Gość: neverneve IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.11, 11:54 Moi faworyci to Dos Santos, Messi, Rooney i Stankovic - ale mimo wszystko chyba Rooney, przepiękny gol, bez wątpienia najlepszy z tych 3 prrzewrotek zaprezentowanych tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romanisko Re: Nagroda Puskasa. FIFA wybiera najlepszego gol IP: *.625.paslecka-gw.waw.supermedia.pl 19.11.11, 12:35 a dla mnie trafienie grzelczaka przebija wszystkie www.youtube.com/watch?v=L5neZY_aOI0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.unknown.vectranet.pl 19.11.11, 12:40 A gdzie jest bramka Rybusa z meczu ze Spartakiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyslonx Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.wtvk.pl 19.11.11, 13:00 czy w poprzednim sezonie na prawdę nie padały piękne bramki? Dos Santos, Rooney, Stanković i może Ibra, reszta słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 13:30 Moim zdaniem Neymar . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 14:00 Jak dla mnie gole z przewrotki są ładne jednak nie zasługują na pierwsze miejsca rankingów. Tak samo gole messiego.... Trzy bramki moim zdaniem są godne uwagi: Zlatana, Stankowica i Neymara. Odpowiedz Link Zgłoś
dwuimienny Re: Nagroda Puskasa. FIFA wybiera najlepszego gol 19.11.11, 14:26 Obejrzałem wszystkie bramki i doszedłem do wniosku, że wielu nieprawdopodobnych bramek tutaj brakuje, że na pewno było wiele innych nieprawdopodobnych strzałów, które zasłużyły na bycie wyróżnionymi. Nie chcę mi się wierzyć w ograniczoną ilość bramek z całego świata strzelonych po cudownych dryblingach, strzałach z daleka, zespołowych akcjach. Tutaj tego brakuje. Jednak wybierając z wyżej wymienionych, zwycięstwo należy się Rooneyowi. Sytuacja, z której strzelał była trudna, dośrodkowanie mocne, a wyskoczył w powietrze i uderzył z nieprawdopodobną siłą z przewrotki. Sposób złożenia się do strzału i moc uderzenia zasługują na najwyższe uznanie. Na drugim miejscu Ibra, na trzecim Stanković, reszta słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvb Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 14:54 jak dla mnie gol rooneya najładniejszy, to był mega trudny strzał, a on to zrobił z dużą siłą i precyzją. ładnie też strzelił ibra ibra ibra ibra ibra ibra ibra. inne przewrotki słabe, gol tej kobiety to nieporozumienie, takich dryblingów jak tego kolesia myślę że było dużo. ten pierwszy gol też raczej pospolity (to nie pierwsza osoba która minęła obrońcę przy przyjęciu), a stankovic tylko walnął z całej pety w kierunku pustej bramki, no to sorry. już citko ładniej strzelił. messi zachował zimną krew, ale to taka popisówa, bo mógł po prostu przelobować bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvb Re: Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepsze IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 14:59 pominąłem dos santosa, a też strzelił świetnie. czyli rooney, ibra i dos santos. widać jednak kto jest dobry technicznie (i jest znany), a kto ma mniej znane nazwisko i po prostu mu wyszło ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MVM Gio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 14:56 Stankovic załadował z dystansu, Rooney z przewrotki ale zdecydowanie najlepsza z nominowanych jest bramka Giovaniego Dos Santosa. Arcydzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higienista1 Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.toya.net.pl 19.11.11, 16:53 Kobiecy futbol podoba mi się.Jest koci, naturalnie fair i techniczny.Co nie dziwi, kobiety wykazują wielką determinację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oesuuuuuuu Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.11, 17:06 hę? ale dlaczego ten gol Messiego, a nie ten z półfinału z Realem jak przejechał całą obronę (w półfinale LM, na Bernabeu, w meczu Real-Barca)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepsze IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.11.11, 17:09 Giovani dos Santos-elegancja,zdecydowanie najlepszy.Rooney tuz za nim. Gol Messiego nic szczegolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTL Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.dynamic.mm.pl 19.11.11, 17:33 Kilka niezłych faktycznie wpadło... zapraszam na foto blog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalonyskrzydlowy Gio, Neymar, Rooney i Stankovic! IP: *.adslplus.ch 19.11.11, 18:01 Wygrywa dla mnie Gio dos Santos! Absolutna kontrola i precyzja do samego końca. A co do nominacji dla tej pani, hmm... już ten filmik mówi wiele o kobiecej piłce - kolumbijska obrończyni nie była w stanie przyjąć zwykłego podania (a po stracie padła bramka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: 96.48.213.* 19.11.11, 18:14 Wiekszosc tych goli to jakies nieporozumieni. Tutaj jest przepiekny gol Eric Hassli z Vancouver Whitecaps z meczu z Seattle www.youtube.com/watch?v=JuUuX6xk7tU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyn Re: Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepsze IP: *.icpnet.pl 20.11.11, 22:14 zapomniałem o tym golu rzeczywiście to najlepszy w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruti Re: Nagroda Puskasa. FIFA wybiera najlepszego gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 20:53 Messi i dwa z trzech przewrotek to totalne nieporozumienie. Na U17 strzelono piekna przewrotkę, ale zrobił to Coulibaly: www.youtube.com/watch?v=TVStdbLoEYE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooney Bogiem Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.96.239.56.tvksmp.pl 20.11.11, 01:02 ROOOOONEY! Zdecydowanie Rooney, piękną przewrotką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlKo Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 17:51 Gdyby Dos Santos nazywał się Messi byłby faworytem do nagrody. Niestety zwycięzca musi mieć jedno z najdroższych marketingowo nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Nagroda Puskasa. Nominacje FIFA dla najlepszego... IP: *.tktelekom.pl 05.12.11, 15:51 Gol Messiego i tej kobiety to jakieś nieporozumienie. Strzał gorszy niż setki innych w ciągu roku. Techniczna sztuczka Messiego - nic nadzwyczajnego. Takich bramek pada naprawde wiele. Odpowiedz Link Zgłoś