Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca pielęgniarki na zachodzie

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 19:32
    Jeżeli ktoś mógłby się podzielić informacjami o pracy pielęgniarki w
    Niemczech ,Włoszech ,Angli to będę bardzo wdzięczna. Proszę również o adresy
    agencji rekrutacyjnych.amonit@poland.com
    Obserwuj wątek
      • Gość: marta Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.radom.pl 01.08.01, 12:21
        Ja przez dlugi czas korzystalam z uslug TPSA ale od pol roku mam net z ats.
        place 60zl miesiecznie siedze do woli
      • Gość: Apostoł Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 13:52
        W USA np wszystko jest 3 razy tansze,moze internet bedzie tanszy-tylko ze
        abonament bedzie drozszy
        • Gość: Voder Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.pl 15.08.01, 00:33
          Gość portalu: Apostoł napisał(a):

&#62 W USA np wszystko jest 3 razy tansze,moze internet bedzie tanszy-tylko ze
          &#62 abonament bedzie drozszy

A w Anglii jezdza lewa strona no i co z tego ??
          Zyjemy w POLSCE !!! Co to za ped do tych Stanow...co krok to slysze bo w Stanach
          to a w Stanach tamto...Mielismy byc Japonia teraz widac mamy byc Stanami...
          Ciekawe ktorym panstwem jeszcze...
      • Gość: MZ Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.echo-press.com.pl 14.08.01, 15:03
        Gość portalu: jdk napisał(a):
        &#62 TPSA nie robi nikomu laski,

A niech by tylko spróbowała! ;-)
      • Gość: Seko Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.radom.pl 15.08.01, 09:38
        Rozejrzyj się. Żyjesz w Polsce przecież...
        • Gość: KRIS 102 Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 01:12
          ZACZAŁEM TO MAŁE ZAMIESZANIE , A PARĘDNI TEMU DOSTAŁEM ULOTKĘ Z TEPSY ŻE MOGĘ
          DZIERŻAWIĆ ŁĄCZE ZA 60 NETTO ALE TYLKO 30 GODZIN./CO O TYM MYŚLICIE?
      • Gość: Kaboom Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.radom.pl 15.08.01, 10:08
        A ja tam płace za łącze 60 zł i jestem z tego powody zadowolony i muszę o tym
        powiedzieć :)
      • Gość: Ktosik Re: DLACZEGO INTERNET JEST TAKI DROGI? IP: *.radom.pl 21.08.01, 02:55
        Jakby to powiedział o_0 Ssij :P
        Ble ale obrzydliwy post mi wyszedł

Nie podoba sie?
        Przestan korzystac albo wyemigruj gdzie chcesz, tam gdzie jest tańszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka