kzet69 29.06.12, 21:48 Dwa meczbole w III rundzie Wimbledonu, a wtedy następuje polska trzęsionka kolanek, przytrzymywanie popuszczających zwieraczy,,, i porażka po polsku.. żenada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: Jerzy Janowicz, typowy Polak 29.06.12, 21:51 Nie, typowy "polak" to ty, z satysfakcja szydzacy z czyjejs porazki. Skad wiesz, dlaczego JJ "trzesly sie kolanka"? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Jerzy Janowicz, typowy Polak 29.06.12, 21:55 Bo oglądałem... nie wiem jaki feler jest w szkoleniu polskich sportowców, ale efekty są takie same od lat... gdy pojawia się szansa na zwycięstwo... nóżki stają się z waty robione i to niezależnie od dyscypliny... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jerzy Janowicz, typowy Polak 29.06.12, 22:17 kzet69 napisał: > Bo oglądałem... nie wiem jaki feler jest w szkoleniu polskich sportowców, ale e > fekty są takie same od lat... gdy pojawia się szansa na zwycięstwo... nóżki sta > ją się z waty robione i to niezależnie od dyscypliny.. . cos w tym jest,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dureń jesteś. 29.06.12, 21:56 Raczej ten chłopaczek oddający walkowerem wygrany mecz,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Dureń jesteś. 01.07.12, 18:09 Jak na debiutanta wcale dobry wynik a i pare zlotych capnal.Zobaczymy jak potoczy sie jego kariera.Moze juz w USOpen? Co do miekkosci...racja tu jest,bo znamy wielu sportowcow z ta przypdloscia. Wg.mnie jest to wina taty czy tatow ktorzy plemniki wysylali z mietkiego penisa!! Bylo kiedys takie powiedzenie:"pieprzysz jakbys byl miekkim chu...robiony"! "Dinozaury" powinny pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś