Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dziś o 13 siatkarze grają z Francją

• Gość: Lele Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: *.61.134.79.host.de.colt.net 19.08.04, 13:07
        i juz 7:2 w pierwszym secie...........
      • tinoola Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją 19.08.04, 13:08
        9 : 2 dla francji :(
        • Gość: Lele Uwaga! ruszyli: 5:12 hehehehehe IP: *.61.134.79.host.de.colt.net 19.08.04, 13:11
          • tinoola Re: Uwaga! ruszyli: 5:12 hehehehehe 19.08.04, 13:14
            16 : 6 dla francji ... pierwszy set w plecy :(
      • Gość: stelmach ciota Kompromitacja !!! 6-16 w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.c.!! IP: *.chello.pl 19.08.04, 13:14
        ciekawe czy mecz skończy się w mniej niż 50 minut
        • Gość: pawel Re: Kompromitacja !!! 6-16 w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.c. IP: *.acn.pl 19.08.04, 13:18
          bedzie 2:0 i poddadza mecz;/
          pora do domu. boje sie pomyslec co bedzie z Tunezja
      • Gość: jon może chcą dorównać wczorajszej piłce nożnej ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:25
      • Gość: jon spoko, to była zasłona dymna, teraz im pokarzemy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:27
        • Gość: jon może oni tam są za kare ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:30
          • Gość: jon bahaha JUZ NAWET WYZYWAC ICH MI SIE NIECHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:41
            • Gość: jon mnie to już tylko śmieszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:44
              • Gość: Tony Nagrać to i za karę 100 seansów dziennie!!!! IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 13:48
                • Gość: Tony Wielki Mecz IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 13:50
                  Dobrze że nie mam okazji tego oglądać bo nerwy mam kiepskie!!!
                • Gość: jon Re: Nagrać to i za karę 100 seansów dziennie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:51
                  wątpię żeby to coś dało, ja myślę, że oni to mają głęboko w dupie !!!
                  • Gość: Tony Re: Nagrać to i za karę 100 seansów dziennie!!!! IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 13:53
                    Ja tego nie widzę tylko kolega co nieraz dzwoni:-(((ale na widowisku chyba nie
                    straciłem????:-)
                    • Gość: jon Re: Nagrać to i za karę 100 seansów dziennie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:57
                      nieee, no w sumie to fajny kabaret, jak im francuzi dają piłkę za darmo to oni ją wywalają poza boisko, a miny mają takie, jakby, jak to ujął komentator, odrabiali pańszczyznę.
              • Gość: jon bahaha to przez sędziów hahahahah leże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:49
            • Gość: tompty Śedziowie też nam pomagają!!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:50
              • Gość: jon Re: Śedziowie też nam pomagają!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:53
                ale jest progres, tym razem mamy 18 pkt, nieźle.
                • Gość: Tony Re: Śedziowie też nam pomagają!!!!!! IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 13:57
                  Nastepny set w plecy?????????????????
                  • Gość: tompty Mamy 2 punkty przewagi!!!Niesamowite IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:03
                    • Gość: jon spoko, spoko, jeszcze to wygramy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:04
                      • Gość: jon z grekami to przynajmniej było na co popatrzeć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:12
                        bo za sędzią na trybunach siedziała fajna laska, i za każdym zbliżeniem na sędziego było ją widać. ah ale ona była zajebista.
                        • Gość: tomty Życzę miłego gadania o niczym :-) IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:15
                          • Gość: Tony Mecz IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:18
                            GENERATION NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                            • Gość: jon koniec 15,18,17. hahahahahahahahahahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:20
                          • Gość: jon BRAWO KOMENTATORZY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:18
                            "jak coś takiego widzę to normalnie krew zalewa"
                            BAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                            • Gość: Tony Mecz IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:22
                              To jest grecka Tragedia!!!z happy endem wszyscy wracają uśmiechnięci(Jak
                              Ignaczak - czy dziś pokazuje ząbki???)Może oni mają dożynki i chcą wczesniej
                              wrócić do domu???albo wykopki>???albo biesiadę Tyskie???(Polacy za friko to i
                              gówno zjedzą!!!)
                              • Gość: Tony Mecz IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:24
                                Czy gdzieś można z tymi patałachami pogadać na forum bo mam parę pytań??:-
                                )))))))
                                • Gość: jon Re: Mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:28
                                  oj chyba się nie zdecydują na taką pogawędkę.
                                  • Gość: Tony Re: Mecz IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:32
                                    A może powinni?????:-)
                                    • Gość: Tony Re: Mecz IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:34
                                      Oj Jon szkoda naszych palcy!!!na dzis koniec bo to i tak nic nie da!!!
                      • Gość: tompty Bez Świderskiego ani rusz!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:14
                • Gość: tompty Grają fenomenalnie!!!!!!!Śmiechu warte IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:00
                  • Gość: tony Re: Grają fenomenalnie!!!!!!!Śmiechu warte IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:03
                    czy ten kabaret jest gdzies w internecie w wersji tv
                    • Gość: jon Re: Grają fenomenalnie!!!!!!!Śmiechu warte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:05
                      raczej wątpię.
                      • Gość: tompty porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:12
                        Nie komentuję tego.Szkoda w ogóle o tym gadać.
                        Jedna uwaga: Gra Świderski 4 sety wygrane,brak Świderskiego 4 przegrane.
                        Koniec, kropka
                        • Gość: jon Re: porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:14
                          na boisku jest 6 ludzi, jeden zawodnik nie świadczy o niczym, jakby chcieli to by wygrali.
                          • Gość: tompty Re: porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
                            Pogadamy po następnych meczach,jak zagra Świderski.Tu nie chodzi o to jak gra
                            Świderski tylko o to że to jedynie on potrafi poderwać zespół.
      • Gość: Alien Wiecie jak to sie skończy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:27
        Wydaje mi sie, ze wiele kibicow podziela moj stosunek do reprezentacji. Dalem
        im ostatni kredyt zaufania. Jak tak dalej beda grac to naprawde BARDZO WIELE
        osob, kibicow, dziennikarzy odwroci sie od nich.

Nie tylko dla nas kibicow, ale dla samych zawodnikow to bedzie dramat. Odwroca
        sie od nich sponsorzy, bedzie sie zle, negatywnie mowic i wowczas ZERO szans na
        granie w lepszych europejskich ligach!

Trzeba tez pamietac, ze na LIGE SWIATOWA dostaje sie ZAPROSZENIE, a nie
        kwalifikacje. Watpie, ze po takim wystepie nas zaprosza. I chyba dobrze...
        • Gość: tomty Gabrych liderem przegrywającej drużyny IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:31
        • Gość: bnew Re: Wiecie jak to sie skończy? IP: 217.153.8.* 19.08.04, 14:50
          Szanowny kolego
          Zapraszali na nie dlatego, że graliśmy dobrze, tylko dlatego że Biesiada jest
          koleżką (żeby nie powiedzieć przydupasem) złodzieja Acosty, dlatego każdy się
          boi tykać Biesiady bo nas wywalą z Ligi Światowej, a jak wreszcie wywalą tego
          złodzieja Biesiade to może coś się zmieni (o ja głupi znowu mam nadzieje)
      • Gość: Kiep Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:03
        8:6!!!!
        Czy ja śnię?
        • Gość: Kiep Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:23
          O, chyba się obudziłem.
      • Gość: gość Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: *.mstow.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:25
        piszę po meczu już i tak sobie myślę, że najlepiej niech oni pokryją koszty
        przejazdu i pobytu na igrzyskach i już wrócą do domu. Mierna gra
        naszych "gwiazdek", dla nich liczy się tylko kasa, a my za to płaćmy. Caly czas
        od niepamiętnych czasów kibicowałem siatkarzom, ale tego już za wiele
        • Gość: wb Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: 217.153.119.* 19.08.04, 14:27
          straciłem resztę zaufania, najlepiej aby odpadli jeszcze w fazie grupowej bo to
          co pokazali to żenada.

pzdr
        • Gość: Tony Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:28
          Nasza złoci chłopcy okazali się z tombaku!!!obym się mylił i niech przejdą
          dalej!!!i sprawią niespodziankę!!!jak to miller mówił"nie ważne jak mężczyzna
          zaczyna ważna jak kończy"!!!
          • Gość: Tony I TAK 2 SETY WIĘCEJ NIŻ W ATLANCIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:30
        • Gość: anakinsky Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: 212.160.156.* 19.08.04, 14:31
          Nasi siatkarze pokazali sie rownie aktarkcyjnie, co wczoraj pilkarze. Otylia i
          Sylwia moga im nie podawac reki. Do domy - oszczedzcie nam wstydu!
          • Gość: wb Re: Dziś o 13 siatkarze grają z Francją IP: 217.153.119.* 19.08.04, 14:44
            Kiedy oni wracaja do Polski, chyba urwę się wtedy z pracy i pojade na Okecie z
            torbą jajek, może znajda sie inny chetni do pomocy. Do tej pory nie moge
            uwierzyć w to co pokazali, skandal.
            • Gość: Tony Przylot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 14:47
              Alez wb nie ma takiej opcji!!!termin przylotu utajniony!!!szkoda jaj!!!a może
              zaskoczą i przejdą????:-)zobaczymy pożyjemy!!!
              • Gość: wb Re: Przylot IP: 217.153.119.* 19.08.04, 14:57
                Akurat znam gościa z PPL
                • Gość: Tony Re: Przylot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 15:01
                  A może zaskoczą???bo ja bym wolał jajeczniczkę zjeść niż w nich rzucać!!!
                  zresztą i tak to nic nie da!!!po prostu nastąpiło zachamowanie w rozwoju!!!nic
                  więcej!!!więcej nakładów na sport to może będą efekty a nie kaleki w
                  reprezentacji grają (piłka nożna no i siatkówka)
                  • Gość: Tony Re: Przylot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 15:04
                    A może na paraolimpiadę zostaną(razem z dream teamem Janasa)(od trazu na rentę
                    sportową?:-))????chociaż jakby grali jak dziś to i tak by przejebali!!!
                • Gość: wb Re: Przylot IP: 217.153.119.* 19.08.04, 15:05
                  Ten wygrany mecz z SC i ewentualnie wygrana z Tunezją pewnie da im awans. Ale
                  na dzisiaj to mam dosyć, takiego kaca to dawno nie miałem, tak wierzyłem a tu
                  co. Tem mecz chyba skonczyk sie z 45 minut temu a dalej o tym mysle. 2 godziny
                  przepier... w pracy bo ciagle gapilem sie w internet, są żałosni, dziennikarze
                  mówia że francja nie pokazała nic wielkiego. Sytuacja wyglada analogicznie jak
                  chyba rok temu gdzie na mistrzostwach wygrali z wlochami byl hura optymizm a
                  potem totalna klapa. Brak mi słów jak tak dalej pójdzie to znowu przywieziemy
                  mniej medali, ten nasz sport!!!!
                  • Gość: Tony Re: Przylot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 15:08
                    sinusoida sportowa!!wzlot i jeb na glebę!!!ale to u nas sportowa wada!!!a
                    medali ja będzie10 to góra i to wsio!!!!
                    • Gość: wb Re: Przylot IP: 217.153.119.* 19.08.04, 15:10
                      też mi sie wydaje, że 10 krazkow to chyba nasza granica.

PZdr
                      • Gość: tony odlot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 15:12
                        10 to odlot!!!!!
                        • Gość: Tony Re: odlot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 15:17
                          Dobrze że jest ten portal bo żona by ze mną nie wytrzymała:-)
                          Qrwa kupa nadziei i z tego wielkiego napompowanego przez dziennikarzy balonu
                          jebnął gaz i dupa!!!!
                          • Gość: tony Re: odlot IP: *.oeiizk.waw.pl 19.08.04, 15:18
                            pozdr i dowi będę jutro okolo 9 rano - kończę pracę pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka