Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery przed 16. kolejką

IP: *.wask.wroc.pl 06.11.13, 09:12
    W zakładce transfery, ponad boiskiem ze składem pokazuje mi się dzisiaj informacja: "Przed startem tej kolejki punkty karne nie są naliczane". Zwyczajowo było tam chyba info o ilości dostępnych wolnych transferów. Wkradł się jakiś błąd czy faktycznie można bezkarnie wymienić dowolną ilość zawodników przed tą kolejką?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaco Re: Transfery przed 16. kolejką IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.13, 10:20
        Ja mam to samo. Pewnie zaprogramowali jak wcześniej że od 16 kolejki jest nowa runda. Mam nadzieję że będzie można wymienić wszystkich;)
      • wygrajlige_pomoc Re: Transfery przed 16. kolejką 06.11.13, 11:05
        To był błąd komunikatu (poprawiony). Punkty karne za 3. i kolejne transfery są naliczane. [Bartek]
        • Gość: sagaboth Re: Transfery przed 16. kolejką IP: *.axa-polska.pl 07.11.13, 08:53
          To nie żaden błąd komunikatu, tylko przez pewien czas transfery były wolne od punktów karnych. Mój kumpel wymienił połowę drużyny za darmo. Jeśli już tak było, to wypadałoby to utrzymać do końca, bo wygląda to teraz na to, że kto miał farta lub wiedział, że akurat tak będzie, mógł przeorganizować całą drużynę i ma przewagę nad innymi. Gra powinna dawać równe szanse każdemu.
          • Gość: gutek Re: Transfery przed 16. kolejką IP: *.ip.netia.com.pl 07.11.13, 09:24
            Dokładnie. Wiedziałem że to pomyłka z poprzedniego sezonu gdzie po 15 kolejce była nowa runda. Prawo nie działa wstecz wiec tym co przycwaniaczyli i zrobili kilka transferów nie powinni zabierac punktów, ale co z tymi którzy nie wiedzieli?
          • wygrajlige_pomoc Re: Transfery przed 16. kolejką 07.11.13, 10:04
            Jak pisałem - punkty karne będą naliczone. Jak zawsze przy aktualizacji najbliższej kolejki. [Bartek]
          • Gość: Alesh Re: Transfery przed 16. kolejką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 21:20
            To kolega zbierze mnóstwo karnych punktów :D błąd błędem ale regulamin mówi swoje :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka