Gość: rocco IP: *.cdn.com.pl 30.06.04, 16:46 Kolega Jurek wyrasta na najwiekszego eksperta "wygraj Euro". Zna się na wszystkim i potrafi pomagać innym odpowiadająć na pytania. Lubię takich ludzi zakręconych pozytwnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marwi Re: Ekspert Jurek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:40 Gazeta powinna mu przyznać ekstra nagrode :) W końcu w wielu sprawach ja wyręcza. No chyba że już jest u nich na etacie a nie chce się do tego przyznać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Ekspert Jurek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:15 Przy okazji dodam, że już wiem kto ma szanse Wygrać Mundial. PS Jurku, uzgodnimy składy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły duszek Re: Ekspert Jurek IP: *.krakow.pl 02.07.04, 14:26 Eksperyt Jurek lubi forumowiczów i jest wielce wyrozumiały dla przegięć wyborczej. Taki- bobry duszek Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wazelina Re: Ekspert Jurek IP: 62.233.204.* 02.07.04, 14:41 Jurek to ja ciebie lubię najbardziej i na podstawie twojego chrakteru pisma mogę powiedzieć że jestś taki eksta miły i do tego taki koleżeński że wogóle jesteś najfajniejszy i tak wszystkim pomagasz, że aż się wzruszyłem i jesteś takim dobrym duszkiem i do tego takim dowcinym i pozwolisz że nazwę cię Wujkiem Dobrą radą ... motyla noga :) I wogóle .... kogo obchodzi forum i jacyś kolesie którzy nie mają co robic tylko siedzą w kompie i się wymądrzają ... ludzie są wakacje trzeba pić piwko i podrywać panienki!!!!! A zapomaniałem że jesteście wstydliwi i jeszcze nigdy (nie licząc kuzynki) nie rozmawialiście z kobietami : ( Zwaracam honory Tak na marginesie to ja wygram całą kasę !!!! Odpuścicie sobie, szkoda się denerwować :) Odpowiedz Link Zgłoś