Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Point już nie sponsorem !!!

IP: *.save.pl 07.03.02, 14:24
    na konferencji prasowej w Warszawie prezesi i reprezentacji Polonii Bydgoszcz
    oraz firmy Point-S strasznie sie pożarli i zwyzywali (padły nawet przekleństwa)
    i w tej sytuacji Point-S zrezygnował ze sponsorowania Bydgoskiego klubu !!!!!

Swoją drogą wszystko bardzo śmiesznie wyglądało jak banda starych głupków
    zaczęła się wyzywać i bluzgać na siebie o jakąś bzdurę he he !
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: Point już nie sponsorem !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 15:23
        znasz dokladny przebieg zdarzenia? ja slyszalem same ogolniki. Tak na
        marginesie to nie wiem czy to dobre rozwiazanie gdy sponsor jest kierownkikiem
        sekcji zuzlowej. Moga sie rodzic konflikty - np w kwestiach trenerskich (wybor
        zawodnikow na mecz). Polonia wciaz prowadzi rozmowy z innymi sponsorami - sam
        nie wiem co o tym myslec
        • Gość: domin Point S juz nie sponsorem IP: *.bham.ac.uk 08.03.02, 09:57
          wszystko wskazuje na to, ze chlopaki nie dorosli do stolkow. Poza tym klub wielosekscyjny to przeszlosc. Teraz
          juz nikogo nie stac organizacyjnie na tworzenie klubow molochow. Predzej czy pozniej kluby beda musialy stac
          sie Sportowymi Spolkami Akcyjnymi i to moze ustabilizuje. Mam nadzieje,ze w polsce bedzie jak w angileskim
          futbolu. Wiadomo kto i za co jest odpowiedzilany.
          dominik
          kibic apatora
      • Gość: SDB Ale jaja!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 12:08
        Czy ten caly Jerzy Kaminski to ten ktorego uwazam za najlepszego w Polsce
        telewizyjnego komentatora zuzlowego? Jak tak to niezle sobie poczyna :) no
        ladnie sie tam u was dzieje zycze szczescia w lagodzeniu konfliktow
        • Gość: Al Re: Ale jaja!!! IP: *.pajonk.torun.pl 08.03.02, 13:37
          Nie, to nie ten. Ten, o którym myślisz, trzezwieje gdzies po libacji.
          Points jeszcze nie podjął decyzji. Będą rozmowy z Kamińskim, Gruszka z
          Jasiakiewiczem się zdenerwowali, będą go przepraszać.
          Poczekajmy.
        • Gość: Baton Re: Ale jaja!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 08.03.02, 13:56
          To inny Jerzy K...... ;-)))
          A jako ciekawostke podam, ze w sklad grupy Point-S
          wchodza ponoc m.in. Sowkam i Moto-Budrex.
          Takie zamieszanie na pewno zrobi im "dobra" reklame.... ;-)))
      • Gość: SDB Re: Point już nie sponsorem !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:17
        To niech kombinuja panowie politycy byle dla dobra klubu a nie swojego. A na
        marginesie wiem ze sie powtarzam ale chcialbym zeby w tym roku obojetnie jaka
        TV bedzie relacjonowac ale zeby komentowal Kaminski(no ten co trzezwieje) haha
        ktos pamieta jak na poczatku zawziety byl na zuzel Polsat? (1994) Jak w
        zastepstwie za Kostrzewe mecz Pila-Gorzow prowadzil Krzysztof Wanio i dzieki
        jego wspanialemu obyciu z "rzurzlem" padaly takie sformulowania jak: "Polonia
        Przemysl", "Jan Krzyzaniak" albo "Sylwester Moskowiak"? To byly jaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka