Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Błąd z bramkarzem

15.03.13, 16:48
    Jest szansa że błąd znikającego rezerwowego bramkarza uda się usunąć w przed rozpoczęciem kolejki? ID drużyny 12463
    Obserwuj wątek
      • Gość: 0nash0 Re: Błąd z bramkarzem IP: *.toya.net.pl 15.03.13, 22:32
        czyli tak jak myślałem, odzewu zero.... błąd jak był tak jest... jestem ciekaw jak zostaną punkty naliczone skoro skład wygląda w obecnej chwili tak:
        http://img132.imageshack.us/img132/5660/kolejka19.jpgUploaded with ImageShack.us

bramkarza brak, podstawowy zniknął, rezerwowy kupiony na przysłowiowego chama bo ten co był wcześniej wsiąkł i kupić się go nie dało z powrotem mimo że fundusze na to zezwalały, pominę już fakt że z uwagi na brak bramkarza składu ustalić nie mogłem... do d... taka zabawa :/
        • Gość: 0nash0 Re: Błąd z bramkarzem IP: *.toya.net.pl 16.03.13, 11:20
          dodatkowo prócz bramkarza kapitana też brak, ani rezerwowego nie ma ani podstawowego :brawo:
          • Gość: carlos333 Re: Błąd z bramkarzem IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.13, 23:42
            Właśnie zabawa a ludzie traktują to jak swoje życie już. Nie pozostaje Ci nic innego jak czekać aż ci pomogą w tej sprawie. Pozdro
          • wygrajlige_pomoc Re: Błąd z bramkarzem 18.03.13, 10:21
            @0nash0: zgłosiłem to dalej. Sam nie mogę CI pomóc :( czekam na odzew od techników [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka