adamus91 27.07.04, 14:30 Osobiście denerwuje mnie że wielu prezesów-żartownisiów używa forum do wprowadzania w błąd innych graczy. Jeśli uważacie podobnie albo inaczej piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifafofe Re: Oszuści 27.07.04, 14:34 mi to tam obojetnie ale najlepiej dla nowych zeby przeczytali sobie regulamin :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Oszuści 27.07.04, 14:37 Ha !!! To akurat jest taktyka :))) Nie uważam że wpuszczanie innych w maliny jest oszustwem. Przeciez w normalnej lidze też istnieje coś takiego jak kamuflaż przed przeciwnikiem i podaje się często sprzeczne informacje by zmylić przeciwnika. To dlaczego tu tego nie robić. Ktoś wierzy w to co piszą inni a ktoś inny sprawdzi te informacje zanim wprowadzi jakiekolwiek zmiany. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adamus91 Re: Oszuści 27.07.04, 14:40 Z jednej strony masz racje to fakt, ale troche głupio tak kogos mylic. pozdro i sorki za to ze w innych polemikach zle cie ocenilem i krytykowalem. masz jednak swoj styl. Odpowiedz Link Zgłoś
fifafofe Re: Oszuści 27.07.04, 14:40 niekiedy nawet idzie sie posmiac jak ktos kogos kituje :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamus91 Re: Oszuści 27.07.04, 14:42 No czasem faktycznie ludzie pisza głupie pytania:] pozdrowienia i sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
bestkolej Re: Oszuści 27.07.04, 14:42 Mnie osobiście denerwuje to, że jak ktoś jest nowy to nie przeczyta najpierw dokładnie regulaminu tylko zadaje pytania typu: "Dlaczego muszę czekać do piątku, żeby zagrać? Nie można wcześniej?", a to, że ktoś wprowadza błędne informacje, cóż - trzeba mieć swój rozum i nie wierzyć we wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
adamus91 Re: Oszuści 27.07.04, 14:48 Nie chodzilo mi o nieznajomosc regulaminu przez nowych graczy tylko zaśmiecanie forum szczenackimi zarcikami typu np. Mam 50mln Odpowiedz Link Zgłoś
fifafofe Re: Oszuści 27.07.04, 14:51 tu akurat sie zgadzam :) po co pisza glupoty ze maja 50mln ? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Oszuści 27.07.04, 14:51 Nie masz za co przepraszać. Ja się nie gniewam. Mam swoje zdanie - TY również i nie musi Ci sie opdobać to co pisze. :))) A "kotów" trzeba czasem tępić żeby się jeden z drugim nauczył że najpierw trzeba pomyśleć, poczytać, troszkę poszukać a nie od razu zadawać głupie pytania czekając tylko na to by ktoś za nich odwalił robotę i najlepiej ustalił całą 11 łącznie z wyborem kapitana. Każdy z nas kiedys zaczynał i kazdy popełniał jakieś błędy. Niech więc i oni się troszkę pomęczą. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bronik Re: Oszuści 27.07.04, 14:49 ciebie oszukali na informacjach a mnie naciagneli na kase 10,98 piechota nie chodzi, a przyslali mi odpowiedz ze zle napisalem tresc sms, co jest wierutnym klamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
adamus91 Re: Oszuści 27.07.04, 14:58 Mnie na szczęscie nikt do tej pory nie oszukał. Szanuje zdania innych ze to ich taktyka wiadomo kazdy ma swoją. Ale trzeba tez dbac o to zeby jak najwięcej ludzi zaintresowalo sie sportem. Moze paru nowych po grze w piłkarzyki wybierze sie na prawdziwy mecz albo samemu zacznie uprawiac sport dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.rad3 Re: Oszuści 27.07.04, 16:58 Ja uważam ze wpuszcznie ludi w maliny jest nie tak typowy wyścig szczurów podkładją noge zamiast pdać ręke Odpowiedz Link Zgłoś
remass1 Re: Oszuści 27.07.04, 19:06 Jeżeli ktoś daje się nabrać na absurdalne propozycje to świadczy o Nim. A trochę żartu też sie przyda, tym bardziej, że Wy 8-9 12 latki tak poważnie dyskutujecie i używacie takich sformuowań, czy młodzieżowego slangu, że ja dziadek ( 52 lata ) czasami mam problemy: w jakim cyrku jestem. I czasami ulegam ogólnej sytuacji i też żartuję. Bo to jest tylko zabawa. I życzę Wam dalej dobrej zabawy ale bez personalnych obraz. Sie ma. Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Oszuści 27.07.04, 19:14 A tak na marginesie ciekawe ile lat ma najstarszy gracz , a ile najmłodszy. Odpowiedz Link Zgłoś