Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w centrali mBanku lub Multibanku?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:14
    prosze o info. standartowe kwestie tj. atmosfera, place czy jest jakis pakiet
    socialny etc.

bardzo prosze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: była Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 08:45
        płaca średnia jak na centralę (2000 -2500 brutto na wstęp plus premie)która zależy od stanowiska które zajmujesz i tego czy masz zanjomego wewnątrz :) Tak naprawde zatrudnia cię Bre BAnk który ma super pakiet socjalny: prywatna klinika, bony, wyjścia integracyjne, zniżki w różne miejsca. Atmosfera zależy od działu i od tego kto jest Twoim bezpośrednim przełożonym ale szczerze mówiac spotakałam sie z dobrym przyjęciem i miło wspominam czas tam spedzony.
        • Gość: michał Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:05
          dziekuje Ci bardzo:)))
          • Gość: MultiBank Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.kalisz.mm.pl 08.10.06, 17:45
            w Bankowości Oddziałowej w MultiBanku zarabiałem 1900 netto, i dziwię się, że
            koleżanka cieszy się w centrali banku z pensji 2500 brutto. Burdel jak w każdym
            Banku!!!!
            • Gość: była Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.toya.net.pl 09.10.06, 07:58
              a gdzie ja napisałam ze się cieszę z takiej płacy???????

byli super ludzi, ot wszystko.Pracę zmieniłam właśnie ze względu na kasę
        • Gość: ap Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:19
          a jak jest na "sluchawkach"..???
          wiem ze telefoniczna obsluga to praca zmianowa,ale mozna sobie jakos ustalic godziny tzn grafik??
          czy odgornie ustalaja???
          i jakie tu place maja na poczatek..?????
      • Gość: michał Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:13
        Stanowisko ds. reklamacji w Centrum Obsługi Kart w MultiBanku
        moze wiecie cos na temat tego stanowiska?
        • Gość: była Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.toya.net.pl 09.10.06, 09:17
          musisz znac głownie zasady funkcjonowania rozliczeń kart kredytowych i debetówek, promocji i masy regulaminów by uznać lub odrzucić reklmację. Praca na zapleczu banku (względny spokój)ale finansowo powiem ze marnie. Kolega z placówki wypowiadający sie wcześniej zarabiał więcej.
          • Gość: michał Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:52
            bardzo dziekuje:)
            slyszalem ze pracuje sie w godz. od 8 do 16:30 z 0,5 h przerwa, ktora nie jest
            platna. Interesuja mnie zarobki min. 1600 netto. Jaka znajomoscia ang. musze
            sie wykazac ( w ogloszeniu napisali bardzo dobra) i jak ona jest werfikowana?
            Czy znajomosc ang. jest wykorzystywana w pracy? Zalezy mi na tym.
            Z tego co napisalals to bardzo odpowiedzialan praca i mysle ze ciekawa -
            spodobalo mi sie.
            • Gość: była Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.toya.net.pl 09.10.06, 13:15
              nie wiem jak dokładnie kształtują sie zarobki specjalisty ale w dziale kart mozesz tyle zawołac na tym stanowisku. do tego powinny dojsc jeszcze premie ale nie wiem w jakim przedziale sie kształtują i co jest brane pod uwagę przy ich wypłacaniu.
              angielski jest ważny i na rozmowie na bank bedzie kilka pytan w tym języku. jeśli masz poziom advance to bez stresu (Pani z HR sama lepiej nie zna.
              Praca odpowiedzialna jak wiekszosc. a czy ciekawa......sam ocenisz, bo duzo postępujesz wg schematów i procedur
              • Gość: michał Re: praca w centrali mBanku lub Multibanku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:45
                dziekuje Ci bardzo!
                powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka