Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Golob ty prostacka szmato!

IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.07.04, 20:41
    Cwelu zająkany juz zapomniałes jak ci Boyce ryja oklepał? Jeśli jeszcze ktoś
    mniał złudzenia, że reperezentujesz coś więcej niż szambo to teraz nie będzie
    wątpliwości. I ty kurwo masz byc najlepszym polskim żuzlowcem? pierdol się i
    zapraszamy do Torunia.Bedziesz sie chowal na prezentacji psie i spierdalal
    szybko dzo parkingu. CHWD Gollobom!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: Golob ty prostacka szmato! IP: 81.15.220.* 09.07.04, 20:58
        Zgdzam sie z poprzednikiem, jestem z Bydgoszczy i nie chce tego chama juz
        widziec w Polonii ... kiedys dziwil sie za co go klepali a teraz kiedy wyrosly
        mu piorka klepie innych ... GOLLOB ty chamski gnoju !!!
        • Gość: Robas Re: Golob ty prostacka szmato! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:11
          Brak mi słów poprostu. Jak można sie tak zachowywać ??? I ten sznurek ma nas
          reprezentować w świecie ??? Zero kultury !!!! A sam sie zachowuje jak wieśniak
          na torze i chce wygrywać za wszelka cene. Gollob zarób coś zeby cie w
          składzienie było w Toruniu, bo kiepsko cie widze. Dla mnie jestes zadufanym
          palantem i nigdy juz nie bede ci kibicował. Życze szybkiego zakończenia
          kariery, bo nie zasługujesz na to zeby sie scigac z najlepszymi. Pozdrawiam
          ozieble
          • Gość: iks Re: Golob ty prostacka szmato! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:35
            No i po co sie podniecacie. W GKSZ i tak nie ma odwaznego czlowieka, ktory
            zadecydowalby o wyp... /przepraszam: zdyskwalifikowaniu/ tego prostaka z
            reprezentacji. I tym sposobem chamstwo bedzie nas reprezentowalo na pucharze
            swiata. Czy my mamy cos takiego jak honor i poczucie wartosci?
            • Gość: Magda z Krakowa Re: Golob ty prostacka szmato! IP: w3cache.* / 81.219.246.* 09.07.04, 22:47
              Witam mam poczucie honoru i to duże i tym samym nie powinny tu padac takie
              słowa. Kazdy powinien ten wyścig oglądnąć. Bajer sam przeszedł dzisiaj sieie to
              dopiro było "Bardzo eleganckie i honorowe zachowanie".
              A jak Jaguś bił sie na torze też był i jest prostakiem , chamemm i itp.
              Pozdrowienia z Krakowa późnym wieczorem śle Magda.
      • Gość: Magda z Krakowa Re: Golob ty prostacka szmato! IP: w3cache.* / 81.219.246.* 09.07.04, 22:43
        Witam , nie uważam że Gollob dzisiaj po incydencie w Tarnowie zasłużył na takie
        wyzwyska, Niestety wstyd mi dziś że jestem kibicem żużla
        • Gość: gunner ????? IP: *.torun.mm.pl 09.07.04, 23:06
          pani Magdo

z postu wynika ze jest pani oddanym kibicem naszego "mistrza" tomasza golloba.
          szczerze współczuje ze po dzisiejszym incydencie nic sie nie zmieni...

argumenty w pani rekach rzeczywiscie ostre: "a jak jagus sie bil to nikt nie
          protestował"... no nie wiem czy nikt nie protestowal. a poza tym moze
          wprowadzimy takie bojki regulaminowo przed nominowanymi, przeciez jagus sie
          kiedys bil...

dziwi sie pani dlaczego zrobila sie taka nagonka i burza. a no dlatego ze mamy
          do czynienia z mistrzem, tomaszem gollobem, ktory prze 90 procent mlodych
          zuzlowcow uwazany jest za wzor do nasladowania...

PS. dla mnie zawsze to byl burak, na szczescie od dzisiaj mam na to dowody

PS. ja tez sie wstydze ze jestem kibicem czarnego sportu

PS. nie znizajmy sie do poziomu tego IDIOTY... golloba niestety
          • Gość: Magda z Krakowa Re: ????? IP: w3cache.* / 81.219.246.* 09.07.04, 23:17
            Witam argumenty moze niezbyt mądre, wróciłam z meczu Unia Tarnów i czytam jaki
            to Gollob Tomasz cwel , cham i bez honoru , powinni o tym incydencie zabierac
            głos kibice którzy tam byli. Bo relacja radiowa typi Gollob bije Bajera brzmi
            okropnie , ale czy rzeczywiście go bije czyli okłada pięściami , to
            rzeczywiście byliscie tam i widziewliście a co do Golloba to akutrat moim
            idolem niestetey nie jest , tylko ja patrze na ten mecz\ jako kiic żużla a nie
            zadnej drużyny , bo w Krakowie jak wszyscy wiedzą żużla już nie ma no i moze i
            dobrze.
            Z pozdroweiniami zwkły kiic żużla bez drużyny. Chyba moze być taki.
            • Gość: makumba Re: ????? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.07.04, 23:45
              Spytajcie Piotrka Protasiewicza jakim dobrym kolega w druzynie byl Tomasz
              Gollob. Pani Magdo - jestem kibicem Apatora. Moze patrze jednostronnie - na
              meczu zuzlowym sprawiedliwosc wymirzac powinien sedzia a nie zawodnik z
              parkingu podjudzany przez swojego ojca. Bo tak naprawde prowodyrem wszelkich
              zajsc jest zawsze Wladyslaw Gollob, ktory jesli tylko moze to wiesza psy na
              Pepe i Bajerze. Jak Golloby przyjada do Torunia proponuje ich przywitac grobowa
              cisza. Poza tym uwazam ze nasi zawodnicy nie powinni startowac z Gollobem razem
              w reprezentacji.
              • Gość: gunner Re: ????? IP: *.torun.mm.pl 10.07.04, 00:56
                o gollobach krążyły legendy. pewnie zawierały one troche prawdy, ale oprzec sie
                o domysly to tak jakby przeprowadzic samosąd:)

dzis nadszedl ten wielki dzien. jest dowod. co do tego czy go okladal czy
                nie... podejrzewam ze nic bajerowi sie nie stalo, byl w kasku. pewne jest
                ze "mistrz" nie mial przyjacielskich zamiarów. zastanawiajace jest to ze od
                razu po faulu bajer podniosl reke i zawrocil by sprawdzic stan zdrowia jacka
                i .... i w łeb :)

pS. najgorsze w tym wszystkim to ze pseudoprofesjonalnych wyczynow w tym roku
                masa. polewaczka, piesci, szef klubu szefuje reszcie ligi... ten sport naprawde
                jest czarny. pozdrawiam
                • Gość: iks Re: ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 05:42
                  Pani Magdo z Krakowa, przyznaje, ze stracila dzis pani w moich oczach
                  opinie "obiektywnego kibica", jaka do tej pory mialem. Nie bylem na meczu tylko
                  sluchalem relacji w radio /dla wyjasnienia: nie mieszkam w Toruniu i na codzien
                  bywam regularnie na meczach innej druzyny niz Apator!/. Bez wzgledu jednak na
                  to, jak bardzo faulowal Bajerski Jacka Golloba, nie ma takiego prawa zeby Tomek
                  dokonywal samosadu. Od karania na meczach sa sedziowie. Tymczasem pani
                  wprowadza nowe pojecie do zuzla, ktore ja nazwalem sobie "chamstwem
                  usprawiedliwionym". A moze pani, jako pelnoprawna autorka tego terminu
                  zaproponuje inna, bardziej adekwatna nazwe? Z pani postow wynika, ze
                  ponowne "uruchomienie" obozu w Oswiecimiu i Brzezince tez nie bedzie zbrodnia,
                  bo ktos wczesniej juz to zrobil? Byc moze zbyt daleko posunalem sie z tym
                  porownaniem, ale pani sposob myslenia moze doprowadzic wlasnie do takich
                  wnioskow. Pozdrawiam
                  • Gość: Stefan Re: ????? IP: *.tvgawex.pl 10.07.04, 14:14
                    A nie uwazasz, ze chamstwem jest faul na zawodniku, ktory dopiero co pozbieram sie po USZKODZENIU kregoslupa - jezdzi w gorsecie. Mimika jego twarzy w parkingu mowi wszystko... Chlopak (Jacek G.) chce jezdzic, pokazal to w tym meczu jak i w poprzednim (mowie o ekstralidze polskiej) a tu taki baran....
                    I nie ma na nich sily, bo czy wystarczajaca kara za wyslanie na wozek jest wykluczenie!? Sam powiedz.. Czasami nerwy puszczaja...
                    • Gość: iks Re: ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 10:03
                      Stefanie, to ze Bajerski sfaulowal akurat Jacka, ktory dopiero co powrocil na
                      tor po kontuzji, traktuje wylacznie jako przykry wypadek przy pracy. Twierdze,
                      ze Jacek /ktoremu wczesniej krytyki - przy okazji innych tematow nie
                      szczedzilem/ wracajac na tor "wkalkulowal" mozliwosc kolejnych upadkow.
                      Przeciez uprawia zuzel a nie bierki. Nie przekonasz mnie, ze niedawna kontuzja
                      Jacka i faul na nim Bajerskiego jest jakimkolwiek usprawiedliwieniem zachowania
                      Tomasza.
                  • Gość: Magda z ||\Krakowa Re: ????? IP: w3cache.* / 81.219.246.* 10.07.04, 19:01
                    Przykro mi bardzo ze straciłam w Pana oczach , ale uważam że mimo iż nie darzę
                    sympatią GoLLobów że nie powinno sie tak bardzo na nich wylkinać, ale widocznie
                    jestem jedyną którą tu razą wyzwiska jakim obrzucają tyutaj kibice klan
                    Gollobów.
                    Trudno ale nikt bnie przyzna że Bajer jest jeźdźcem bez\ głowy, i nie ważne że
                    to właśnie on sprowokował tozajście ważne JEST ŻE TO GOLLOB UDERZYŁ Bajera .
                    To po prostu dla mnie jest nieobiektywne . Tylko tutaj się tłucze postępowanie
                    Golloba i to ma yć oiektywizm . Dzięki za takie oiektywizm , wiem jedno że
                    jeden i grugi jest tak samo mocno winnyi to jest obiektywne a wieszć psy na
                    jednym i milczeć o postępowaniu drugiego to ma być obiektywizm a już nie do
                    przyjęcia porównanie które Pan przytoczył. A TAK WYJAŚNIAAM nie powinien Gollob
                    sie tak zachować A KTO TUTAJ OCENIŁ BAJERA.Gollob zachował sie niesportowo i on
                    nie powinien karać Bajera a Bajer przed sobą nie widział zawodnika JG moze spał
                    albo się naćpał.
                    • Gość: iks Re: ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 10:14
                      Pani Magdo dziekuje za odpowiedz na mojego posta. Pozwole sobie stwierdzic, ze
                      myli pani pojecia domagajac sie tych samych, w pani nazewnictwie "obiektywnych"
                      ocen postaw Tomasza Bajerskiego i Tomasza Golloba. Bajerski faulujac zlamal
                      zasady bezpiecznej jazdy i zostal za to slusznie ukarany przez sedziego
                      zawodow. I nie ma sie co nad tym rozwodzic. Natomiast TGollob dokonujac
                      samosadu na Bajerskim zlamal wszelkie zasady, jakimi zwykli sie poslugiwac
                      cywilizowani ludzie. To co zrobil nie miesci sie w zadnym pojeciu "kultury"
                      wiec prosze niech pani nie krytykuje tych forumowiczow, ktorzy w malo
                      cenzuralny sposob komentuja czyn TGolloba. Byc moze uzywanie chamskich okreslen
                      uwazaja za 1dyny sposob na to, by zostac zrozumianym przez kogos, kto w
                      stosunku do innych zawodnikow zachowuje sie jak cham. Bo tak wlasnie TG
                      potraktowal TBajerskiego. Pozdrawiam i zycze "szybkiego powrotu do obiektywizmu"
                  • Gość: kibic z Tarnowa Re: ????? IP: 213.199.192.* 11.07.04, 12:23
                    Widzę że najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy tego meczu nie widzieli. Jazda
                    Bajerskiego od poczatku meczu polegała na próbie wywożenia zawodników Uni w
                    bande. Zacznijmy od tego, że w tym ferelanym biegu który popsuł całe spotkanie,
                    mecz juz był przez Apator przegrany. Bajerski najpierw chciał wywieść
                    Kołodzieja a później J. Golloba (za ktorym prywatnie nie jestem i wolał bym na
                    jego miejscu np. Jacka Rempałe). I nie był to faul w ferworze walki, bład tylko
                    perwidne, celowe i złośliwe wywiezienie w płot. Każdemu by nerwy póściły...
      • Gość: Gracjan Hamburg Re: Golob ty prostacka szmato! IP: *.adsl.hansenet.de 11.07.04, 12:29
        popieram twoja wypowiedz to koniuch ze wsi i powinien byc wykluczony do konca
        sezonu!!!Szmaciaz i cwel byd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka