Gość: YosemiteSam IP: *.krakow.sint.pl 15.07.04, 17:27 No i po co sie bylo tak wytezac? Jutro padnie w gorach jak mlody kot ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trojkolowiec Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.petrus.com.pl 15.07.04, 17:47 Ale ma etapowe zwyciestwo tego mu nikt nie zabierze ze statystyk nawet jak jutro nie dojedzie na mete. Ja tylko troche zaczynam sie obawiac ze Lance nadal nie zaatakowal, jest dosc daleko i strata 9 minut to dosc sporo jak na niego. Mysle ze jeszcze gora dzien, dwa i zacznie sie sie krecic pociag US Postal bo jak nie to 6 wygrana bedzie coraz dalej nie blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
lukelasko1 Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap 15.07.04, 18:01 hehehe, a kiedy mial niby wczesniej zaatakowac??:) Jutro zaczyna sie TdF, jakbys sie nie orintowal, dude;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trojkolowiec Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.petrus.com.pl 15.07.04, 20:23 Pagurkow pare juz bylo, byla czasowka (tak wiem regulamin!!!) a Lance jest dosc daleko i ze spora strata - zdaje sie ze w poprzednich latach juz w tym momecie mial lepsza pozycje startowa. Fakt ze przed nim w klasyfikacji to same zefirki niemal sa jezeli chodzi o generalna ale mimo wszystko jezeli chce przejsc do historii z seria 6 zwyciestw to powinien byc bardziej nerwowy i chyba wczesniej zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan_nis Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:11 Jutro dzień prawdy dla wszystkich - można będzie jutro zobaczyć nie tyle jak Armstrong jest mocny, ale jak jego rywale sa przygotowani. To oni go muszą atakować, to oni mają do niego straty, a nie Lance do nich. Gorąco dopinguję Tylera Hamiltona i Oscara Sevillę, ale moje typy zarówno na piątek jak i na sobotę to 2 zwycięstwa etapowe Ibana Mayo (ew. Zubeldia) i w Alpy wjedzie z realną szansą na wygranie TdF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:56 Ja mam jak zwykle inne zdanie niż większość z was. Jutro UNITED STATES OF ANABOLIC (czyli wiadomo kto), Mayo , Hamilton (kolejny koksiarz ze stajni amerykańskiej), i przedewszystkim faktyczny ubiegłoroczny zwycięzca WIELKI JAN ULLIRCH dojadą wszyscy razem (chciałbym się mylić). A wynik tego wyścigu rozstrzygnie się na czasówkach środowej (gdzie największy koksiarz w historii Touru poprostu nie wytrzma napięcia) i tej następnej gdzie Ullrich powiększy swoją przewage. I wtedy nastąpi koniec amerykańskiego koksiarza. Ktoś tu kiedyś dobrze napisał gdyby Indurain miał tylu murzynów i koksu w sobie co UNITED STATES OF ANABOLIC to by wygrał ten wyścig 10 razy z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:18 Powtarzasz sie PAJACU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:23 To nie na tej stronie kur....... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Heryk Re: Tour de France - Moncoutie wygrał 11. etap IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.04, 22:14 Nie obrazaj. Co z Darkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda powiedzcie mi....kto........ IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 22:36 .......do chuja walca w tym wyscigu nie jest na koksie?........KAZDY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr KOKS Recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:44 Zaden zawodnik nie jest na koksie - no chyba ze Szymon Kolecki. To co nazywacie koksem jest normalna kombinacja witamin i aminokwasow. A Pan Tygrys spozywa ja 3x dziennie przy karmieniu na wybiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadam20 Re: powiedzcie mi....kto........ IP: 217.11.136.* 16.07.04, 13:55 zgadzam się z tobą w stu procentach. Ścigałem się i wiem coś na ten temat. W takim czasie nie da się przejechać touru bez koksowania. Tylko jedni biorą shity które da się wykryć a drudzy kombinują tak aby ich nie złapano. Pozdro 600v Odpowiedz Link Zgłoś