Gość: ra ra ra IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 19:51 Bałagan na tym radomskim jarmarku. nie ma żadnego konferansjera. Jakgdyby nie było osób odpowiedzialnych za imprezę. to tak w skrócie. zgadzam się z "byłem widziałem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey Re: Ogólny bałagan na Rynku IP: *.udn.pl 13.06.04, 22:06 Do kogo te pretensje? Miasto wynajęło rynek firmie RAIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Ogólny bałagan na Rynku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.04, 22:53 Bylem rano kolo 10 zeby troche pofocic. Pozniej bylem o 19:45 czekalem do 20:40 na jakis wystep, ale niestety znudzony strojeniem instrumentow i ustawianiem naglosnienia pojechalem do domu. Rynek jest zbyt maly na takie imprezy, albo trzeba bylo ograniczyc liczbe budek do polowy, wtedy bylo by chyba lepiej. A co do zawartosci budek to wiele by o tym mowic, ale wedlug mnie to chyba nieporozumienie, albo ja nie wiem co to jest jarmark. Dlaczego zasloniliscie legioniste??? Stal sobie bidny i patrzyl na plachte. Wracajac nie moglem nie zwrocic uwagi na ogolny syf. Ale sam nie moglem sie doszukac koszy na smiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kameleon Re: Ogólny bałagan na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 01:41 Konferansjer byl i to slynny Skiba ... trudno go nie zauwazyc musiales chyba cierpiec na tzw. pomrocznosc jasna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: Ogólny bałagan na Rynku IP: *.udn.pl 14.06.04, 11:25 Brud,smród, hałas, budy i ubóstwo. Tego się nie da zagłuszyć rykiem z głosników. Odpowiedz Link Zgłoś