Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jagiellonia - Śląsk

18.11.11, 08:41
    www.sportowe-transmisje-tv.blogspot.com tu obejrzysz wszytkie mecze ekstraklasy,Ligi mistrzów,Ligi europejskiej itd w dobrej jakosci i calkowice za darmo
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kamil ; ) Jagiellonia - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.11, 17:08
        3:0 Dla Śląska Do Boju WKS!!! ;D
        • Gość: er Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.internetunion.pl 18.11.11, 22:23
          ograli ich jak mistrzowie... Polski
      • Gość: TOMMEK21 Jagiellonia - Śląsk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.11, 20:20
        Jagiellonia 1-3 Śląsk
        po pierwszej połowie 0-1:)
      • Gość: Biłymstok Re: Jagiellonia - Śląsk IP: 31.61.76.* 18.11.11, 20:40
        w Biłymstoku? dzień dybry pani redykotr z Biłymstoku
      • Gość: arek chcialem postawic kasiore na Slask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 20:43
        za 300 zlotych w STS'ie mialbym ok. 400 zysku, gdyby Slask wygral

teraz pozostaje nic innego jak kibicowanie Jadze, bo inaczej zal bedzie ze nie wykorzystalem okazji do latwego zarobku :D
      • labeo ŚLĄSK 18.11.11, 22:21
        Piękny mecz i przede wszystkim skuteczna gra ŚLĄSKA !!!!!!!!
      • Gość: niemożliwe Jagiellonia - Śląsk IP: *.218.151.191.static.telsat.wroc.pl 18.11.11, 22:27
        Kolejny mecz, w którym Śląsk stawia autobus, nic nie gra i fuksem wygrywa:) A z taką grą to na pewno nie zagrają w Lidze Mistrzów. Pomóżcie mi, bo zapomniałem jakie jeszcze standartowe formułki należy dodać po zwycięstwie WKS-u
        • Gość: kuba Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.maverick.com.pl 18.11.11, 22:31
          Jeszcze sędzia pomógł :D
          WKS!!
        • Gość: fatality Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 18.11.11, 22:33
          jaki autobus? jestes totalnie ślepy,albo nie widziałeś tego meczu. Jagiellonia nic nie grała. Śląsk zagrał bardzo dobry mecz,tylko miał fatalną skuteczność. równie dobrze mogło być 1:5 dla Śląska.
          • Gość: mefisto Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.11, 22:37
            boże, załóżcie sobie okulary i naolejcie zwoje mózgowe. tamten komentarz był ironiczny.
        • czterdziestyiczwarty Re: Jagiellonia - Śląsk 18.11.11, 22:34
          Czlowieku ty albo inny mecz ogladales albo po prostu nie dowidzisz i powinienes pojsc do okulisty. Slask oddal niemal trzy razy wiecej strzalopw na bramke niz Jaga wiec nie pisz glupot a "autobusie".To byla otwarta gra a potwierdza to opinia Frankowkiego.
          • Gość: horacy Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:11
            Ty mnie nigdy nie zawiedziesz 44, czytanie ze zrozumieniem i miedzy wierszami to dla Ciebie za wysokie progi najwyraźniej...:) :) stajesz się moim ulubieńcem na tym forum:)
            przeczytaj uważnie poniższą pomocną formułkę, a później jeszcze raz przeczytaj post o autobusie, może Ci to pomoże:
            Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
            W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
            Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości.
        • Gość: polako Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.jarsat.pl 18.11.11, 22:37
          gdzie w tym meczu debilku widziałeś autobus,62% posiadania piłki przez Śląsk to autobus,gra pozycyjna Śląska to autobus?Śląsk prowadził grę przez 80 minut meczu,Jaga rządziła tylko pierwsze 10 minut 2 połowy,chyba oglądałeś inny mecz,nie oglądaj więcej meczy bo za głupi jesteś na to,nic się nie znasz na piłce
          • Gość: horacy Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:12
            Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
            W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
            Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości.
        • Gość: ja Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 22:37
          autobus? nic nie gra i fuksem wygrywa? chyba nie oglądałeś meczu. Śląsk zmiażdżył Jage, może nie widać tego po wyniku, ale drużyna z Białegostoku nic nie pokazała w tym meczu. My kibice Śląska cieszymy się z tego, że nagle w necie zaczyna się najeżdżać na drużynę, po prostu wszyscy zaczynają obawiać się Śląska. To normalne, że najlepszym wszyscy zazdroszczą.
        • ludendorf zobacz statystyki meczu 18.11.11, 22:39
          Gość portalu: niemożliwe napisał(a):

>Kolejny mecz, w którym Śląsk stawia autobus, nic nie gra i fuksem wygrywa:

Porównaj sobie procent posiadania piłki i ilość strzałów na bramkę oraz rzutów rożnych i dopiero potem się wymądrzaj na forum. Dla ułatwienia jakbyś był zbyt leniwy na to powiem ci że w każdej z tych kluczowych dla zwycięstwa w każdym meczu statystyk Śląsk miał miażdżącą przewagę
          • Gość: niemożliwe Re: zobacz statystyki meczu IP: *.218.151.191.static.telsat.wroc.pl 18.11.11, 22:49
            Sorry chłopaki, ale wstyd mi za Waszą inteligencję. Przeczytajcie mój komentarz jeszcze po 3 razy, wolno, słowo po słowie, sprawdźcie w słowniku, co znaczy ironia, a potem przeproście. Do zabaczenia w przyszły piątek na stadionie
            • Gość: ja Re: zobacz statystyki meczu IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 22:56
              Widzisz, takie czasy.
              Za brak buziek albo zajączków będziesz głupkiem. Albo i debilem.
              Choćbyś miał zgoła inne intencje.
              Pozdr.

WKS!
            • czterdziestyiczwarty Re: zobacz statystyki meczu 18.11.11, 23:05
              Nie dziw sie takim reakcjom bo wszystkich powoli wkurza to wmawianie ,ze Slask gra antyfutbol.A poza tym mogles ten usmiech troche zwielokrotnic.:))))))))).Cos mi sie wydaje ,ze to jednak ja sobie musze sobie jakies szkla sprawic.
              Pozdrawiam :)))
              • Gość: horacy Re: zobacz statystyki meczu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:24
                zwracam honor - szczera samokrytyka więc czas na mnie, wycofuje swoje sarkastyczne słowa wpisane po Twoja wcześniejszą wypowiedź, zgodzisz się jednak, dałeś trochę podstawy dla wyśmiania, polecam nieco zastanowienia bądź choćby okulary choć mój sarkazm być może nieco zbyt mocny bo trzeba mieć odwagę, żeby odpisać po takim baboku, innym którzy nie załapali ironii tej odwagi zabrakło więc szacunek, peace:)
                a mecz miodzio: jak dla mnie to był najlepszy mecz Śląska w tym sezonie, choć myślę, że jeszcze autobus albo przynajmniej bus w wykonaniu naszego Ślaska ale ten mecz cieszy bardzo bo to była inna jakość i styl.
                • czterdziestyiczwarty Re: zobacz statystyki meczu 18.11.11, 23:54
                  Faktem jest,ze nie zauwazylem w pierwszej chwili tego ironicznego usmiechu { :) } ale gdy przeczytalem wpis jeszcze raz to moglem sie jedynie pokajac . Sarkazm z Twojej strony mi sie nalezal jakkolwiek Twoj wpis nastapil jakas chwile po tej mojej samokrytyce.
                  Tez uwazam ,ze byl to jeden z najlepszych ,a moze i najlepszy mecz Slaska w rundzie jesiennej.
                  Moze zamknie to usta tym ,ktorzy wciaz nie chca uwierzyc ,ze to naprawde dobra druzyna ,
                  ktora w tej chwili gra najlepsza pilke w ekstraklasie i o jej sile stanowia glownie polscy pilkarze.
            • ludendorf Re: zobacz statystyki meczu 18.11.11, 23:44
              sorry rzeczywiście trochę się pośpieszyłem z tym komentarzem i strzeliłem gafę zwracam honor ;)
            • Gość: fatality Re: zobacz statystyki meczu IP: *.e-wro.net.pl 19.11.11, 11:34
              niemożliwe,pierd* jak Kaczyński,ON zawsze mia co innego na myśli,tylko źle go zrozumiano.. JAK ZAWSZE. napierw bełkoczesz coś kłamiąc i wprowadzając w błąd,a potem pierd* coś o ironii i wycofujesz się rakiem. żałosny d*upek.
          • Gość: cykor Re: zobacz statystyki meczu IP: *.internetia.net.pl 18.11.11, 22:54
            Lol, ludki, ale mam z was polewę. Najwiekszą z tego waszego czytania ze zrozumieniem :D Koleś pisze wyraźnie, że "ile jeszcze mam napisać pustych sloganów ktore ludzie pisza po kolejnym zwycięstwie Śląska?" a wy sie unosicie że koleś napisał ze Śląsk stawiał autobus w bramce.

I pewnie macie się za inteligentnych bo skleciliście dwa zdania, łyse pały. To mu powiedzieliście! :D
          • Gość: horacy Re: zobacz statystyki meczu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:13
        • Gość: gość Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 22:49
          Niestety nie wszyscy mają dzisiaj włączone poczucie humoru. ;)
          • Gość: polako Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.jarsat.pl 19.11.11, 00:05
            Mają poczucie humoru,mają.Tylko że nie doczytałem posta do końca bo myślałem że to kolejny debil który pieprzy o autobusie Śląska i brzydkiej grze.Drugi raz doczytałem i wiem że zrobiłem z siebie błazna,trzeba zawsze czytać do końca.
        • garym Re: Jagiellonia - Śląsk 18.11.11, 23:04
          Gość portalu: niemożliwe napisał(a):

> Kolejny mecz, w którym Śląsk stawia autobus, nic nie gra i fuksem wygrywa:) A z
          > taką grą to na pewno nie zagrają w Lidze Mistrzów. Pomóżcie mi, bo zapomniałem
          > jakie jeszcze standartowe formułki należy dodać po zwycięstwie WKS-u

zapomniałeś wspomnieć o przeciętnych piłkarzach, wśród których nie ma żadnych gwiazd
          • Gość: Fanatik Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.146.75.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.11, 00:24
            Na naszą ligę wystarczą tacy piłkarze jakich ma Śląsk. I chwała im za to , że są liderem.
        • Gość: laso Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 09:39
          ślepy jesteś chyba. No to popatrz sobie na bilans bramek w lidze. Śląsk wymiata. A te twoje "potęgi" skromniutko, oj, skromniutko!
      • Gość: kibic Jagiellonia - Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.11, 22:31
        Brawo Śląsk! Wielkie Gratki Mistrzostwa;)
      • gurugsm Śląsk mistrz 2012 i LM PEWNE 18.11.11, 22:33
        NIE AUTOBUS A SUPER OBRONA KTÓRA WCHODZI W ATAK I PIÓRA LECĄ
      • darren.p Jagiellonia - Śląsk 18.11.11, 22:36
        No trudno nie wygrać z facetami, którzy grają w rajtuzach, czy też pończoszkach :)))).
        • Gość: Megi Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.11, 23:07
          No, ale mentalnie i tak nie sa gotowi na mistrza :))
        • Gość: ponczoczoszka Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 23:09
          Tak naprawde to nie ma sie czym podniecać. ślask nic rewelacyjnego nie zagral. Jaga nie jest już tą drużyną z przed roku czy dwóch gdzie zmiazdzyla ślask na wyjedzie -( wprawdzie bylo 1:2 ale powinno być 0:4 - napewno pamiętacie ten mecz ) - teraz to zespół w przebudowie - poł druzyny to juniorzy - nie ma parcia na wynik taki jak byl za Michała Probierza w zeszłym sezonie. stadion w budowie, galeria w planach, druzyna w przebudowie - ograć Jage teraz to nie jest sztuka. Zyczę Slaskowi mistrzostwa - i w tym momencie są najsolidniejszym zespolem w ekstraklasie - ale co pokaża w pucharach to widzieliśmy z Rapidem ...
          • Gość: irtysz Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 23:33
            nie zapomnij wspomnic słowo o Irtyszu...
          • Gość: horacy Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:37
            w dużej mierze masz racje, tez bym przestrzegał przed zachwytem, ale jak piszesz, że wygranie w Białymstoku to nie jest sztuka to moja odpowiedź jest jedna: powiedz to tym wszystkim, którzy do tej pory nie wygrali na tym stadionie - do tej pory, w tym sezonie nikt tam nie wygrał. Choć zgadzam się, że koronowanie jest głupotą ale mogę spokojnie stwierdzić, że jak dla mnie ten dzisiejszy mecz był najlepszym w wykonaniu Śląska w tym sezonie i z tego się ciesze, niezależnie od przyszłych meczów, które są przed nami.
            pozdrawiam
          • czterdziestyiczwarty Re: Jagiellonia - Śląsk 18.11.11, 23:40
            Nie wiem czy Slask mistrzostwo zdobedzie czy tez nie ale wydaje sie byc calkiem mocnym kandydatem do tytulu. Piszesz ,ze ograc Jage teraz to nie sztuka ale jednak nie udalo sie to dotad nikomu na jej terenie w tym takze Legii w poprzedniej kolejce. Niewatpliwie Slaskowi mecz z Rapidem nie wyszedl ale to juz stare dzieje ,a poza tym byl to powrot do gry w pucharach po ponad 20-u latach i debiut w takich zawodach dla wiekszosci graczy. Jak na debiutantow to i tak osiagneli sporo dochodzac odpadajac dopiero w IV rundzie.
            Pozdrawiam,
      • Gość: kibic Jagiellonia - Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.11, 23:31
        Śląsk jest obecnie the best w Polsce i dopiero co zdobywał szlify w pucharach europejskich. Niestety róznica między naszymi drużynami a czołówką EU jest znacząca, widać też po Wiśle. W przyszłym roku Śląsk pewnie zagra lepiej. Będzie miał już jakieś doświadczenie i jako MP nabierze pewności siebie. A taki Trener jak p.Leńczyk rokuje sukcesy;)
        • czterdziestyiczwarty Re: Jagiellonia - Śląsk 18.11.11, 23:43
          Lenczyk to dla Slaska skarb i powinni na pana Oresta chuchac i dmuchac aby zechcial zostac w Slasku jeszcze kilka sezonow.
        • Gość: horacy Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:46
          z Lenczykiem przy całym szacunku to bym uważał, to nigdy nie był łatwy człowiek w obyciu i choć na teraz nie wyobrażam sobie WKS-u bez niego to na najbliższe lata (2-3) widziałbym przy nim jakiegoś młodego, zdolnego który by się przy Lenczyku uczył i który po tym czasie mógłby bez większego wstrząsu przejąć team - nie przesądzam, że taka zmiana musi być ale biorąc pod uwagę charakter i wiek trenera Lenczyka uważam, że trzeba taką ewentualność brać pod uwagę i jakoś być na nią gotowym. Dzisiejszy drugi trener Śląska, przy całym szacunku chyba takim młodym zdolnym nie jest ale może się mylę... W każdym razie jak dla mnie Lenczyk jest idealny do tego żeby teraz przy nim kogoś zdolnego postawić, żeby się uczył, niezależnie od tego jak się potoczy przyszłość.
          pozdrawiam
          • Gość: fredek Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.as13285.net 19.11.11, 01:18
            Drogi kolego, nie wystarczy byc mlodym, zdolnym i podlgadac fachowcow, zeby wyrobic sobie wystarczajacy warsztat pracy, ale co ja ci bede tlumaczyl. dorosniesz, to zrozumiesz ;)
            • Gość: horacy Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 15:18
              drogi kolego, jak mi wskażesz, w którym miejscu napisałem, że "wystarczy byc mlodym, zdolnym i podglądać fachowców, żeby wyrobić sobie wystarczajacy warsztat pracy" to wtedy Ci odpowiem:)
          • Gość: asdf Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.60.citypartner.pl 19.11.11, 10:49
            trenerowanie to nie kładzenie płytek...młody zdolny musi trochę podrosnąć i umieć wzbudzić szacunek wśród graczy.
            • Gość: horacy Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 15:27
              zgadzam się z tym co napisałeś w 100% i nie uważam aby to się kłóciło z tym co napisałem wcześniej, że biorąc pod uwagę charakter i wiek trenera Lenczyka dobrze by było wykorzystać jego doświadczenie stawiając przy nim młodego zdolnego, z założeniem, że będzie ktoś kto będzie jakąś alternatywą na przyszłość, uważam, że nie ma w tym nic złego i że klub z ambicjami europejskimi powinien takie założenia snuć i zakładać, i tyle.
      • Gość: red pierwszy gol to też samobój IP: 77.252.244.* 18.11.11, 23:55
        w powtórkach z za końcowej linii widać jak piłka odbija się od ręki Ptaka i wpada do bramki
        • Gość: fredek Re: pierwszy gol to też samobój IP: *.as13285.net 19.11.11, 01:02
          Gość portalu: red napisał(a):

> w powtórkach z za końcowej linii widać jak piłka odbija się od ręki Ptaka i wpa
          > da do bramki

Samoboj, to byl, jak tatus gola mamusi strzelil i wyklulo sie z tego cos tak glupiutkiego, jak ty. :D

BUA HA H AH AH A H AH AH HA AH A
        • garym Re: pierwszy gol to też samobój 19.11.11, 11:06
          nie ważne kto ostatni dotknął piłki, ale kto skierował ja do bramki. Często po strzałach piłka obciera się o ręce bramkarza, a nie zalicza się tak zdobytych bramek jako samobójów
      • Gość: gość portalu Jagiellonia - Śląsk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.11, 00:02
        A Smuda dalej obrażony na Lenczyka i nikogo nie powoła, lepiej z Polski pośmiewiskor obić Wawrzyniakiem, Głowackim, Dudka i resztą...
        • Gość: kibuc Re: Jagiellonia - Śląsk IP: *.opera-mini.net 19.11.11, 08:38
          I bardzo dobrze, po co sie maja nasze chlopaki meczyc i narazac na kontuzje w tej ogorkowej kadrze. Teraz mieli dwa tygodnie spokoju i prosze, jaki koncert zagrali w Bialymstoku.
      • Gość: ytyt Jagiellonia - Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.11, 06:59
        Mnóstwo Goli.Skróty meczów ,piątkowe gole wpisz w google sportowyportal.BLOGSPOT
      • Gość: gosc Boruc, Celeban i Fojut powinni grac w kadrze IP: *.dslgb.com 19.11.11, 09:31
        Wszedzie na Swiecie w reprezentacjach poszczegolnych panstw graja najlepsi zawodnicy w danym okresie. U nas decyduje selekcjoner i w nosie ma opinie krytykow. Czy Szczesny jest lepszy od Boruca? Czy Wawrzyniak (robiacy masowo bledy) jest lepszy od Celebana?

• Gość: polako Re: Boruc, Celeban i Fojut powinni grac w kadrze IP: *.jarsat.pl 19.11.11, 10:17
          U Smudy grają tylko jego ulubieńcy i tak ma być a twoja opinia jest nic nie warta dla Franka.Nie ważne że są w bardzo słabej formie,kiedyś grali dobrze i dlatego będą powoływani do końca swojej kariery lub Smudy.
          • Gość: adf Re: Boruc, Celeban i Fojut powinni grac w kadrze IP: *.60.citypartner.pl 19.11.11, 10:51
            Kto wogóle wpadł na pomysł powołania Smudy na trenera? Dlaczego nie pozwolono Benhakerowi kontynuować pracy? Pismaki?
          • Gość: Michał Re: Boruc, Celeban i Fojut powinni grac w kadrze IP: *.tktelekom.pl 19.11.11, 11:47
            Ale Ty bzdury piszesz... Bo ktoś kogoś lubi (tak jak to mówsz o Smudzie) to ma ich powoływać ? Zamiast powołać np. ze Śląska zajebis*ego Celebana ?? Ale nie co z tego ze Celeban jest 2 albo i 3 razy lepszy od tego pokraki Głowackiego nie,nie Smuda "lubi" głowackiego to niech go powołuje mądrze piszesz. Qrwa co za debile są na tym świecie....
            • Gość: Kamil Re: Boruc, Celeban i Fojut powinni grac w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 13:54
              Michal to ty jestes debilem go az w oczy szczypie od ironii z jaka pisal polako ale ty tego nie widzisz
      • gurugsm jaki trener taka gra smuda 3bundesliga 19.11.11, 14:12
        śląskie chłopaki graja za dodrze by grać w tym zlepku naturalizowanych polaków
      • infosraczka Nie znaja litosci.... 20.11.11, 03:08
        Tak graja, ze przeciwnicy sobie sami bramki strzelaja. To okrutna zabawa i granie im na nosie... bezlitosni.
      • Gość: patryk Jagiellonia - Śląsk 25 listopad IP: *.181.5.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.11, 18:00
        patryk niedzielski kisama jest ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka