Gość: dawrog1 IP: *.opera-mini.net 02.03.14, 17:52 witam nie mam punktów za abwo bramka i asysta zawodnik wszedł w 71 min mecz zagłębie z zawiszą prezes dawrog1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ede Re: abwo IP: *.netsystem.net.pl 02.03.14, 18:20 punkcik za grę ofensywną dla Abwo jak najbardziej się należy, bo był na boisku jak Zagłębie strzelało bramki! Mam nadzieję że się to poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldziuu Re: abwo IP: *.icpnet.pl 02.03.14, 18:30 Za grę ofensywną - 1 pkt. Gra ofensywna jest wtedy, gdy drużyna ligowa, w której występuje dany piłkarz, wygra mecz różnicą co najmniej dwóch bramek. UWAGA: Warunkiem uzyskania premii za wygrany mecz jest rozegranie co najmniej 60 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abwo Re: abwo IP: *.sileman.net.pl 02.03.14, 19:31 Niestety punkty za wygrany mecz i gre ofensywna sie nie nalezą gdyż nie grał 60minut tak stanowi regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: abwo IP: *.netsystem.net.pl 02.03.14, 18:22 i jeszcze punkt za zwycięstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldziuu Re: abwo IP: *.icpnet.pl 02.03.14, 18:27 Czytałem Regulamin ? Z tego co piszesz to z pewnością nie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldziuu Re: abwo IP: *.icpnet.pl 02.03.14, 18:29 Za wygranie meczu - piłkarz, którego zespół wygra mecz, otrzymuje 1 pkt. UWAGA: Warunkiem uzyskania premii za wygrany mecz jest rozegranie co najmniej 60 minut Odpowiedz Link Zgłoś