Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga T-Mobile

21.02.12, 21:36
    Nowa gra od 19 kolejki rusza ;)
    Obserwuj wątek
      • keicam47 Re: Liga T-Mobile 23.02.12, 15:58
        Cicho... Mają zajebistą nagrodę główna,więc czym mniej wie osób tym lepiej dla tej garstki graczy,co się dotąd zapisała.
      • kristg Re: Liga T-Mobile 06.06.12, 11:49
        Hej, czy ktos tu gral w Liga T-mobile? Jezeli gral, czy cos wygral i czy dostal nagrode. Krotko po zakonczeniu konkursu strona przestala dzialac a o nagrodzie cisza...Przynajmniej mojej
      • irek1968 Re: Liga T-Mobile 06.06.12, 12:17
        Witam.
        Również czekam na nagrodę. Troszkę podejrzanie to długo trwa. Wysłałem do nich e-mail, poczekamy zobaczymy.
        • nazir78 Re: Liga T-Mobile 19.06.12, 13:00
          Maile mi wracają
          Ale dzwońcie pod numer 618 316 000
          Pani prosiła o zostawienie numeru do kontaktu
          i od tamtej pory cisza
          A to już jakiś tydzień minął
          Naciskajcie Pozdrawiam
          • messi72 Re: Liga T-Mobile 19.06.12, 16:15
            Niestety nie tylko T-mobile daje doopy. Fantasy Liga Wirtualnej Polski także leci w gumki z wygranymi. Aż taki kryzys ich dopadł???
      • irek1968 Re: Liga T-Mobile 19.06.12, 19:30
        Witam.
        Dzwoniłem do T-Mobile. Przedstawiłem sprawę,(byli mocno zdziwieni) mają dać odpowiedź do czwartku.
        Pozdrawiam.
        • krakow984 Re: Liga T-Mobile 27.06.12, 13:35
          wie ktos cos na temat wypłacania nagród z T-mobile liga? bo dzownielem do t-mobile na infolinie przyjeli zgloszenie i po dwóch tygodniach nic nie moga ustalic, czy byli organizatorem czy sponsorem ,a na ich stronie interentowej w załaczniku rozrywka maja ta gre na oficjalnej stronie, oczywiscie link wygasnięty, ma ktos moze regulami zachowany kto byl organizatorem? juz cos wie ? prosze o kontakt
          • krakow984 Re: Liga T-Mobile 27.06.12, 14:11
            nr telefonu do osoby, która zapraszala do konkursu 661160922 jezeli komus potrzebny, choc ta osoba mowi, ze juz tam nie pracuje, ale moze cos wie
            • messi72 Re: Liga T-Mobile 27.06.12, 17:13
              Ten numer to telefon słynnego Kowalla, organizatora Wygraj Lige. Mam złe informacje. Organizatorem Liga T-mobile był One-2-One, gdzie Kowall był zatrudniony, wcześniej firma organizator WL, obecnie (praktycznie) w stanie upadku. Mnie też nie wypłacili kasy za Fantasy Liga Mistrzów na Wirtualnej Polsce - tak, tam też byli organizatorem :)
              A poniżej sytuacja firmy:

www.parkiet.com/artykul/9,1253599-One-2-One-ma-problemy-z-plynnoscia.html
              www.parkiet.com/artykul/7,1259308-Piotr-Majchrzak-nie-jest-juz-prezesem-One-2-One.html
              Jeśli T-mobile nie weźmie tego na siebie - nici z nagrody. WP na razie olała moje prośby i skierowała do organizatora. Do One-2-One. A akcje One-2-one pikują w dół...
              • gadam Re: Liga T-Mobile 27.06.12, 23:47
                Na usta ciśnie się tylko jedno słowo: ŻENADA!!
                • 2second Re: Liga T-Mobile 28.06.12, 13:53
                  Była stara WL graliśmy ale część Prezesów najbardziej niejaki Kozak "nadawała" na tę grę ale nie było problemów z nagrodami a zainteresowanie ogromne to i nagrody były.
                  • sportsmanxx Re: Liga T-Mobile 12.07.12, 18:27
                    Całkowita lipa z tym konkursem Liga T-Mobile. Wygrałem klasyfikację miesiąca kwietnia i po zakończeniu sezonu organizatorzy wysłali z e-maila: powiadomienia@liga.t-mobile.pl prośbe o podanie nr konta bankowego na które miały byc przelane pieniadze. Niestety od tamtego czasu korespondencja sie urwała, a pieniadze nie wpłynęły na konto.Strona z konkursem Liga T-Mobile jest nieaktywna. E-mail powiadomienia@liga.t-mobile.pl chyba nadal istnieje, ale nikt nie reaguje na wiadomości, mało tego nawet nikt ich nie czyta, bo nie przychodzą potwierdzenia odczytania wiadomości. Jeśli rzeczywiście organizatorem konkursu był One-2-One, to biorąc pod uwagę info o ogłoszeniu upadłości nie ma co liczyć na otrzymanie zaległych nagród. Od jakiegoś czasu brak nowych wpisów na forum, więc nie wiem czy ktoś ewentualnie coś wyegzekwował od samego T-Mobile (głównego sponsora konkursu) czy umywają od tego ręce? Piszcie jak to na bieżąco wygląda.
                  • sportsmanxx Re: Liga T-Mobile 12.07.12, 18:35
                    Jakby tego było mało, to nie tylko z liga T-mobile są problemy, ale również fantasyliga ociąga się z realizacją nagród. Wciąż czekam na zegarek Timex i jakoś doczekać się nie mogę. Nikt nie ma podobnych problemów? Fantasyliga wczesniej przynajmniej czytała i odpisywała na maile, ale od jakiegoś czasu tam też głucha cisza zapadła i obawiam się, że finał sprawy może być podobny jak z ligą T-Mobile. Wkrótce ruszy nowy sezon Ekstraklasy i pewnie większość aktualnie istniejących konkursów typu fantasy manager, więc dobrze jest mieć na starcie pewność gdzie w 100 % organizatorzy wywiązali się ze swoich zobowiązań wobec laureatów, a gdzie to nastąpiło z problemami, znacznym opoznieniem czy wręcz w ogóle nie miało miejsca. Nie ma sensu się pakować w coś, co potem może okazać sie wirtualnym słupem, a nagrody iluzją.
                    • darczek1 Re: Liga T-Mobile 13.07.12, 10:50
                      Witam, ja rowniez mam kilka nagrod do odbioru. Sprawa wyglada dokladnie tak jak wczensiej opisana. Musimy sie jakos zjednoczyc, moze razem cos sie uda wywalczyc. Ja naszczescie zapobiegawczo skopiowalem regulamin i klasyfikacje, zeby ktos nie zarzucil, ze ten konkurs to jakas fatamorgana. Jesli komus sie przyda regulamin to prosze o kontakt na maila darczek1@gazeta.pl. Nie mozemy tego tak zostawic. Pytalem juz w kilku instytucjach i trzeba na poczatku przeslac im wezwanie do zaplaty a pozniej scigac przez UOKiK (pomoc prawna i pokierowanie sprawa sa tam bezplatne, wiec warto sprobowac). Jesli sie nie zwina calkiem (nie oglosza upadlosci) to powinno sie udac. Rozmawialem tez z prawnikami i byc moze jest mozliwosc sadzenia sie z T-Mobile jako tzw. "solidarna odpowiedzialnosc" bo konkurs byl na ich zlecenie. Zachecam do walczenia o swoje i zjednoczenia sil (kontakt podalem wczesniej). pozdrawiam wszystkich prezesow.
                    • darczek1 Re: Liga T-Mobile 23.07.12, 20:31
                      Witam,
                      jakby ktos podejmowal jakies dzialania w celu odzyskania nagrody to prosze o ich opisanie na forum lub kontakt na wczesniej podanego maila. Ja rowniez bede pisal co dzieje sie na biezaco u mnie w tej sprawie. Moze komus w ten sposob uda sie znalezc sposob na odzyskanie pieniedzy. Ja obecnie jestem wraz z kilkoma pokrzywdzonymi osobami na etapie wyslania przez kancelarie prawna z.p.o. przedsadowego wezwania do zaplaty nalezosci do One-two-one i T-mobile. Zobaczymy czy i jak sie do tego ustosunkuja i w zaleznosci od tego co sie wydarzy podejmiemy kolejne dzialania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka