beacia09 17.11.11, 12:47 Czy może mi ktoś podać przykład ZNAKU ZŁOŻONEGO PLASTYCZNEGO. jak narysować złożone logo?! Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: Znaki złożone 17.11.11, 14:58 Chyba Ci się fora pomyliły Znak złożony ma obrazek i napis. (Napis jako część logo, czyli czcionka wymyślna). Odpowiedz Link Zgłoś
beacia09 Re: Znaki złożone 17.11.11, 17:37 mama-ola napisała: > Chyba Ci się fora pomyliły > Nie pomyliły, moja 10-letnia córka ma takie zadanie domowe Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Znaki złożone 17.11.11, 19:35 > Nie pomyliły, moja 10-letnia córka ma takie zadanie domowe A to co innego Zrobiłabym tak. Posadziłabym na Twoim miejscu córkę do kompa, pokazałabym jej, jak działa google i jak się przełączyć na google grafika. Niech sama zaproponuje, co wpisać w wyszukiwarce. No i niech szuka. Jak będzie kiepsko szło, to podpowiedz, żeby wpisała logo złożone. Wychodzą bardzo fajne przykłady, np. ZHP, Poczta Polska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Znaki złożone 17.11.11, 18:39 Logo Carrefour? Niby dwie strzali, a to "c" wpisane w srodek? Odpowiedz Link Zgłoś