Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj!

• Gość: ala Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:53
        Szaranowicz na otwarciu o repezentacji któregoś z niewielkich krajów
        afrykańskich, w której była tylko jedna zawodniczka: wśród zawodniczek tej
        reprezentacji jest jedna kobieta...
        Ten sam o ekipie Antyli Holenderskich: idzie egzotyczny dodatek do Holandii...
        i w ogóle to Szaranowicz musi odejść!
      • Gość: Wojtek Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 15:01
        Pani Paulino - znów jest Pani moim idolem:)

"Mam dobrą informację. Mateusz Kusznierewicz zdobył brązowy medal! Za chwilę
        pokażemy państwu relację z ostatniego wyścigu w klasie Finn. Nie powiem państwu
        jak się skończył, powiem tylko że skończy się bardzo dobrze!"

może nie dokładnie słowo w słowo ale ogólnie przekaz właśnie tak:)
        • Gość: fan Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 21.08.04, 17:43
          Może dokładniej uda mi się przytoczyć:" Mam dla państwa dobrą wiadomość -
          Mateusz Kusznierewicz zdobył brązowy medal. Nie powiem Państwu jak ten wyścig
          się dla nas skończył, powiem tylko że zdobył brązowy medal".

PS. Ta pani prowadząc to coś co nazywamy studiem olimpijskim zaczyna swa
          wypowiedz zawsze na trzy sposoby:
          1.drodzy państwo mam dla pństwa dobrą wiadomość
          2.drodzy państwo mam dla państwa złą wiadomość
          3.mamy dwie informacje/wiadomości dobra i zlą
      • puella_olsztyn Polska-Tunezja 21.08.04, 15:14
        "Bąkiewicz jak dobry syn odwdzięcza się trenerskim rodzicom"
        A ponoć w Polsce homoseksualiści nie mogą mieć dzieci... :)
      • Gość: vroom Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.autocom.pl 21.08.04, 15:23
        polska-tunezja:
        "Niech już wreszcie nasi skończą, abyśmy w końcu mogli spokojnie usiąść, napić
        się herbaty..."
        • michciu-pichciu Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 27.08.04, 13:57
          Boguś, kto mi wrucił Szaranowicza na Słuchawki.
      • Gość: stokrotka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pl / *.potega.pl 21.08.04, 15:26
        Mecz Polska - Tunezja:
        " Gruszka nie potrzebnie się podpalił"
        • Gość: batistoota Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:08
          Polska-Tunezja:

"żona Dawida Murka i Piotra Gruszki jest na dzisiejszym spotkaniu"
          • Gość: Aśka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.zamosc.mm.pl 21.08.04, 17:25
            "I jak nasza Agatka, bo chyba mogę tak powiedzieć mogła wygrać z tymi potężnymi
            niewiastami"- Podnoszenie ciężarów Eurosport lub TVP2
        • Gość: dareen Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 18:29
          I jeszcze cosik z meczu Polska - Tunezja:
          - "Bąkiewicz ma taką dobrą, sportową złość",
          - "Gruszka huknął jak z armaty". :)))))
      • Gość: aggggggga Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:32
        "Jakie ona miala szanse z tymi potężnymi niewiastami?!"
        "Jest najlepsza w Europie, przegrywa tylko z Azjatkami..." (o Agacie Wróbel) :)

"...tłum reporterów, ktorzy chcą zrobić mu okolicznosciową fotkę" (o Benie
        Anslie, zwycięzcy regat żeglarskich klasy Finn) :)
      • Gość: życzliwy Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.08.04, 17:45
        GW sprzed chwili : "Oficjalna waga Wróbel to 124,68 kg, co w stawce rywalek
        dawało jej czwarte miejsce. Cięższa od niej była Tang (129,52 kg), a absolutnie
        najcięższa - Olga Korobka (Ukraina. 156,19 kg"

• Gość: Kropka Re: Ciężary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:36
          Miklas relacjonując zmagania sztangistek (mniej więcej):
          A teraz Korobka z Ukrainy, najcięższa, 156,19 kg, można powiedzieć taka
          kropeczka z naddatkiem...
          Tyle tylko, że po Rosyjsku 'kropka' to 'toczka', a korobka to 'pudełko,
          skrzynka'.
          Cały Miklas, cały On!
          • Gość: mair Re: Ciężary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.04, 10:05
            tak cos czulem ze z ta kropka to bylo cos nie tak ;))))))
      • bryszard76 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 21.08.04, 18:32
        z eurosportu: "ostatni dzień zawodów w pływaniu, start pań na 50 kilometrów,
        długość jednego basenu"
      • Gość: szalotka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 21.08.04, 19:34
        „Na mecie Karlo Kuret zdjął czapkę i oddał czoło Mateuszowi Kusznierewiczowi.”
        - Waldemar Heflich
        • Gość: szalotka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 21.08.04, 19:55
          "Aj, znakomity początek, prawie PÓŁFALSTART!"
          - Włodzimierz Szaranowicz
      • Gość: KAMIL Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 213.241.2.* 21.08.04, 20:35
        SZARANOWICZ- IAN THORPE I MICHAEL PHELPS RYWALIZOWALI ZE SOBA NA JEDNYM
        DYSTANSIE I TAM LEPSZY OKAZAL SIE IAN CROCKER
      • Gość: e-marta Waldemar Heflich wpadka pierwsza i ostatnia IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.08.04, 20:39
        "Aby móc startować w żeglarstwie trzeba mieć środki na maszt i wiatr... y...
        oczywiście żagiel"
      • Gość: Robert Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:46
        Przed chwilą w 2 TVP Babiarz stwierdził, że ma nadzieję, iż za 4 lata Otylia
        będzie nadal młoda.
      • Gość: Cementarnica Różne wpadki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 20:59
        Komentator siatkówki: "Zawodnik, na którego trzeba zwrócić uwagę, wysoki bo 380
        cm wzrostu"
        Komentator żeglarstwa: "Ben Ansley płynie w kierunku stada fotoreporterów
        którzy chcą mu pstryknąć okolicznościową fotkę".
        Wiederek, pływanie: "Myślę, że poziom drugiego półfinału będzie tak samo dobry
        jak pierwszego, ale jednak słabszy".
      • lesior00 ZAWODY PLYWACKIE!!! 21.08.04, 21:47
        Podczas zawodów pływackich:
        "Pływacy nie powinni przebywać w gorącej atmosferze" (^_^)
        • thory Re: ZAWODY PLYWACKIE!!! 21.08.04, 22:00
          100 m kobiet, finał: Białorusinka miała najgorszą reakcję startową: powyżej 0,2
          metra na sekundę... (Eurosport)
      • Gość: kibic Re: Siatkowka:Polska-Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:29
        Podczas meczu siatkowki Polska-Francja komentator radiowy ze 2 czy 3 razy
        powtarzal: "Szczuplutki, drobniutki Golas"... Drobniutki? ponad 2m...
      • Gość: GostekYO Ehhh... Sami nie są lepsi IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.04, 22:34
        Wiecie... sami też dziwnie piszecie... np. "Białorusinka jest pierwszą
        sprinterką, która zdobyła na tym dystansie złoty medal na jakichkolwiek
        zawodach rangi mistrzowskiej." Po raz pierwszy panie biegły na 100metrów... A
        więc propnuje na przyszłość zacząć od siebie... a potem się "czzepić"
        komentatorów TVP...
        • Gość: Mela Re: Ehhh... Sami nie są lepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:17
          >Po raz pierwszy panie biegły na 100metrów...
          Możesz mi objaśnić o co ci chodzi?
          • Gość: GostekYO Re: Ehhh... Sami nie są lepsi IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.08.04, 16:27
            Ja mam Ci tłumaczyć?? To Gazeta.pl umieszcza takie artykuły, a ja tylko
            wpisałem coś w rodzaju wpadki:) A więc jeśli chcesz dochodzić o co chodzi to...
            sie nie pytaj mnie tylko tych co piszą te beznadziejne artykuły:)... No... i na
            przyszłość się zastanów kto i co ma Ci tłumaczyć...
      • Gość: kasiak Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:50
        "Ignaczak uścisnął oczy Świderskiemu" :)))-podczas meczu Polska-Serbia i
        Czarnogóra
        oraz
        podczas jednych z zawodów pływackich o którymś z pływaków"był dobry w tymm
        biegu w stylu zmiennym" czy jakoś tak...Szczerze mówiąc nie pamiętam dobrze :))
        • Gość: Showtime Wpadka-Paulina Chylewska TVP IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.08.04, 23:16
          (...) i zapewne pogratulujesz swojemu KOLEGOWI
          (Paulina Chylewska)
          • Gość: Showtime Giganty TVP IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.08.04, 23:20
            W tym wyścigu startuje wiele gigantów... każdy z nich ma bowiem 2 metry i 20
            setnych sekundy (Przemysław Babiarz podczas pierwszego dnia zawodów pływackich
            w Atenach)
            • Gość: Showtime Laure Manaudou (FRA) IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.08.04, 23:30
              Babiarz i jakiś tam jeszcze inny na zmiane inaczej wypowiadali imię francuskiej
              pływaczki Laure Manaudou. Babiarz mówił "lor" w przeciwieństwie do swego kolegi
              który mówił "lore" (wersja poprawna).
              • Gość: Showtime Maria de lordes Mutola (MOZ) IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.08.04, 23:33
                "Ta zawodniczka wygląda jak mężczyzna" (z j.angielskiego - angielski komentator
                Eurosportu)-o reprezentantce Mozambiku, Marii de lordes Mutoli.
              • Gość: Kibica Re: Laure Manaudou (FRA) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:07
                Laure po francusku czyta się "lor" "e" jest nieme, więc jeśli już poprawiać to
                dobrze.
        • Gość: Showtime Wielonarodowościowy sportsmen IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.08.04, 23:36
          "A teraz rosyjski Gruzin polskiego pochodzenia" - komentator Eurosportu
      • Gość: Showtime Otylia Jędrzejczak IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.08.04, 23:08
        4 nowe wersje czytania imienia i nazwiska Otylii Jędrzejczak:
        Otilia Jedrejrzak (angielski komentator Eurosportu),
        Otelia Jererzak (niemiecki kometator Eurosportu),
        Otilia Jedreczak (komentator węgierskiej stacji Magyar 2),
        Otilla Jedrejcak (komentator włoskiej stacji Rai Due).
        • Gość: WPADKI GOSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:47
          Babiarz: "...siedmiu dniu"zamiast dni:)
          Babiarz: "1250 m przed nimi jeszcze" czytaj:1250m juz przeplyneli:-)
      • Gość: Mr. Blue Sky Nie jestem w stanie skomentować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:03
        "Nie jestem w stanie skomentować, bo to się za szybko dzieje" - powiedział
        Ireneusz Nawara podczas gimanstyki sportowej kobiet.
      • Gość: Mr. Blue Sky Nie było trzepania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:05
        "Nie było trzepania rowerem" - powiedział Jerzy Góra podczas indywidualnej
        jazdy na czas w kolarstwie torowym
      • Gość: Mr. Blue Sky Wejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:07
        "Wejście w poruszający się rower" - powiedział Jerzy Góra podczas jazdy
        indywidualnej na czas w kolarstwie torowym
      • Gość: Mr. Blue Sky Ciągnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:09
        "Ciągnie bardzo mocno" - powiedział Jerzy Góra podczas indywidualnej jazdy na
        czas w kolarstwie torowym.
      • Gość: Mr. Blue Sky Pokaże? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:11
        "Nimke teraz będzie mógł nam pokazać" - powiedział Jerzy Góra podczas
        indywidualnej jazdy na czas Stefana Nimke (Niemcy) w kolarstwie torowym.
      • Gość: Mr. Blue Sky Bez trzepnięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:12
        "Bez żadnego trzepnięcia" - powiedział Jerzy Góra podczas indywidualnej jazdy
        na czas w kolarstwie torowym.
      • Gość: Mr. Blue Sky Francuz usiadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:15
        "Teraz Francuz usiadł w tym samym momencie" - powiedział Jerzy Góra podczas
        indywidualnej jazdy na czas w kolarstwie torowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka