dyndalski_bis 12.08.11, 14:31 To dobrze, czy źle... ;-) Chociaż w tej kategorii dorównujemy klubom hiszpańskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barosz Piekło przy Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 14:37 Dokładnie! Bo w Krakowie, Krakowie, Krakowie gdzie najlepsi kibice w Polsce są! Hej Wisełko Wisełko Wisełko Ty najlepszych kibiców w Polsce masz! lalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carol Piekło przy Reymonta IP: *.centertel.pl 12.08.11, 15:05 He!:D Kibice Barcelony,kibice Realu i Wisły... Wszyscy ogarnięci w sprawach kibicowskich już się śmieją.Przecież to są oglądacze meczy,a nie kibice dopingujący.Piekło to jest na Legii,Lechu i czasem na Widzewie.Gazetka wchodzi równo po maśle wiślaczkom,które się nie przyłączyły do ogólnopolskiego protestu kibiców.Jakie to uczucie,kiedy gazetka wchodzi wam w kakao krakuski przyjemnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwr Padło przy Reymonta - a grzyby już nam rosną IP: *.icpnet.pl 12.08.11, 15:26 chodzi o ilość awantur i ogólnie zły klimat stadionu. Marna reklamówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barosz Re: Piekło przy Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 18:29 ty jestes pojebany czlowieku, to nie pisala gazeta tylko Bleacher Report zjebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwisła Piekło przy Reymonta IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.11, 15:29 dokładnie, tak jak napisano wyżej - każdy kto się orientuje w kibicowanie by się uśmiał!!! :) W Polsce najlepsza atmosfere robi Lech i Legia. Jebać was wiślackie łamistrajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Piekło przy Reymonta IP: *.centertel.pl 12.08.11, 15:44 A co to jest Bleacher Report? Członkowie tego "czegoś" byli chociaż na jednym meczu w Polsce? Statystyki wygranych meczów i informacje o kilku trupach to faktycznie powód do chwały;) Chyba gazetka musiała bardzo długo szukać jakiegoś źródła żeby jakoś nagrodzić lamusów i łamistrajków z krakówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Piekło przy Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 15:57 Ojej boli jak ktoś ma inne zdanie od was? Jak mi przykro;p Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant75 Autor spuszcza się... 12.08.11, 17:24 jakby był to powód do dumy. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHICO Re: Autor spuszcza się... IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.08.11, 18:27 Ranking moim zdaniem jest poprawny a Wisła dlatego się znalazła bo w Krakowie używa się tzw. sprzętu. I ten kto pisze że na meczach ligi hiszpańskiej jest piknikowa atmosfera ma racje tylko częściową , piknik jest ale tylko na meczach ze słabymi drużynami i jest robiony tylko przez część kibiców. Ultras Sur z Madrytu są znani ze swoich czołowych opraw meczowych w europie a Boixos Nois z Barcelony mają na koncie m.in morderstwa więc piknikiem bym tego nie nazwał , akurat w niedziele najbliższe Gran Derby więc polecam przyjrzeć się trybunie północnej na Bernabeu i zobaczyć jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywny77 Piekło przy Reymonta 12.08.11, 20:12 Byłem raz na meczu Realu i mocno się rozczarowałem kibicami. Mała grupka za bramka czasem cos zaspiewała, reszta stadionu bierna.A stadion full. Po tym co zobaczylem to prawie kazdy klub ekstraklasy by przebił jakosciowo doping Wielkiego Realu Madryt a z pewnoscia kibice Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenono Re: Piekło przy Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 10:20 już niewspominają, że każdy klub z I Ligi przebił by dpoing Dumy Kataloni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasdasas Piekło przy Reymonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:02 z mojego ulubionego cyklu "błąd w każdym newsie" dziś numer dwa czyli La Bombonera. Bomba to może być kapitan a nie stadion... wieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja i tylko ja Piekło przy Reymonta IP: *.matcom.com.pl 13.08.11, 11:16 Dla mnie osoba, która nie ma pojęcia o piłce nożnej, nie powinna się za to brać. Jestem Kibicem Schalke 04 i jest dla mnie oobrazą jak ktoś pisze Schalke, przez samo h. Wstyd, pokazuje to żetelność "dziennikarską"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrot Piekło przy Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 13:02 Wszyscy wypisują Real i Barcelonę jako przykład beznadziejnego dopingu itd. ok zgadzam się, ale na pozostałych 13 stadionach, które są w tym rankingu jest genialna atmosfera. Jeśli ktoś tego nie wie jest debilem. W Polsce z R22 może konkurować tylko Żyleta. Świetny doping jest też na Górniku i Widzewie, na innych stadionach bywa różnie. Odpowiedz Link Zgłoś