Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Haye: Chciałem poddać walkę

IP: *.aster.pl 03.07.11, 09:57
    co za pierdoły opowiada:)
    klika razy miałem złamany palec u stopy i nie sądzę aby w czasie walki wogole to czuł, w poruszaniu sie praktycznie nie przeszkadza, 1 zastrzyk z blokada i normalnie sie nic nie czuje
    żałosne
    poza tym walka była kiepska
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olo Re: Boks. Haye: Chciałem poddać walkę IP: *.net 03.07.11, 10:39
        No niestety liczyłem, że Kliczko znokautuje tego krzykacza, a tak teraz będzie opowiadał co by było gdyby i wymyślał 100 powodów przez, które niesłusznie przegrał jak: praca sędziów, faule Kliczki, za zimne napoje energetyczne itp. Przerost formy nad treścią widać, że angole robią co mogą, by wyhodować mistrza, ale mimo inwazji medialnej nic to nie daje. Facet jest po prostu przereklamowany, unikał tej walki przez parę lat by się do niej maksymalnie przygotować, a teraz znów będzie wymyślał cuda by wmówić wszystkim jaki z niego miszcz.
      • Gość: Finwal Trzy tygodnie to bardzo dużo IP: *.ists.pl 03.07.11, 10:59
        Jeżeli nawet palec był złamany (w co trochę wątpię) to 3 tygodnie to wystarczający czas by sobie z tym poradzić. Przecież to boks a nie siatkówka czy karate.
        • ggg-gazeta Re: Trzy tygodnie to bardzo dużo 03.07.11, 12:30
          plus majac takie zaplecze lekarskie takie zlamanie to jak zadrapanie.
      • Gość: waldi_46 Boks. Haye: Chciałem poddać walkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.11, 11:04
        pajacował medialnie przed walką i dostał to na co zasłużył .
      • dyndalski_bis Boks. Haye: Chciałem poddać walkę 03.07.11, 12:33
        Cała walka sprawiała wrażenie przyjacielskiego popukiwania, tak żeby sobie nie zrobić krzywdy, nie chce użyć tu słowa ustawiona, ale tak to wyglądało. Widzowie byli rozczarowani przebiegiem walki - bo z ringu wiało nudą. Przecież bez względu na wynik walki obaj mieli dostać miliony dolarów (jak pisano w prasie).
        Walki Kliczków są wyreżyserowane na 8-9 rund, żeby telewizje miały czas na emisje reklam, nie ma to nic wspólnego ze sportowa rywalizacją, to komercja w pełnym tego słowa znaczeniu. Nabijanie kasy kosztem głupich widzów...
        A skoro mowa o reklamach - TVP totalnie przeginała z tymi reklamami, obrzydziła mi totalnie portal militaria.pl . Brak w przerwach relacji z narożników, powtórek sprawiło że nie czuło się zupełnie atmosfery walki bokserskiej.
        Ogólnie - walka: WIELKA CHAŁA, transmisja - WIELKA PORAŻKA
      • Gość: z Hmmm... Czy tym samym Haye publicznie się przyznał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.11, 12:38
        że jest "złomasem"? ;PPP
        A tak na serio, to i tak miał dużo szczęścia, że go Kliczko nie posłał na deski, brakło jeszcze jednej - dwóch rund i skończyłoby się jego małpowanie między linami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka