Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problem z transferem

21.08.12, 12:19
    Aktualnie wartość mojej drużyny to 25.70 i wolnych środków 1.10mln.
    Sprzedaję dwóch piłkarzy: Kirm 2.40 + Modelski 1.20 dostaję wolnych środków: 4.70.
    Na nie kupuję: Melikson 2.90 + Jędrzejczak 1.80 = 4.70. Da się tych piłkarzy wybrać, nie są wyszarzane. Naciskam "Zakończ transfery" -> wyskakuje okienko potwierdzające -> daję "Potwierdzam transfery" i po czym dostaję komunikat: " Błąd! Budżet jest niewystarczający. Poszukaj tańszych zawodników"

Jeśli budżet jest niewystarczający - to nie powinno się dać tych zawodników wybrać.
    Jeśli budżet jest wystarczający - to powinno się dać te transfery potwierdzić.

Proszę o naprawę błędu przed rozpoczęciem drugiej kolejki.
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Problem z transferem 21.08.12, 13:42
        @tanunach: proszę podaj mi id Twojej drużyny - wejdź w klasyfikacje, kliknij w swoją drużynę i w adresie pojawi się id Twojej drużyny. jego potrzebuję.
        w międzyczasie spróbuj się wylogować, zalogować ponownie i wykonać te same transfery. daj znać czy to pomogło, ale tak czy inaczej podeślij id. Musimy to wybadać [Bartek]
        • tanunah Re: Problem z transferem 21.08.12, 13:50
          id=10335.
          Zrobiłem już inne transfery, więc nie chciałbym narażać się na punkty ujemne. Jeśli by się dało cofnąć wszystkie zrobione w tej kolejce i potwórzyć test - to bardzo proszę tak zrobić. Po prostu badałem czy jest możliwość w ogóle przekroczyć 25mln barierę i po to potrzebowałem zrobić 2 transfery - już wiem, że się da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka