Gość: kiki IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 22:22 Weekendowe gole,najładniejsze gole tygodnia wpisz w google sportowyportal.BLOGSPOT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m41 Petrescu 08.11.11, 22:36 Może Dan Petrescu? czasfutbolu.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=151:petrescu&catid=40:aktualnosciduze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo lepszy były Murawski IP: 195.42.249.* 09.11.11, 08:12 zagadałby ich na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esd Zwonili goscia za 'wrodzony optymizm' ???? IP: *.aster.pl 09.11.11, 08:47 lepiej jak by sie samobiczowal i posypywal rany solą? czy ciagle narzekał na wszytsko? co za ludzie? co za klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Wisła. Stan tymczasowy do końca rundy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 08:54 "Wrodzony optymizm i brak samokrytyki" - jasne, powinien być wiecznie niezadowolony, zrzędzić i powtarzać od rana do wieczora: "moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina". Poza tym nie był nawet katolikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Wisła. Stan tymczasowy do końca rundy 09.11.11, 22:37 Kaziu, pamietasz, to ja z Maryską na koniec kariery wręczyłem Ci kwiaty. Teraz prosze tylko, daj paru młodym Polakom szanse na gre , a nie przegramy juz zadnego meczu. A nawet jeśli nie , -pamiętasz 2 lige ;) i tak będziemy najlepsi!!! MK , nie rusz Kazika bo zginiesz... 2 bramki nasz Moskal 2 bramki Markowski... hehehhe Pozdro dla całej 28 kiboli z czasów hwały... Odpowiedz Link Zgłoś