenie organizmu, przeszkody sztuczne lub naturalne - z zadaniem osiągnięcia jakiegoś celu, jak np.: uzyskanie lepszego czasu, wysokości, odległości itd. itp. bądź umieszczenia przedmiotu (najczęściej piłki) w określonym miejscu w określonym czasie.

Kluczowym elementem sportu są OKREŚLONE REGUŁY których należy przestrzegać oraz (najczęściej) WSPÓŁZAWODNICTWO - bezpośrednie lub "korespondencyjne" - z innymi osobnikami gatunku homo sapiens, ale - CO NAJWAŻNIEJSZE WE WSZYSTKICH DYSCYPLINACH SPORTU - BEZ ROBIENIA KRZYWDY.
              Agresja, bicie, kopanie, itp. "robienie krzywdy" współzawodnikowi W SPORCIE jest zawsze PRZEKROCZENIEM PRZEPISÓW i GRĄ FAUL karaną przez sędziego.

Dlatego powtarzam: lanie po ryju to jest zwykła ROZRYWKA IMBECYLI spod remizy, którzy nie mają w życiu żadnego celu i za dużo energii, którą powinni spożytkować kopiąc rowy a potem je zasypując. Ewentualnie mogliby ją wykorzystać w.... S P O R C I E. Ale niestety na to są za głupi.

Zawsze będę, jak byłeś uprzejmy napisać, "obrażał innych ludzi" którzy dla pieniędzy leją po ryju bo mam nie tylko takie prawo ale i taki OBOWIĄZEK.
              Ludzki obowiązek.

P.S. przez 5 lat intensywnie trenowałem judo a przez następne 15 lat kyokushinkai, które tobie mogą się wydawać również typem mordobicia, jednak są czymś z zupełnie innego świata, którego ty nie zrozumiesz.
              • Gość: Whatever Re: moherowy adamek IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 12:39
                Aha, byłbym zapomniał.
                Jełopy walące się publicznie za kasę po ryjach, oraz imbecyle, które - obgryzając sobie paznokcie do krwi - się tym podniecają, mają jeszcze jedną cechę wspólną i odróżniającą ich od normalnego człowieka - WIELKI KOMPLEKS MAŁEGO SIUSIAKA.
                • Gość: hr Uszaszowski Zamknij sie , drogi kretynie ! IP: 125.209.146.* 26.06.11, 14:35
                  SPORTY WALKI wymyslono juz w starozytnosci, a taki pawian jak ty , tego nie zmieni.
                  • Gość: Whatever pawian to cię pewnie spłodził IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 17:30
                    to twoje "hr" to od "human replacement" ? czy coś związane z twoim kompleskem małego h...ja?

Że coś "wymyślono" w starożytności - np kompleks małego h...ja właśnie - to jeszcze nie znaczy że masz to łykać jak pelikan.
                • Gość: pffffffff jestes bezdennie głupi łotewer, bezdennie IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 17:50
                  piszesz ze kyokushinkai trenowales 15 lat
                  heh
                  bez zrozumienia trenowales
                  kyokushinkai stworzone jest do zabijania
                  z taka mentalnoscia to ty tylko powtarzales ruchy ktorych nie rozumiesz
                  nie masz mentalnosci wojownika
                  nikt ci nie kaze zabijac ludzi na treningach bo to sie nie oplaca i jest bez sensu
                  ale jak ktos wychodzi na ring to płacą mu za ryzyko smierci i gowno ci do tego
                  ze ty nie masz jaj i psychike tchorza to nie znaczy ze inni nie maja
                  statystycznie wiecej krzywdy ci sie moze stac w pracy na budowie niz w bokserowi
                  zamknij wiec ryj i nie krytykuj tego, ze zostalo jeszcze w tym zjebanym swiecie kilku facetow z jajami nie unikajacych bólu i ryzyka jak stare baby

• Gość: Whatever wakacje w gimnazjach??? IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 18:00
                    gów.no wiesz na temat karate, chłopcze, i tak już zostanie.
                    Nawet nie wiesz jak bardzo się ośmieszasz :)
                    Tłumaczyć cię - i to tylko częściowo - może ewentualnie młody wiek, typu 11, góra 12 lat.
                    • Gość: heliogabal Re: wakacje w gimnazjach??? IP: *.dolsatbelchatow.pl 26.06.11, 20:01
                      przyganiał kocioł garnkowi, bo Ty o kravce też chyba nie za wiele...
              • Gość: Zwykły ludzik Re: moherowy adamek IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 14:50
                Nie zalewaj się intelektem!Jak mnie coś nie interesuje to nie wchodzę,nie oglądam a przede wszystkim nie udzielam żadnych rad! Wnioskuję że te Twoje 5 i 15 lat treningów to chyba na kompie lub konsoli intensywnych gierek, bo normalni ludzie którzy uprawiali jakiś sport nie opiniują w taki zarozumialczy sposób jak robisz to Ty! Chyba jest coś na rzeczy.Myślę że do dziś masz żal do swojego w-fisty że stawiał Ci pały z wf-u! A tak a propos pały to chyba Ty szczególnie cierpisz na kompleks małego siusiaka,że długi czas spędzasz przed kompem zamiast spotykać sie się z dziewczyną co jest bardziej przyjemniejsze niż płacić malutkie pieniażki za dostep do internecika.Bokserzy i inni o których piszesz dostają na nasze warunki pieniązki o jakich możesz tylko pomarzyć! Więc daj na luz i stań przed lustrem!
                • Gość: Whatever mały siusiak + małe pieniążki??? IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 17:38
                  gó...anie "wnioskujesz", i równie gó...anie "myślisz" (cokolwiek w twoim przypadku to może oznaczać), ale nie przejmuj się - zwykłe ludziki tak mają.
                  Nie interesuje cię moje zdanie to "nie wchodź nie oglądaj a przede wszystkim nie udzielaj żadnych rad".
                  Jak widzimy na załączonym obrazku, ty z kolei nie tylko masz kompleks małego siusiaka ale także kompleks małych pieniążków - nawet jak na "wasze warunki".
                  Wyrazy współczucia. Tym bardziej że oba kompleksy są właściwie nieuleczalne.
                  • Gość: Zwykły ludzik Re: mały siusiak + małe pieniążki??? IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 18:04
                    Co to szpileczka Cię zabolała że tak zioniesz agresją? Autopsja przed lustrem potwierdzila tylko moje przypuszczenia jestes wodzem malego siusiaczka
                    • Gość: Whatever Re: mały siusiak + małe pieniążki??? IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 19:08
                      tak tak zionę agresją bo od razu jak mi poradziłeś poleciałem do lustra i sprawdziłem że mam faktycznie bardzo małego siusiaka. To mnie tak zezłościło że przybiegłem czym prędzej zemścić się na forum w artykule o szpilce.

Tak to sobie tłumacz, tylko błagam cię zażywaj lekarstwa zgodnie z harmonogramem i nie przyjmuj czopków doustnie a pastylek doodbytniczo...
                  • bezprzesadny Re: mały siusiak + małe pieniążki??? 26.06.11, 18:30
                    Częstotliwość przywoływania przez Pana tematu małych członków jest co najmniej zastanawiająca.
                    Może Pan nie lubić tego typu sportów, które oczywiście różnią się od judo, jednak w większości nie są sportami bardziej kontuzjogennymi. Judo także można trenować po to, by używać go niekoniecznie zgodnie z jego filozofią, a w wydaniu raczej chuligańskim. Wbrew pozorom nie jest mniej skuteczną sztuką walki niż bardziej agresywne dyscypliny, stawiające np. na ciosy. Tym bardziej, że już stosunkowo krótki trening daje umiejętności, którymi można pokonać trenującego przez porównywalny okres np. 'boksera'. Za to żeby osiągnąć poziom sportowy umożliwiający zrobienie jakichś osiągnięć (np. na zwykłych zawodach o zasięgu krajowym, niekoniecznie mistrzostwach kraju czy na zawodach rankingowych krajowej organizacji) trzeba bardziej się wysilić. Zależy to oczywiście od konkurencji, kategorii wagowej i wiekowej, ale jeśli mówimy o mężczyznach w wieku >18, pięć lat treningu to w tym kontekście nic.
                    Co do 'obowiązku' obrażania innych - wątpię by ktoś poczuł się urażony takimi komentarzami. Ostre słowa, do tego tak wulgarne i w takim nasileniu nie świadczą o żadnej sile, pewności siebie czy swoich racji - pokazują, że Pan nie ma innych argumentów. Uciekanie w tego typu chamstwo świadczy o Panu znacznie gorzej, niż byłoby to w stanie zrobić jakiekolwiek przekleństwo. Savoir vivre to nie kaprys bandy snobów, to pewien kanon zachowań i filozofia, której pełnej znajomości nie ma potrzeby wymagać od każdego, jednak w pewnych sprawach nie ma dyskusji - pokazuje Pan całkowity brak osobistej kultury, hipokryzję i zgorzknienie. Uważam, że próba 'przechytrzenia' tu wszystkich, obranie postawy "mam rację 'bo tak', 'bo MI się należy" to raczej kiepski pomysł. Samemu sobie można wmówić pewnie wszystko, kwestia czy na pewno chce Pan w to brnąć i kreować wokół siebie taką atmosferę. Inni mogą uciec, to Pan się będzie z samym sobą męczył.
                    Tu nie widać chęci dyskusji, tu widać strach, niepewność, brak argumentów, butę i zadufanie w sobie. Obraził Pan sam siebie bardziej, niż mógłby Pana obrazić ktokolwiek inny.
                    • Gość: Whatever siusiaki i takie tam .... IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 19:02
                      myślisz że jak zwracasz się do mnie per "Pan" to jesteś "bardzo kurtularny" :))

Odnosząc się natomiast do fragmentów twojego rozbudowanego bełkotu w formie wyciągania fałszywych wniosków z nigdy nie zaistniałych faktów oraz do żałosnych połajanek a'propos savoire-vivre'u proponuję żebyś na początek ponownie sprawdził o czym/kim jest artykuł, a także jak brzmią wypowiedzi w ramach tego forum.

Gwoli ścisłości - o siusiaku wspomniałem JEDEN RAZ. Temat został ochoczo podchwycony przez gawiedź, i w tym momencie urasta do rozmiarów kolumny egipskiej o tym samym kształcie. Mi to wszystko jedno - nie widzę problemu w wspominaniu o siusiaku nawet co drugie słowo i nie ma dla mnie w tym nic "co najmniej zastanawiającego". Jeśli tym masz z tym problem to się zgłoś do fachowca.

Reasumując - o mnie się nie musisz martwić, tym bardziej, że jedzie od ciebie fałszem na kilometr - martw się o siebie. Hipokryto do kwadratu :D
                      • Gość: heheh Re: siusiaki i takie tam .... IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 19:39
                        To forum jest wybitnie dla ciebie. Wspaniale sie tu realizujesz! Gratulacje :)

Aż mnie natchnąłeś do znalezienia równie emocjonującego i wciągającego zajęcia. Stokrotne dzięki ci za to! Tak więc idę szukać :)

Bywaj! Życzę powodzenia i sukcesów w swojej pasji nie mniejszych niż do tej pory.
                      • bezprzesadny Re: siusiaki i takie tam .... 26.06.11, 23:47
                        No tak, 'Pan' pisane dużą literą jest śmieszne, świadczy o moim zakłamaniu i kulturze na pokaz. Za standard należy uznać Pański styl, wtedy nikomu nie będzie do śmiechu. Z pewnością zawdzięcza Pan takiej postawie wiele sukcesów i korzyści, tak silne przekonanie nie bierze się przecież znikąd.
                        Pana pewność siebie, Pana mądrość i siła są równie prawdziwe, jak ten wykrzyczany "JEDEN RAZ". Nawiasem mówiąc, ciekawe co to było za 'judo', które Pan trenował. Intensywnie do tego stopnia, że nie miał czasu zapoznać się z jego filozofią, wykraczającą poza samą motorykę. No ale nie powinienem się wypowiadać, trenował Pan przez całych 5 lat! Jak więc mógłbym mieć tu cokolwiek do powiedzenia? Tylko wielcy jak Pan są w stanie docenić taką postawę. Niech więc zawsze ma ich Pan wokół siebie jak najwięcej!
                        Życzę powodzenia w wielkim, nieosiągalnym dla nas maluczkich świecie.
        • komarrek Re: GWno i jego idole 26.06.11, 07:19
          To że ktoś siedział w więzieniu nie znaczy że należy mu ubliżać, nie znaczy też że ten człowiek nic nie osiągnie. Jest młody i ma warunki do dobrego boksu.
        • osfp Uważaaaj... 26.06.11, 09:49
          Jeden kontakt w "Gazecie" i jeden kontakt u twojego dostawcy internetu - wystarczą dwie osoby, dwóch szeregowych pracowników, by znaleźć twój adres. Przyjrzyj się dobrze gościowi którego obrażasz; czy aby na pewno chciałbyś aby czekał na Ciebie przed domem któregoś dnia?
          • Gość: miau miau Re: Uważaaaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 10:47
            Nie zesraj się od tego straszenia
          • Gość: Whatever Re: Uważaaaj... IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 12:37
            właśnie dokładnie takie zakompleksione i posrane ze strachu indywidua są admiratorami jełopów okładających się publicznie po ryjach.
            Widzisz, biedaku, normalny człowiek nie ma tego typu lęków więc go nie nastraszysz czymś co wydaje się straszne tylko tobie.
            I nie pomocz się dzisiaj w nocy.
            • Gość: asdf Re: Uważaaaj... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.11, 13:42
              osfp ma pewnie jeszcze kamerkę na domu, gps'a w autku i s*r*a ze strachu na mysl o późnym powrocie komunikacja miejską z kina czy teatru....STRACH
          • Gość: asf Re: Uważaaaj... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.11, 13:40
            Jak w.w. bokser będzie czekał pod domem to znowu trafi do pierdla a wtedy nici z kasiory...heheh
      • kaspa225 Brawo szpilman! 25.06.11, 23:36
        Dajcie mu spokój, chłopak odsiedział swoje i teraz niech zajmie się boksem, bo ma talent. Przydałaby mu się jednak taka walka, po której by trochę spokorniał, bo narazie akurat pokory mu brakuje najbardziej.
      • Gość: ABG Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.mynet.com.pl 25.06.11, 23:44
        SZPILA,JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA-WISŁA KRAKÓW!
        • Gość: zz Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 00:05
          Ty idioto...
      • krys_76 Talent niesamowity. Polski Tyson!!! 26.06.11, 00:13
        Szpilka ma niesamowity talent do boksu. Chyba ostatnim taki talentem był Mike Tyson. Jak Szpilka będzie chciał to wygra z każdym. Problem jest z jego psychiką, musi się chłopak ogarnąć, uspokoić. Wyznaczyć cele. Myślę, że polscy kibice będą jeszcze mieć z niego dużo radości.
        • Gość: ojtam Re: Talent niesamowity. Polski Tyson!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.06.11, 01:28
          Taaaak, bo Tyson to grzeczny i poukładany człowiek jest :D
        • Gość: Adi Re: Talent niesamowity. Polski Tyson!!! IP: *.rene.com.pl 26.06.11, 09:30
          Rzeczywiście ma talent, ale chłopak jeszcze musi dużo popracować z psychologiem. Bo albo się stoczy albo będzie mistrzem, bo taki ma charakter. Może to dobrze, że dostał lekcję więzienia teraz jak później, bo to go czegoś nauczy i pójdzie w dobrą stronę.Tyson zgłupiał później i przetrącił swoją karierę gdy byłu szczytu. Mam nadzieję, że Szpilka zrozumiał, że bez boksu będzie nikim i nic nie osiągnie w życiu. Wierzę, że pójdzie w dobrą stronę.
      • p8 Kolejny zlot Katonów... 26.06.11, 00:24
        Siema Katony, jak codzień niezmiennie i ze szczerego podziwiam waszą "praworządność" i "mechaniczną uczciwość".
        A teraz ad meritum: Może Szpilka i ma wygląd zambrudera - wyrok odsiedział, nie zmarnował go na karcer i "łykanie pałąka" ani na "mgiełki" i "pagony". Piszcie co chcecie - dla mnie to przykład AUTORESOCJALIZACJI, taki wyjątek potwierdzający regułę o micie polskiej resocjalizacji.
        Jak znów kogoś pobije, zabije, zgwałci albo zostanie posłem na Sejm RP to uznam swoją pomyłkę, publicznie i z wszystkimi konsekwencjami. Póki co jednak daję mu szansę. Przede wszystkim trzeba być człowiekiem, dalej hierarchię wartości możecie ustalać sami za siebie szanowni wirtualni sędziowie. Nie bądźcie już takimi Annami Mariami Wesołowskimi...

A Arturowi Szpilce (choć i tak nigdy to do niego nie dotrze) życzę powodzenia i wytrwałości. Oraz żadnych porównań do A.Gołoty ;) Chłopie, musisz spłacić kredyt zaufania który dałeś sam sobie.

pzdr
        -b-
        • Gość: joe brody Re: Kolejny zlot Katonów... IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 00:48
          Przecież to piszą ci wszyscy "ludzie sukcesu", którzy doznają knock-outu przy walce na poduszki, toną w wodzie do pasa, mają trudności ze skleceniem poprawnie zdania po polsku, z uchwyceniem w obiektywie ślimaka winniczka, bo jest za szybki - ale najchętniej widzieliby dożywotnio w kamieniołomach Szpilkę, Polańskiego, Piesiewicza czy Otylię Jędrzejczak. A co, sukcesu się im, kryminalistom, zachciewa? Przecież nie potrafią nic takiego, czego my ze śwagrem po paru głębszych nie zrobilibyśmy lepiej...
          • komarrek Re: Kolejny zlot Katonów... 26.06.11, 07:23
            Brawa dla tego Pana. Zgadzam się z każdym słowem. A Szpilce życzę sukcesów i walk za poważne pieniądze.
          • Gość: as Re: Kolejny zlot Katonów... IP: *.meskonet.pl 26.06.11, 10:05
            Ty półgłówku czy Otylia albo pan Polański grypsują i są z tego dumni. Opowiadają o tym że w więzieniu można poznać fajnych kolesi? Kretynku zamknij paszczę i używaj mózgu.
            Szpilka to niewątpliwy bandzior, a jedynym powodem jego promowania jest to że napędza GW czytelników i wk.wionych komentujących. brawo
            • Gość: joe brody Re: Kolejny zlot Katonów... IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 11:06
              Życie nie jest czarno-białe. O tym, że za kratami nie siedzą same potwory, wspominało wielu ludzi, mówili o tym nasi opozycjoniści, zapuszkowani w czasach komuny z takimi ludźmi - choćby pan Frasyniuk. Ich też będziesz wyzywać od bandziorów?
          • Gość: Puchowy Otyelk nie pasuje do tego porównania ! IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 10:34
            Jaką chora trzeba mieć psychę żeby porównać Otylka do kryminalistów
            • Gość: gość Re: Otyelk nie pasuje do tego porównania ! IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 12:08
              zabiła własnego brata
              • Gość: hr Uszaszowski Nie oskarzaj ludzi... IP: 125.209.146.* 26.06.11, 14:53
                od tego sa odpowiednie instytucje prawne, a twoje oskarzenia mozesz sobie wsadzic gleboko w tylek.
              • Gość: joe brody Re: Otyelk nie pasuje do tego porównania ! IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 18:40
                Goowno, a nie zabiła. Zabili go ci "porządni" kierowcy o plemiennej mentalności, co to grzecznie jadą w ogonku, jak gdyby im się nie spieszyło, ale jak ich ktoś wyprzedza, to zwierają szyki, zacieśniają odstępy, żeby wyprzedzający nie miał gdzie wjechać. Zostaje do wyboru czołówka albo drzewo...
      • Gość: ken Skoro w polskiej pace mozna przytyć 30 kg to chyba IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 00:46
        tam karmią ich calkiem dobrze ? :)
      • pan_abrahadabra Gratulacje. Życzę powodzenia. 26.06.11, 00:46
        Warunki fizyczne są.
        Motywacja jest.
        Talent do walki jest.

teraz jeszcze dużo ciężkiej pracy przy zapewnionym ze strony menadżera zapleczu i będzie dobrze.
      • Gość: lublinESK2016 Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.40.242.221.threembb.co.uk 26.06.11, 00:49
        ale on brzydki juz moj ....jest ladniejszy
      • pokapipe Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... 26.06.11, 00:58
        Odsiedzial "wyrok za udział w bójce i brak kontaktu z salą treningową". Na dwa zdania podzielic i ten fragment bedzie mial inny sens. Troche logiki na studiach i bedzie lepiej.
        • Gość: amol Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.aster.pl 26.06.11, 16:25
          Nieżle!!! Promujemy przestępców. Kariera się przed nim otwiera. Bandyda bedzie kiedys np. trenerem.
      • Gość: darrek Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 26.06.11, 01:03
        Imponujace choc nie wiem jakiej klasy byl ten przeciwnik. Niech chlopak boksuje i wygrywa, aczkolwiek nie wiem czy dobre jest takie rozpowszechnianie bylego kibola i wieznia. Moze lepiej niech na prawde cos osiagnie i wtedy mozna o nim pisac.
      • Gość: Gość jak LITAR zacznie boksować to GW zmieni .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 01:06
        opinie o Kibolach ? ... ps. nie mam nic do Szpilki .... tylko do hipokryzji dziennikarzy ...
        • Gość: wiślak Re: jak LITAR zacznie boksować to GW zmieni .. IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 09:04
          proponuję wystawic lamę Litara do ringu ze Szpilką
      • Gość: k Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 01:13
        Jak rozumiem walka wieczoru, czyli Kosteckiego o pas WBC Baltic to w zasadzie gó... ważne wydarzenie by o tym napisać. Lepiej jakiś pseudoartykuł o jakimś przygłupie Szpilce napisać, który pamięta z książek które przeczytał jedynie przyśpiewki...
        • Gość: gość Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 09:06
          niewątpliwie Szpilka to przygłup, ale Cygan nie mądrzejszy
      • Gość: kar Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 01:37
        calkiem fajny czlowiek sie wyjawia z tych wywiadow , dosc skromny w dodatku
      • wolnoscwlasnoscsprawiedliwosc Wolność, Własność, Sprawiedliwość! 26.06.11, 02:03
        Ważny filmik o więzieniach!

otworz.net
      • Gość: 0815 Szpilka = bandzior IP: *.dclient.hispeed.ch 26.06.11, 02:05
        Jego miejsce jest w pierdlu. Na zawsze.
        • Gość: Agent Tomek Re: Szpilka = bandzior IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 02:51
          A twoje w przedszkolu, jeszcze na jakiś czas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka