Gość: tomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:45 Miejmy nadzieję, że Krzysiu wreszcie zagra... Puchar Polski dla Legii!!! a potem czas na Puchar UEFA! Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasza Legia gra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shore_thing GO FLAMES GO IP: *.medwln01.nj.comcast.net 28.05.04, 16:55 dawaj krzysiek!!! no i Iginla!!! moje kochane Devils dawno odpadly, wiec niech wygraja FLAMES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLiwa Goral GO FLAMES GO IP: 67.71.121.* 28.05.04, 17:06 Hej Goral ci ja goral za Calgary ja spewam dziewecki podrywom,hej Goral ci ja Goral.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: Puchar Stanleya. Porażka Flames IP: *.acn.waw.pl 28.05.04, 17:05 bez kitu niech wyjdzie Krzysiu spusci wszystkim becki to straca troche zapalu przeciwnicy....trener powinien go ogarnac zeby czesciej sie bil,bo cos mu sie poprzestawialo(pewnie od mocnego ciosu)i zamiast tego zaczal strzelac bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Nie da rady IP: *.gs.com 28.05.04, 17:10 ..bo go zamkna w pierdlu amerykanskim za taka gre. Agresywnie grac tez trzeba umiec i zapewne trener Calgary o tym dobrze wiedzial kiedy odsuwal Krzysia od lawki. Hokej to nie boks. Blokuje sie cialem a nie wali piesciami zawodnikow i sedziow po glowie. Pozdrawiam z New Jersey, Devils fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek CNN Re: Nie da rady IP: 67.71.121.* 28.05.04, 17:11 Hokej to BOKS,cholera ci jasna ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyc Re: Puchar Stanleya. Porażka Flames IP: 170.148.10.* 28.05.04, 21:44 co do Krzysia to sie zgodze bylo by fajnie jakby zagral, ale co do legii widze to w czarnych kolorach..... Lech bedzie mial mistrza..... Odpowiedz Link Zgłoś