Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korupcyjna afera w MKOl

05.08.04, 00:11
    Dowodzi to że dziennikarze nie zawsze bronią wzniosłych ideałów i tak jak w każdej grupie ludzi znajdziemy wśród nich oszustów...

Cóż - niektórym jednak wszystko jedno... niestety...
    Obserwuj wątek
      • Gość: deINO Korupcyjna afera w MKOl IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.08.04, 00:14
        taaa.. szewinska - Nie wyczułam nigdy choćby sugestii, że coś można załatwić
        nieuczciwie - podobnie dba o dobro zawodnikow, a nie o swoja kase w sprawie
        elite caffe... bomba..
      • Gość: tedi Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.ms.northropgrumman.com 05.08.04, 00:22
        Zmiast pisac glupoty warto by czasem uzyc tych paru komorek mozgowych, ktore
        (mam nadzieje) Ci zostaly. Wszak artkul wyraznie wskazuje, ze dzinnikarze
        podszyli sie za biznesmanow i wyszli z korupcyjna propozycja aby zdemaskowac
        skorumpowanych czlonkow MKOl. Nastepnie zas wyemitowali ten program w BBC
        (wszak sami siebie nakrecali ukryta kamera, ciemnoto !)
        To kto tu jest czarna owca ?
        • krycek NIE DOCZYTAŁEM CAŁOŚCI 05.08.04, 13:40
          No ok. Zachowałem się głupio. Mogłeś napisać to co napisałeś nie obrażając mnie
          ale oczywiście masz rację.

Swój komentarz napisałem po przeczytaniu jedynie nagłówka artykułu w środku
          nocy...

Mój błąd nauczy mnie większej uwagi w komentowaniu czegoś i nie robienia tego
          jeśli nie jestem odpowiednio doinformowany.

Ech.. człowiek uczy się całe życie - zwłaszcza pokory...

Oczywiście moje zdanie (które wyraziłem) jest jak najbardziej prawdziwe
          aczkolwiekcie nie wynika z treści tego artykułu.

Zwracam również honor dziennikarzom BBC...

Co do komórek mózgowych - zdaje mi się że mam kilka... ale tym razem były
          trochę zaspane... każdy czasem popełnia błędy...
          • Gość: dawid m Re: NIE DOCZYTAŁEM CAŁOŚCI IP: 5.5R* / *.mmm.com 05.08.04, 15:46
            to by bylo gdyby dziennikarze zarabiali milion dolarow aby zlozyc taka
            propozycje:))

• Gość: Q Korupcyjna afera w... AGORZE IP: *.mad.east.verizon.net 05.08.04, 00:22
        Ale geszeft panie Michnik. O szwindlach PRYWATNEGO MKO to amerykanska prasa
        mowila ponad dekade temu. Tylko ze MKO jest prywatny i mozna im naskoczyc. A ze
        doplacaja do tego polscy podatnicy? Tego juz Michnik nie wie.

Jeszcze jedna tajemnica pani Michnik: Samaranch to hitlerowiec i wcale sie tego nie
        wstydzi. Tak jak panski kumpel Kurier z Berilna Zdzisio Jeziornaski.

tajnedokumenty.com/michniki/
        • Gość: ewa A I TAK ŻYDZI WSZYSTKIEMU WINNI. IP: *.isp.pl 05.08.04, 06:36
          Czy chociaż psychiatrzy przyjmuja w tej naszej słuzbie zdrowia ?
          • Gość: qwerty007 Re: A I TAK ŻYDZI WSZYSTKIEMU WINNI. IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 05.08.04, 11:49
            I cykliści !
            • Gość: Semafor Re: A I TAK ŻYDZI WSZYSTKIEMU WINNI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:13
              Zwłaszcza nie wolno nam zapominać o cyklistach. "Pamiętamy", trzymaj się, wróg
              czai się wszędzie, ale jeszcze zatriumfuje twoja jedyna prawda.
        • ja_polak Re: Korupcyjna afera w... AGORZE 05.08.04, 12:50
          Zanim uzyjesz komputera i Internetu - spróbuj HELP...

Gość portalu: Q napisał(a):

> Ale geszeft panie Michnik. O szwindlach PRYWATNEGO MKO to amerykanska prasa
          > mowila ponad dekade temu. Tylko ze MKO jest prywatny i mozna im naskoczyc. A
          z
          > e
          > doplacaja do tego polscy podatnicy? Tego juz Michnik nie wie.
          >
          > Jeszcze jedna tajemnica pani Michnik: Samaranch to hitlerowiec i wcale sie
          tego
          > nie
          > wstydzi. Tak jak panski kumpel Kurier z Berilna Zdzisio Jeziornaski.
          >
          > tajnedokumenty.com/michniki/
          • Gość: fo Re: Korupcyjna afera w... AGORZE IP: *.mad.east.verizon.net 05.08.04, 14:37
            www.geocities.com/portice/sammy.htm Zdjatko z albumu rodzinnego kierownika
            MKOlu Michnik nie zauwazyl?
      • Gość: miś Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.udn.pl 05.08.04, 00:25
        Szewińska tak jak Raczek ma komunistyczne korzenie (chodzi mi o człowieka nie
        sportowca). Widać to po jej wypowiedzi. Wszyscy o tym mówią tylko nasza partia
        nic nie słyszy!!!
      • czubas Szewinska to tez stara ..._ 05.08.04, 02:25
        Sprzedaje sie za pieniadze juz od wielu lat. A klamie, bo sie boi, ze ja
        wyp...la na zbity pysk z MKOL, jak opowie o sprzedawaniu sie na prawo i lewo...
      • babaloo Wczoraj byl na BBC 05.08.04, 02:53
        niezwykle ciekawe,smiale i straszne zarazem...
        Stupid white man...
        • Gość: idioci walic po mordzie IP: *.client.comcast.net 05.08.04, 06:28
          walic po mordzie tych glupich przebierancow. Coz ci durnie odkryli? ta sama
          metode stosuja milicjanci przebierajac sie za kurwy, w momencie kiedy taka
          zaczynasz walic aresztuja ciebie. a ta przebrana gnida sie cieszy ze zlapala
          "przestepce". debile
      • Gość: bobo Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.space.swri.edu 05.08.04, 06:39
        Nie jest to przeciez pierwsza afera w MKOL-u. Przypomniec wystarczy przeciez
        Salt Lake City
      • Gość: ewa BRAWO SZEWIŃSKA ! SPORT CZYSTY JAK ŁZA ! IP: *.isp.pl 05.08.04, 06:42
        Trzeba być albo oszustem albo idiotą, aby pleść bzdety o krystalicznej
        uczciwości w MKO, po tylu już ujawnionych aferach korupcyjnych.
        • Gość: robas Nie trzeba byc idiota - wystarczy klamac jak Irena IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.08.04, 14:16
      • Gość: brawo pismaki Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.toya.net.pl 05.08.04, 08:23
        >"W jego imieniu wypowiadał się rzecznik Atanas Karajwanow. Nic nie
        >powiedział. Sławkow odzyskał głos dzień później."

Jak nie styl to logika siada, wy chyba naprawde z lapanek jestescie, albo wnuki
        Michnika hehe
      • Gość: radek Szewinska glosowala na Pekin. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 10:05
        Pekin pewnie byl najlepsza kandydatura...
        • Gość: miluszka Re: Szewinska glosowala na Pekin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:24
          problem leży w samej strukturze rozmaitych organizacji sportowych, takich jak
          MKOL, FIS. czy Organizacja do Siatkówki. To są stowarzyszenia ( albo jakieś
          inne twory), na ogoł zarejestrowane według prawa szwajcarskiego i praktycznie
          są nie do kontroli z zewnątrz. Dlatego ci, którzy tam coś znaczą i mają dostęp
          do kasy są nie do usunięcia. Nowi członkowie mogą być dopuszczeni do żłobu
          wyłącznie za łaskawą zgodą starych. Demokracji tam w ogle nie uświadczysz. A ze
          przy okazji zmonopolizowali organizację zawodów sportowych, które są ważne dla
          wielu ludzi - to dla nich tym lepiej. Wiem co mówię, albowiem miałam dużo do
          czynienia z FIS-em, czyli międzynarodową organizają narciarską.
      • Gość: Misiek Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 10:19
        A ja i tak NIE WIERZĘ pani Szewińskiej!
      • Gość: Jacek Większość komentarzy jak zwykle debilna IP: *.businessman.com.pl 05.08.04, 10:35
        Nic dodać, nic ująć. Jak mawia Tym, gros wypowiadających się osób ma zamiast
        mózgu gładź cylindryczną. Tragedia.
        • Gość: Juta Re: Większość komentarzy jak zwykle debilna IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 05.08.04, 11:52
          Jacku, napisz cos madrego, przyslij intelektualnie powalajacy na kolana
          komentarz, a nie krytykuj. A Szewinska to mnie wkurza juz od lat, ona jest albo
          niewyobrazalnie naiwna albo cwana.Kazdy wie ze MKOL to mafia, a Igrzyska
          Olimpijskie sa rozrywka dla debili.
      • ja_polak Re: Korupcyjna afera w MKOl 05.08.04, 12:45
        Teraz zastanawiaja sie co zrobic. Jak to, nie wiedza co? Przeciez to bardzo
        proste - powolac komisje sledcza, przeciagnac w czasie, az wszystkich bedzie
        mdlilo na sama mysl o temacie i... nie znalezc winnych.

Oni chyba u nas nie byli... :-)
      • Gość: Ramirez Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.08.04, 13:08
        ,że wmówienie im, jakoby to dziennikarze próbujący wykryć korupcję byli winni, miast tych co biorą kasę za głosy jak owy bułgarski wataszka (z ciekawym życiorysem) okazuje się dziecinnie proste. Dochodzi do tego jeszcze naiwność pani Szewińskiej, którae zapewne rzeczywiście nie miała nigdy nic wspólnego z korupcją w tych kręgach, ale tylko dlatego że omijano ją szerokim łukiem.

Skoro udał się udowodnić (co już jest rzeczą niesamowitą) sprzedaż całych igrzysk, to oczywoste jest że jest to jedne wielkie przegniłe korupcją bagno.
        • krycek Re: Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi 05.08.04, 13:43
          Nikt mi tego nie wmówił.. po prostu nie doczytałem - mój błąd...

(patrz też post mój w odpowiedzi na wypowiedź Tediego)
          • Gość: miluszka Re: Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:07
            A MKOL powie ,że sprawę swoich członków wyjasni sam i reszcie od tego wara, bo
            oni są samorządni. I ew ten jednen gość pokazowo zostanie usuniety, a reszta
            bedzie robić swoje. Zwiąki sportowe bronią swojej niezależności i nie chcą żeby
            sie ktoś do nich wtrącał. Zwróccie uwagę ,ze gdy PKSport chciał usunąć
            skompromitowanego Biesiadę od polskiej siatkwóki , to ogólnoświatowy związek
            siatkarzy powiedział,że wypieprzy Polskę z miedzynarodowych rozgrywek za
            wtrącanie się w ich sprawy.
            • Gość: voy 12 Re: Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi IP: *.client.comcast.net 05.08.04, 15:34
              Czy to ta sama Szewinska co razem z wielkim cyklista Szurkowskim natychmiast
              wstapila do WRON w stanie wojennym aby nie stracic tych malych apanazy jakie
              miala?Widzicie miala racje-ONI o niej i cykliscie pamietaja.Zdzira jeszcze nie
              wie z ktorej strony wieje to i tak odpowiada
              • Gość: Pamietliwy Szewińska IP: *.os.kn.pl 18.08.04, 19:29
                Nareszcie (!!) ktoś przypomniał o "dokonaniach" naszej lekkoatletki w stanie
                wojennym!! Ja już zawsze widząc jej twarz widzę ją w mundurze - tak występowała
                po wstąpieniu do WRON. A inna sprawa jak słabo jest to w internecie
                zdokumentowane...
      • Gość: Amatorzy !!! Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:08
        Londyn miałby OLIMPIADE w 2012 roku a nie w 2002 !!!
      • Gość: g Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.crowley.pl 30.08.04, 05:01
        Ale Szewińska jest brzydka, fuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka