Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKANDAL na STADIONIE WIDZEWA!!!!!

IP: *.pl 28.03.02, 12:03
    słyszałem wypowiedź Hannawalda który przypadkiem w skrócie na Eurosport
    zobaczył migawkę z meczu Polska - Japonia

jego komentarz na rzucenie petardy przez polskiego kibica w swojego
    reprezentanta(J. Dudka) był jeden: ..."teraz już wiem czemu we mnie rzucano
    śnieżkami i cieszę się z perspektywy czasu że były to >>tylko<< śnieżki...widać
    na mecze piłkarskie przychodzi jeszcze większe >>bydło<< któremu nie
    pozwoliłbym zgrabić mojego trawniczka...wyjątek potwierdza regułę i dochodzę do
    wniosku że Polska to naród zdebilowaciałych pijaczków sączących samogon..."

Obserwuj wątek
      • Gość: piłkarz Re: SKANDAL na STADIONIE WIDZEWA!!!!! IP: *.chello.pl 28.03.02, 12:14
        po 1 hannawald niech spier**** , widac ten jego "gest" na koniec pś to wielka
        ściema...
        po 2 ten kto rzucił tą petarde powinnien stadion opuścic na noszach, chyba że
        w łodzi co zauważył bodaj hajto nie ma prawdziwych kibiców
        • Gość: zeo Re: SKANDAL na STADIONIE WIDZEWA!!!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:34
          niestety na każdym stadionie obok normalnych kibicow zawsze znajdzie sie jakis
          chory debil, i obawiam sie ze miejsce nie ma znaczenia, czy to Łódź czy
          Warszawa (pobili kiedyś własnych piłkarzy), czy Kraków (nóż w głowie Dino
          Baggio), z drugiej strony tacy "cywilizowani" niemieccy kibice o mało co nie
          zabili policjanta na MŚ w Francji, a spokojne francuzkie miasteczko zamienili w
          pole reguralnej bitwy
      • Gość: yeti Re: SKANDAL na STADIONIE WIDZEWA!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:21
        tak tak. Hannawald przypadkiem zobaczył skrót a Eurosport przypadkiem w tym
        momencie zapytał go o komentarz. Przestań pieprzyc bracie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka