Gość: Bask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:29 ...el z Ameryki mie poczekał na Ibana w Pirenejach zjebiemy go w przepaść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 18:35 Armstrong - życze połamania kół. Tak się nie robi kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.client.comcast.net 06.07.04, 19:01 Tak sie wlasnie robi. Czasy rycerskosci? .....To nie ten wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:08 co tak sie robi? Jak piłkarz leży na murawie to wszędzie wykopuje sie piłkę na aut. Chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.04, 20:09 Jakby tak się tak przy każdym, który się przewróci, zatrzymywać mieli Ci z "szansą na sukces", to w mig w zespołach pojawiliby się etatowi wywracający się. Zresztą "szlachetny" onegdaj Ulrich też "pognał" do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc O co wam ludzie chodzi z tym Armstrongiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:21 Kolarstwo to także milion różnych pierdół w rodzaju bruku , deszczu, zjazdów itepe, itede a nie tylko wyścig w górach. Jeżeli ktoś popełnia błędy na tak wczesnym etapie to najnormalniej w świecie nie zasługuje na zwycięstwo. Przypomina mi się ubiegły rok i głosy potępiające Armstronga, który nie poczekał na Belokiego. Co miał zrobić ? Postać nad nim i zbadać stopień złamania ręki ? Reszta błyskawicznie by mu odjechała a zmaltretowany Beloki zdrowszy przez to by się raczej nie stał (tym bardziej że błyskawicznie pojawili się lekarze). Tu jest tak samo. W takich sytuacjach nie ma miejsca na zatrzymywanie się i wielkie myślenie bo oznacza to gigantyczne straty do czołówki. Armstrong jest jednym z najbardziej kulturalnych kolarzy w peletonie, ale o tym, że np. poczekał swego czasu na Ulricha czy dawał wygrywać etapy innym, bardziej aktywnym nikt już nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: O co wam ludzie chodzi z tym Armstrongiem ? IP: *.compnet.com.pl 06.07.04, 20:48 Szkoda, ze jeden z faworytów w taki właśnie sposób powaznie uszczuplił swoje szanse na wygraną. Tylko, że on sam "święty" nie jest. W ubiegłym roku Armstrong razem z Mayo się wywalił a Ullrich na nich zaczekał. Później Amerykanin odskoczył, Niemiec go gonił z Baskiem na kole. Iban nie dawał zmian, a tuż przed metą wyprzedził Ullricha. Wiem, że regulamin tego nie zabrania. Miał prawo. Ale są też ludzie, którzy w inny sposób na to patrzą, sport postrzegają jako coś więcej niż tylko walke o kase, kontrakty, miejsca. Czasem liczy sie cos wiecej. I szkoda tylko, że takiej postawy jest coraz mniej zarówno wśród sportowców jak i kibiców. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traction Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:24 jak jest cinki to sie wypieprzyl. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk. Armstrong musi wygrac...USA po ryju da zabojadom IP: *.lv.lv.cox.net 07.07.04, 06:10 i reszcie...piekny to sport kolarstwo..tu sie widzi kto jak trenuje...gratulacje Armstrong. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong musi wygrac...USA po ryju da zaboja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:25 bARDZO TRAFNE STEIERDZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 06:34 Te pojebane drużynowe czasówki to jest wypatrzenie wyniku. Amerykańskiej świni znów sprzyja szczęście. Cała nadzieja w Urlichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.ikea.com 07.07.04, 09:40 "amerykanska swinia"... bo druzynowa czasowka, bo bruk, bo nie ten wiatr, bo lepsza paka, ktora dla niego pracuje,... wez sie gosciu lecz, albo wypaluj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: 217.11.147.* 07.07.04, 09:48 W Urlichu? w tym sterydzie? Nie da rady Armstągowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Ullrich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 11:04 Do Ciebie Tygrys.Ullrich słabizna.STOP.Armstrong w formie.STOP.Zwycięstwo końcowe Armstronga zdecydowane.STOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAnusz Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:02 Kto pisze te sprawozdania ?! Oglądałem wczoraj na Eurosporcie przebieg tego etapu i dokładnie widziałem kiedy i gdzie upadł Mayo - nie był to żaden bruk, ale kilka kilometrów przed nim!! Takie robienie taniej sensacji w czołówkach sprawozdania utwierdza mnie, że dziennikarze piszą nierzetelnie, nastawieni są na marne chwyty i NIE MOŻNA IM WIERZYĆ. Sprawozdanie albo zostało specjalnie oszukane, albo sprawozdawca nie widział etapu i większość (poza tabelą wyników) wymyślił. SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:21 Do wszystkich kibiców amerykańskiej nakokosowanej świni - w tym roku nastąpi koniec największego w historii kolarstwa koksiarza. Ten śmieć ma zawsze dużo szczęścia ale w tym roku to się kurwa skończy. Chyba że wjebał tylko koksu jak nigdy wcześniej.I jeszcze jedno w tym roku w górach ta kurwa amerykańska będzie bez herasa , a to on go zawsze kolował do samego końca. Pozdrowienia dla kibiców NIEMIECKIEJ MASZYNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: 217.11.147.* 07.07.04, 11:27 Znowu będzie ledwo zipał jak rok temu, stanie się cały czwerwony, spuchnięty, a Armstrąg tylko koło niego świśnie. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:33 Jak czytam takie komentarze jak twoje to aż kurwa nie wiem co ci odpisać...... Chciałbym ci przypomieć że to świnia ledwo zipała , zresztą wynik był wypatrzony od drużynowej czasówki gdzie Urlich na dzieńdobry przed górami miał chyba 3 minuty straty. I to jest do kurwy nędzy sprawiedliwe????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:39 Niestety tak to jest na tym świecie że wszyscy wchodzą w dupe amerykańskim skurwielom a oni na końcu wszystkie zaszczyty przypisują sobie. Dobrze że na tym świecie jest ktoś taki jak Osama bin Laden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.pke.pl 07.07.04, 11:52 te kotek :), jesteś jab...ty i to zdrowo. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:57 Nie nie jestem jebnięty ja tylko nienawidze jebanej ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.pke.pl 07.07.04, 12:29 ale wyznanie - LOL! słuchaj, ja też za nią nie przepadam, ale do Armstronga nic nie mam, wręcz przeciwnie. Szanuję Go i Jemu kibicuje. Po tym co przeszedł, jego dokonania wymagają choć odrobinę szacunku ! A to, że inni mają pecha to nie Jego wina. Jest wielki i tyle. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:33 No właśnie po takiej chorobie jak rak to musiał tyle kosu zjeść że każdy normany człowiek by już dwno odjechał na tamten świat. Ale on jest przyzwyczajiny napewno przeszedł chemioterapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bess Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:40 a może byś po jakieś tabletki do lekarza się zgłosil, bo coś kolbka nie wytrzymuje. on ci może pomoże, chociaż czytając to co i jak piszesz to może być już trochę za póżno na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Do Tygrysa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 17:48 Chyba jestes!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: 3. etap TdF: Nazon wygrał, Mayo stracił 07.07.04, 13:50 Co to w ogóle ma za znaczenie jakiej jest kto narodowości? Bez sensu, sami rasiści. To, że Armstrong jest Amerykaninem, a Ulrich Niemcem nic mnie nie obchodzi. o! Odpowiedz Link Zgłoś