Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kołecki nie wie, skąd u niego doping

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 15:37
    taaa.... Nie wierze ze Szymon jechał na dopingu....smierdzi ta sprawa na
    kilometr... taaaa
    Obserwuj wątek
      • mike_ Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping 27.07.04, 15:39
        taaa...każdy przyłapany twierdzi że nie wie skąd się to wzięło...bzdura.
        Koksują ile wlezie a szczególnie tacy co dźwigają ciężary
        • Gość: marian ą & ę IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:27
          a ja się kiedyś narżnąłem i zgubiłem buta.
          Jak to się mogło stać?
      • Gość: doradca a dzieci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:42
        a dzieci biorą się stąd, że jakiś zboczeniec zostawi nasienie na truskawkach i
        nieświadoma panienka nażre się tych truskawek...
        • Gość: wojec TROCHĘ POKORY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:20
          masz rację-dość ściemniania typu ,,a świstak siedzi i zawija w te sreberka a
          łyżka mówi..niemożliwe''
          • Gość: wujek Nie wie ?? IP: *.tnt9.chi15.da.uu.net 27.07.04, 16:37
            Moze ci Szymek podpowiedziec ?? Czy brales ostatnio jakies zastrzyki,
            tabletki ?? No co ?? Juz lepiej z pamiecia ??
            • Gość: Pawełek doping 1996? IP: *.bci.net.pl 27.07.04, 16:55
              Kołecki był zdyskwalifikowany za doping 1996roku? Przecież on wtedy miał 15
              lat!!! Pietnastolatek to jeszcze dziecko!!!
      • Gość: Szymek juz wie... Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.07.04, 17:54
        Co wieczor jak maly Szymek zasypia zjawia sie w jego pokoju zly, napakowany elf
        i wbija mu wielka strzykawke prosto w pupe...
      • Gość: . Od Pana Tygrysa? IP: 192.216.37.* 27.07.04, 18:03
      • a.adas Panie Szymonie, też nie wiem... 27.07.04, 18:22
        Nie kręcił się w pobliżu ten od Klejnowskiej i Misterskiej?
        Albo kucharz ekipy hokeistów z Calgary. Tak, ten od krokiecików z barszczem?
        Nie odwiedzam Pan ostatnio Marion z Timem?
      • Gość: zbych Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:37
        no to nie wiem, moze niech sie mojego starego zapyta - moze on bedzie wiedzial.
      • Gość: dr Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.acn.pl 27.07.04, 19:02
        podobno w zupkach chińskich jest kupa nandrolonu...Może od tego...A świstak
        siedzi i zawija to w te sreberka
        • Gość: kurwa Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:30
          no i co się kurwa nabijasz? Miałem kiedyś srake po tych zupkach, więc kto wie
          co tam za chujstwo wsadzają.
      • Gość: kapucyn Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:29
        doping jest głąbie dlatego że się szprycujesz. Kołecki nie wie, skąd u niego
        doping??????????
      • Gość: marta Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 22:36
        Szymek trzymaj sie.Nie wierze,ze jesteś na dopingu.
      • Gość: dociekliwy Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.proxy.aol.com 28.07.04, 04:48
        GW odwraca kota ogonem, teraz plecie bzdury nie na temat. Artykul nie jest o
        Koleckim ktory wg PS mial b. nieznacznie podniesione poziomy (2.1 oraz 2.44
        przy normie 2.0 dla mezczyzn i 5.0 dla kobiet, czyli jest to w zakresie bledu
        analitycznego). Tymczasem kilkanascie dni temu GW trabila ze Kolecki ma
        znacznie przekroczony poziom. Dzisiejszy PS donosi tez ze zazycie jednej
        ampulki daje wzrost do 30.0 ng/ml. Czy ktos powie przepraszam?
      • Gość: Smalcerz Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: 80.51.255.* 28.07.04, 07:03
        Wyrzucić tych zasmarkanych nieudaczników na zbity pysk.
        Do kompletu dołożyć"wychowawców"
        • Gość: Mario Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: 217.97.165.* 28.07.04, 07:47
          A może nażarł się "mentosów" ?
      • Gość: BO Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:36
        BIEDNY SZYMON!!!!
        PEWNIE PRZEZ PRZYPADEK, SIADAJAC PRZED TELEWIZOREM NADZIAL SIE NA STRZYKAWKE
        POZOSTAWIONA PRZEZ DZIADKA. OJ BALAGANIARZ:-))))
        • cza_ha Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping 29.07.04, 14:54
          n.pisał:"GW odwraca kota ogonem, teraz plecie bzdury nie na temat. Artykuł nie
          jest o Kołeckim, który wg DS miał b.nieznacznie podniesione poziomy: 2,1 oraz
          2,44 przy normie 2,0 dla mężczyzn i 5,0 dla kobiet, czyli wynik w zakresie błędu
          analitycznego. Tymczasem, kilkanaście dni temu,GW trąbiła,że Kołecki ma znacznie
          przekroczony poziom. Dzisiejszy DS też donosi,że zażycie jednej ampułki daje
          wzrost do 30.0 ng/ml !
          Czy ktoś powie przepraszam? "
          No właśnie, kto teraz przeprosi za szczekanie na swojego ?
          Szymon Kołecki ma startować w Atenach ! to chyba jasne ?
      • Gość: sztangista Re: Kołecki nie wie, skąd u niego doping IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:03
        Wszyscy ciężarowcy kokszą ale nie wszystkich złapuią pan szymon miał pecha<lol>.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka