Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GP Singapuru. Vettel pierwszy, ale przez Button...

IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 16:55
    Jestem pod wrażeniem Pietrow dojechał ! i nie zniszczył bolidu - sukces
    Senna dojechał i zapłacił 300 tys - sukces
    Obserwuj wątek
      • mgr.nauk Niech Vettel nie myśli, 25.09.11, 17:05
        że ma tytuł w kieszeni. Jest bowiem pewien kierowca (który chwilowo źle się czuje) który jak tylko zdecyduje się, że znowu chce jeździć i wybierze sobie zespół w którym raczy jeździć, to ten kierowca w ostatnim wyścigu sezonu zdobędzie tytuł MISTRZA SWIATA.
        • Gość: lizzy Re: Niech Vettel nie myśli, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 17:16
          Te kierowca moze co najwyzej Vettelowi nagwizdac, a jezdzic to bedzie na skodzie chyba.
          • Gość: znafca Re: Niech Vettel nie myśli, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 17:25
            a czy ten tzw.kierowca, no ten Robus postawil wreszcie wniosek w zusie na rente inwalidzka???? Na co ten chlop jeszcze czeka, piniadz to jest piniadz,chocby mialy nim byc polskie zlotowki.Ale byl z niego asior. A co, wolno mu se pojezdzic skoda, to dla niego auto w sam raz.
            • peterblood Re: Niech Vettel nie myśli, 25.09.11, 22:38
              Robuś przynajmniej rentę dostanie no a Nikuś... Przyjął go już Schumacher z powrotem do podawania napojów?
          • Gość: jutyhtgre Re: Niech Vettel nie myśli, IP: *.toya.net.pl 28.09.11, 10:52
            ten kierowca może co najwyże pacnąć Vettela gumową ręką w plecy
        • peterblood Re: Niech Vettel nie myśli, 25.09.11, 22:39
          Czytanie po polsku ze zrozumieniem idzie Ci tak samo jak pisanie...
      • Gość: znawca tenisa GP Singapuru. Vettel pierwszy, ale przez Button... IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 17:39
        który Haidfeld bo się nie mogę doczytać?
      • naprawdetrzezwy Znowu małpa z Polsatu pisze wam teksty? 25.09.11, 18:19
        "Tam już raczej na pewno"

Tak, z pewnością chyba być może raczej.
        ;>>>
      • Gość: M. G. GP Singapuru. Vettel pierwszy, ale przez Button... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 12:55
        Moim zdaniem zgodnie z przepisami wyścig powinien skończyć się po 2 godzinach. 5 minut przed końcem powinni włączyć odliczanie czasu. Kolejna wpadka po dopuszczeniu do jednego z poprzednich wyścigu kierowców, którzy w kwalifikacjach uzyskali mniej niż 107%.
        • manhu Re: GP Singapuru. Vettel pierwszy, ale przez Butt 26.09.11, 13:33
          Jak dla mnie to powinien mieć mniej okrążeń, nie dość, że jedne z najdłuższych to jeszcze 61. Zaś czas 1:59:06.757 jest poniżej 2h, więc to zależy od interpretacji.

> kali mniej niż 107%.
          :) To fakt, powinni dopuszczać tylko tych z mniej niż 103% :)
          • Gość: M. G. Re: GP Singapuru. Vettel pierwszy, ale przez Butt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:22
            Fakt powinno być: "uzyskali więcej niż 107%". U mnie było już po 16:01 jak skończyli jeździć, więc po czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka