Gość: ich1 IP: *.ists.pl / *.waw.cdp.pl 25.04.04, 20:03 Są o tej porze na forum jacyś kibice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myśl złota Re: Real - Barcelona IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 20:32 przelotnie oraz z kiepsko działającym internetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Real - Barcelona 25.04.04, 20:36 Gość portalu: ich1 napisał(a): > Są o tej porze na forum jacyś kibice? Są, ale nie wszyscy mogą oglądać. Jaki wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m z 3:0 IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 20:43 (Roma-Empoli) Wprawdzie nie o ten mecz sie pytają, ale pomyslałem, że powiem i tak. Zawsze to jakaś informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 3:0 25.04.04, 20:52 Gość portalu: m z napisał(a): > (Roma-Empoli) > Wprawdzie nie o ten mecz sie pytają, ale pomyslałem, że powiem i tak. Zawsze to > > jakaś informacja. I to informacja podwójnie dobra. Lubię Romę a nie cierpię Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m z no, i tak ma być IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 20:56 Lubisz Romę? Toś mi bratem! Z tamtej ligi lubię też Brescię, oczywiście ze względu na R. Baggio, wybitnego piłkarza, którego kochają wszyscy poza trenerami. Ale jaki wynik Realu, to nie wiem; też nie mam jak obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: no, i tak ma być 25.04.04, 20:59 Gość portalu: m z napisał(a): > Lubisz Romę? Toś mi bratem! > Z tamtej ligi lubię też Brescię, oczywiście ze względu na R. Baggio, wybitnego > piłkarza, którego kochają wszyscy poza trenerami. Baggio też lubię ale się sympatia do niego na Brescię nie przekłada. Bardzo za to lubię Fiorentinę (chociaż spadła biedaczka), za Toldo, a przede wszystkim za Batistutę. > Ale jaki wynik Realu, to nie wiem; też nie mam jak obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m z o Arabach IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 21:00 To chyba lubisz i Arabię Saudyjską? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: o Arabach 25.04.04, 21:01 Gość portalu: m z napisał(a): > To chyba lubisz i Arabię Saudyjską? :) To już nie gra w Katarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: o Arabach 2 IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 21:04 Kurczę, aż tak dobry, żeby odrózniać futbol z AS od katarskiego to nie jestem. Może B. cały czas gra w Katarze? Pewnie wiesz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: o Arabach 2 25.04.04, 21:08 Gość portalu: b napisał(a): > Kurczę, aż tak dobry, żeby odrózniać futbol z AS od katarskiego to nie jestem. > Może B. cały czas gra w Katarze? Pewnie wiesz lepiej. Nie wiem lepiej. Po tym jak opuścił Romę, żeby grać w Katarze nie śledziłam jego losów. Ale bardzo go lubię, między innymi za to, że nie opuścił Fiorentiny jak spadła i za to jak płakał jak już w Romie strzelił Fiorentinie gola. No i za to jak grał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b no i tak IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 21:13 Ja pamiętam jego twarz po niesprawiedliwie przegranym meczu z Anglią na MŚ. Mnie też było strasznie żal. Ten k. sędzia podyktował dla Anglików karnego niesłusznie i w ten sposób chyba najlepsza drużyna na świecie nie wyszła nawet z grupy. To były w ogóle bardzo złe mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ich1 Re: Real - Barcelona 25.04.04, 21:02 1 - 1 ( Solari - Kluivert) Wyniki na żywo - na interii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Real - Barcelona IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 21:05 a GW pisze, że Kluivert już nie będzie grał w Barcy i że chcą w zamian Owena Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Jeszcze jeden news 25.04.04, 21:25 Arsenal zapewnił sobie dzisiaj tytuł mistrza Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jeszcze jeden news 25.04.04, 21:29 goniacy.pielegniarz napisał: > Arsenal zapewnił sobie dzisiaj tytuł mistrza Anglii. Tak? To pewnie świętujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jeszcze jeden news 25.04.04, 21:35 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Arsenal zapewnił sobie dzisiaj tytuł mistrza Anglii. > > Tak? To pewnie świętujesz :) Nie za bardzo. Przyszły rok musi już w końcu przynieść rezultaty w LM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Skończyło się: 1 - 2 dla Barcelony IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 25.04.04, 21:30 To w sumie dobra wiadomość. Kiedyś lubiłem Real, ale ostatnio kompletnie im odwaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota uczta kiczu IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 23:53 "Wreszcie nastąpiło 240 sekund, które mogło wstrząsnąć Barceloną tak, że wprawiłoby w drgania i odleglą Katalonię. W 37. minucie celnie uderzył z dystansu - po tym, jak samym przyjęciem zwiódł rywala - Zidane." Natchnienie reportera. Kunsztowny szyk, zmyślne porównania. "Trzy minuty po przerwie Valdes przeniósł nad poprzeczką piłkę lecącą z taką prędkością, że mógł ją uderzać tylko Roberto Carlos..." Strzał był tak szybki, że komentator nie dojrzał, kto strzelał. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: uczta kiczu 26.04.04, 00:06 Liga hiszpańska. 34.kolejka. Barcelona pokonała Real 2 : 1 " Błysk geniuszu Ronaldinho i wspaniały strzał Xaviego na cztery minuty przed końcem sprawiły, że po siedmiu latach Barcelona znów pokonała w Madrycie Real. " Wynik, jak wynik, w normie, ale ta poezja sprawozdawcza ! Dotychczas myślałem, że geniusz to ktoś z piszących na forum, a tu : kopacz piłki. Odpowiedz Link Zgłoś