obaldus 31.07.04, 10:09 przy 4 bramce to ob napewno asystował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
philippp Re: redakcjo!!!!!asysta gizy 31.07.04, 16:30 I znowu przekręt. Więc nic się nie zmieniło od poprzedniego sezonu. Nie wiem z kąd Gazeta Wyborcza wzieła Bojarskiego przy tej asyscie.Wszystkie strony podają tu Gizę - a zwłaszcza oficjalna strona PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
wencelman Re: redakcjo!!!!!asysta gizy 01.08.04, 22:34 my tu gadu gadu, a wątek leci coraz niżej, więc do redakcji jeszcze raz: giza asystował przy czwartm golu! powinien mieć dwie asysty zaliczone Odpowiedz Link Zgłoś
gregus88 Re: redakcjo!!!!!asysta gizy 01.08.04, 22:57 poszedl mail do nich, zobaczymy czy to poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
berserk79 Re: redakcjo!!!!!asysta gizy 02.08.04, 09:49 Szanowni Prezesi Cholera mnie zaraz weźmie :-) Najpierw forum było zaśmiecane przez ogłaszających ligi, później przez konkursowiczów którzy chcieli żeby ich oceniać, a teraz przyszedł czas na męczenie redakcji duperelami. Jeżeli ktoś z szanownych prezesów, którzy zgłaszają wątek asysty Gizy grał w poprzedniej edycji to gratuluje pamięci, jeśli nie to wyjaśniam raz na zawsze - to co jest napisane w Lidze na żywo nie jest stuprocentowo dokładne, nie stanowi wykładni i redakcja zdaje sobie z tego sprawę, ale tego nie zmienia(bo i po co). Liga na żywo jest pisana na bieżąco więc zdażają się błędy które później są poprawiane i można spokojnie przeczytać to w sprawozdaniu z meczu które jest zamieszczone na Gazecie - zapraszam do lektury. Stoi tam jak byk, że bramka padła po asyście Gizy. Ja to wiem, wy to wiecie i redakcja także. Polecam więc spokojnie czekać na punkty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapachi Re: redakcjo!!!!!asysta gizy 02.08.04, 10:01 no i dobrze, ale to tylko dzięki naszym interwencjom, na drugi raz zrobimy pikietę pod gmachem piłkarzyków :P Odpowiedz Link Zgłoś