krycek 05.08.04, 00:11 Dowodzi to że dziennikarze nie zawsze bronią wzniosłych ideałów i tak jak w każdej grupie ludzi znajdziemy wśród nich oszustów... Cóż - niektórym jednak wszystko jedno... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deINO Korupcyjna afera w MKOl IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.08.04, 00:14 taaa.. szewinska - Nie wyczułam nigdy choćby sugestii, że coś można załatwić nieuczciwie - podobnie dba o dobro zawodnikow, a nie o swoja kase w sprawie elite caffe... bomba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.ms.northropgrumman.com 05.08.04, 00:22 Zmiast pisac glupoty warto by czasem uzyc tych paru komorek mozgowych, ktore (mam nadzieje) Ci zostaly. Wszak artkul wyraznie wskazuje, ze dzinnikarze podszyli sie za biznesmanow i wyszli z korupcyjna propozycja aby zdemaskowac skorumpowanych czlonkow MKOl. Nastepnie zas wyemitowali ten program w BBC (wszak sami siebie nakrecali ukryta kamera, ciemnoto !) To kto tu jest czarna owca ? Odpowiedz Link Zgłoś
krycek NIE DOCZYTAŁEM CAŁOŚCI 05.08.04, 13:40 No ok. Zachowałem się głupio. Mogłeś napisać to co napisałeś nie obrażając mnie ale oczywiście masz rację. Swój komentarz napisałem po przeczytaniu jedynie nagłówka artykułu w środku nocy... Mój błąd nauczy mnie większej uwagi w komentowaniu czegoś i nie robienia tego jeśli nie jestem odpowiednio doinformowany. Ech.. człowiek uczy się całe życie - zwłaszcza pokory... Oczywiście moje zdanie (które wyraziłem) jest jak najbardziej prawdziwe aczkolwiekcie nie wynika z treści tego artykułu. Zwracam również honor dziennikarzom BBC... Co do komórek mózgowych - zdaje mi się że mam kilka... ale tym razem były trochę zaspane... każdy czasem popełnia błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid m Re: NIE DOCZYTAŁEM CAŁOŚCI IP: 5.5R* / *.mmm.com 05.08.04, 15:46 to by bylo gdyby dziennikarze zarabiali milion dolarow aby zlozyc taka propozycje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Korupcyjna afera w... AGORZE IP: *.mad.east.verizon.net 05.08.04, 00:22 Ale geszeft panie Michnik. O szwindlach PRYWATNEGO MKO to amerykanska prasa mowila ponad dekade temu. Tylko ze MKO jest prywatny i mozna im naskoczyc. A ze doplacaja do tego polscy podatnicy? Tego juz Michnik nie wie. Jeszcze jedna tajemnica pani Michnik: Samaranch to hitlerowiec i wcale sie tego nie wstydzi. Tak jak panski kumpel Kurier z Berilna Zdzisio Jeziornaski. tajnedokumenty.com/michniki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa A I TAK ŻYDZI WSZYSTKIEMU WINNI. IP: *.isp.pl 05.08.04, 06:36 Czy chociaż psychiatrzy przyjmuja w tej naszej słuzbie zdrowia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty007 Re: A I TAK ŻYDZI WSZYSTKIEMU WINNI. IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 05.08.04, 11:49 I cykliści ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: A I TAK ŻYDZI WSZYSTKIEMU WINNI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:13 Zwłaszcza nie wolno nam zapominać o cyklistach. "Pamiętamy", trzymaj się, wróg czai się wszędzie, ale jeszcze zatriumfuje twoja jedyna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_polak Re: Korupcyjna afera w... AGORZE 05.08.04, 12:50 Zanim uzyjesz komputera i Internetu - spróbuj HELP... Gość portalu: Q napisał(a): > Ale geszeft panie Michnik. O szwindlach PRYWATNEGO MKO to amerykanska prasa > mowila ponad dekade temu. Tylko ze MKO jest prywatny i mozna im naskoczyc. A z > e > doplacaja do tego polscy podatnicy? Tego juz Michnik nie wie. > > Jeszcze jedna tajemnica pani Michnik: Samaranch to hitlerowiec i wcale sie tego > nie > wstydzi. Tak jak panski kumpel Kurier z Berilna Zdzisio Jeziornaski. > > tajnedokumenty.com/michniki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fo Re: Korupcyjna afera w... AGORZE IP: *.mad.east.verizon.net 05.08.04, 14:37 www.geocities.com/portice/sammy.htm Zdjatko z albumu rodzinnego kierownika MKOlu Michnik nie zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.udn.pl 05.08.04, 00:25 Szewińska tak jak Raczek ma komunistyczne korzenie (chodzi mi o człowieka nie sportowca). Widać to po jej wypowiedzi. Wszyscy o tym mówią tylko nasza partia nic nie słyszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czubas Szewinska to tez stara ..._ 05.08.04, 02:25 Sprzedaje sie za pieniadze juz od wielu lat. A klamie, bo sie boi, ze ja wyp...la na zbity pysk z MKOL, jak opowie o sprzedawaniu sie na prawo i lewo... Odpowiedz Link Zgłoś
babaloo Wczoraj byl na BBC 05.08.04, 02:53 niezwykle ciekawe,smiale i straszne zarazem... Stupid white man... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idioci walic po mordzie IP: *.client.comcast.net 05.08.04, 06:28 walic po mordzie tych glupich przebierancow. Coz ci durnie odkryli? ta sama metode stosuja milicjanci przebierajac sie za kurwy, w momencie kiedy taka zaczynasz walic aresztuja ciebie. a ta przebrana gnida sie cieszy ze zlapala "przestepce". debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.space.swri.edu 05.08.04, 06:39 Nie jest to przeciez pierwsza afera w MKOL-u. Przypomniec wystarczy przeciez Salt Lake City Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa BRAWO SZEWIŃSKA ! SPORT CZYSTY JAK ŁZA ! IP: *.isp.pl 05.08.04, 06:42 Trzeba być albo oszustem albo idiotą, aby pleść bzdety o krystalicznej uczciwości w MKO, po tylu już ujawnionych aferach korupcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Nie trzeba byc idiota - wystarczy klamac jak Irena IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.08.04, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo pismaki Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.toya.net.pl 05.08.04, 08:23 >"W jego imieniu wypowiadał się rzecznik Atanas Karajwanow. Nic nie >powiedział. Sławkow odzyskał głos dzień później." Jak nie styl to logika siada, wy chyba naprawde z lapanek jestescie, albo wnuki Michnika hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Szewinska glosowala na Pekin. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 10:05 Pekin pewnie byl najlepsza kandydatura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluszka Re: Szewinska glosowala na Pekin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:24 problem leży w samej strukturze rozmaitych organizacji sportowych, takich jak MKOL, FIS. czy Organizacja do Siatkówki. To są stowarzyszenia ( albo jakieś inne twory), na ogoł zarejestrowane według prawa szwajcarskiego i praktycznie są nie do kontroli z zewnątrz. Dlatego ci, którzy tam coś znaczą i mają dostęp do kasy są nie do usunięcia. Nowi członkowie mogą być dopuszczeni do żłobu wyłącznie za łaskawą zgodą starych. Demokracji tam w ogle nie uświadczysz. A ze przy okazji zmonopolizowali organizację zawodów sportowych, które są ważne dla wielu ludzi - to dla nich tym lepiej. Wiem co mówię, albowiem miałam dużo do czynienia z FIS-em, czyli międzynarodową organizają narciarską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 10:19 A ja i tak NIE WIERZĘ pani Szewińskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Większość komentarzy jak zwykle debilna IP: *.businessman.com.pl 05.08.04, 10:35 Nic dodać, nic ująć. Jak mawia Tym, gros wypowiadających się osób ma zamiast mózgu gładź cylindryczną. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juta Re: Większość komentarzy jak zwykle debilna IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 05.08.04, 11:52 Jacku, napisz cos madrego, przyslij intelektualnie powalajacy na kolana komentarz, a nie krytykuj. A Szewinska to mnie wkurza juz od lat, ona jest albo niewyobrazalnie naiwna albo cwana.Kazdy wie ze MKOL to mafia, a Igrzyska Olimpijskie sa rozrywka dla debili. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_polak Re: Korupcyjna afera w MKOl 05.08.04, 12:45 Teraz zastanawiaja sie co zrobic. Jak to, nie wiedza co? Przeciez to bardzo proste - powolac komisje sledcza, przeciagnac w czasie, az wszystkich bedzie mdlilo na sama mysl o temacie i... nie znalezc winnych. Oni chyba u nas nie byli... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramirez Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.08.04, 13:08 ,że wmówienie im, jakoby to dziennikarze próbujący wykryć korupcję byli winni, miast tych co biorą kasę za głosy jak owy bułgarski wataszka (z ciekawym życiorysem) okazuje się dziecinnie proste. Dochodzi do tego jeszcze naiwność pani Szewińskiej, którae zapewne rzeczywiście nie miała nigdy nic wspólnego z korupcją w tych kręgach, ale tylko dlatego że omijano ją szerokim łukiem. Skoro udał się udowodnić (co już jest rzeczą niesamowitą) sprzedaż całych igrzysk, to oczywoste jest że jest to jedne wielkie przegniłe korupcją bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
krycek Re: Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi 05.08.04, 13:43 Nikt mi tego nie wmówił.. po prostu nie doczytałem - mój błąd... (patrz też post mój w odpowiedzi na wypowiedź Tediego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluszka Re: Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:07 A MKOL powie ,że sprawę swoich członków wyjasni sam i reszcie od tego wara, bo oni są samorządni. I ew ten jednen gość pokazowo zostanie usuniety, a reszta bedzie robić swoje. Zwiąki sportowe bronią swojej niezależności i nie chcą żeby sie ktoś do nich wtrącał. Zwróccie uwagę ,ze gdy PKSport chciał usunąć skompromitowanego Biesiadę od polskiej siatkwóki , to ogólnoświatowy związek siatkarzy powiedział,że wypieprzy Polskę z miedzynarodowych rozgrywek za wtrącanie się w ich sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voy 12 Re: Ludzie mają już tak rozmiękczone mózgi IP: *.client.comcast.net 05.08.04, 15:34 Czy to ta sama Szewinska co razem z wielkim cyklista Szurkowskim natychmiast wstapila do WRON w stanie wojennym aby nie stracic tych malych apanazy jakie miala?Widzicie miala racje-ONI o niej i cykliscie pamietaja.Zdzira jeszcze nie wie z ktorej strony wieje to i tak odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamietliwy Szewińska IP: *.os.kn.pl 18.08.04, 19:29 Nareszcie (!!) ktoś przypomniał o "dokonaniach" naszej lekkoatletki w stanie wojennym!! Ja już zawsze widząc jej twarz widzę ją w mundurze - tak występowała po wstąpieniu do WRON. A inna sprawa jak słabo jest to w internecie zdokumentowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amatorzy !!! Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:08 Londyn miałby OLIMPIADE w 2012 roku a nie w 2002 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Korupcyjna afera w MKOl IP: *.crowley.pl 30.08.04, 05:01 Ale Szewińska jest brzydka, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś