Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gol Piecha???

IP: *.trans.net.pl 01.04.14, 00:06
    Bartek dlaczego Piechowi przyznaliście punkty za gola? Strzał byłby niecelny gdyby nie rykoszet. Moim zdaniem powinien to być gol samobójczy. Widać to wyraźnie na powtórce z kamery ustawionej za Piechem. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 06:23
        dokładnie gdyby nie rykoszet piłka nie leciała wcale w światło bramki
        • Gość: Kodzi Re: gol Piecha??? IP: *.maxnet.biz 01.04.14, 07:20
          vittotiffosi nie nudzi ci się to ciągle marudzenie na decyzje Wygraj Ligę? Piłka leciała w okolice słupka. Gdyby nie rykoszet to Miśkiewicz by to wyjął. Ale czy piłka leciała w światło bramki czy nie to powtórka zza pleców jednoznacznie nie wyjaśnia. Gol został uznany Piechowi przez Ekstraklasę. Koniec historii.
          • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 08:06
            Gość portalu: Kodzi napisał(a):

> vittotiffosi nie nudzi ci się to ciągle marudzenie na decyzje Wygraj Ligę? Piłk
            > a leciała w okolice słupka. Gdyby nie rykoszet to Miśkiewicz by to wyjął. Ale c
            > zy piłka leciała w światło bramki czy nie to powtórka zza pleców jednoznacznie
            > nie wyjaśnia. Gol został uznany Piechowi przez Ekstraklasę. Koniec historii.

przeczytaj regulamin wygraj ligę , jak tego nie zmienią wyjdzie na to że regulamin działa jak chcemy raz tak raz tak
            • kamilkamas84 Re: gol Piecha??? 01.04.14, 09:03
              Popieram opinię, że Gol Piechowi się nie należał. Dziwię się, że Ekstraklasa to uznała.
      • wygrajlige_pomoc Re: gol Piecha??? 01.04.14, 11:24
        Słuchajcie, akurat z golami nie ma dyskusji. To oficjalna dana. Liczy się decyzja Ekstraklasa SA. Na razie gol jest przyznany Piechowi. Wątpię by coś tu się zmieniło.

@vittotiffosi: o co chodzi z regulaminem i raz tak, raz tak?

[Bartek]
      • spaler Re: gol Piecha??? 01.04.14, 13:12
        Masz sobie prawo do swojego zdania-które zresztą pewnie jest spowodowane tym że Twój rywal w którymś z pucharów miał Piecha...i to by wyjaśniało czemu jest ono takie a nie inne:-)Ja oglądałem ten mecz i moim zdaniem strzał był w stronę bramki-skoro w klasyfikacji na króla strzelców zaliczono go Piechowi,podczas transmisji meczowej było że Piech autorem,w relacji tekstowej na wp,w livescore-mało tego gol przy Piechu jest we wszystkich konkurencyjnych grach do Wygraj Ligę:Fantasy Liga,TVP SPORT MENEDŻER,Ustaw Ligę,Moja11-a Ty wyskakujesz z samobójem...to kto według Ciebie skoro tak wnikliwie oglądałeś ten mecz był autorem tego samobója?:-)Gol był Piecha i tyle,to że po rykoszecie i na fuksie bo to była końcówka meczu-to fakt-ale nie wyobrażam sobie aby miał być niezaliczony Piechowi...zresztą chyba nie tylko ja skoro zgodnie z podanymi przykładami większość tak uznała.
        • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 14:23
          spaler napisał:

> Masz sobie prawo do swojego zdania-które zresztą pewnie jest spowodowane tym że
          > Twój rywal w którymś z pucharów miał Piecha...i to by wyjaśniało czemu jest on
          > o takie a nie inne:-)Ja oglądałem ten mecz i moim zdaniem strzał był w stronę b
          > ramki-skoro w klasyfikacji na króla strzelców zaliczono go Piechowi,podczas tra
          > nsmisji meczowej było że Piech autorem,w relacji tekstowej na wp,w livescore-ma
          > ło tego gol przy Piechu jest we wszystkich konkurencyjnych grach do Wygraj Ligę
          > :Fantasy Liga,TVP SPORT MENEDŻER,Ustaw Ligę,Moja11-a Ty wyskakujesz z samobójem
          > ...to kto według Ciebie skoro tak wnikliwie oglądałeś ten mecz był autorem tego
          > samobója?:-)Gol był Piecha i tyle,to że po rykoszecie i na fuksie bo to była k
          > ońcówka meczu-to fakt-ale nie wyobrażam sobie aby miał być niezaliczony Piechow
          > i...zresztą chyba nie tylko ja skoro zgodnie z podanymi przykładami większość t
          > ak uznała.

W prosty sposób Ci to wytłumaczę to że wszędzie widnieje Piech jako strzelec bramki nie znaczy że wszyscy nie mogą się mylić , gdyby nie rykoszet piłka nie wpadła by do bramki bo leciało na moje oko około 2 metrów obok słupka wystarczy zobaczyć powtórki z różnych kamer i jak masz TV Full HD a nie czarno biały rubin to to zobaczysz .
        • Gość: xxx Re: gol Piecha??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.14, 14:23
          spaler komu ty to tlumaczysz:) te zgloszenia sa wylacznie z czystej zawisci.. rywal ma zawodnika wiec trzeba zrobic wsyzstko zeby mial mniej pkt.. jedno slowo do panow wyzej. ŻAL!!
          • spaler Re: gol Piecha??? 01.04.14, 14:46
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> spaler komu ty to tlumaczysz:) te zgloszenia sa wylacznie z czystej zawisci.. r
            > ywal ma zawodnika wiec trzeba zrobic wsyzstko zeby mial mniej pkt.. jedno slowo
            > do panow wyzej. ŻAL!!
            Masz rację-mi też ich żal.Kilku osobom chyba nie poszło i z zawiści próbują coś jeszcze wywalczyć:-)Też mi argument-na jego tv jego okiem było widać że leciało 2m obok:-)-też mi autorytet-podaje się jakieś oficjalne źródło na podstawie którego gola strzeliła ta i ta osoba-bo na swoje oko to każdy zobaczy to co chce zobaczyć:-)Żal,żal,żal...:-)
            • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:00
              spaler napisał:

> Gość portalu: xxx napisał(a):
              >
              > > spaler komu ty to tlumaczysz:) te zgloszenia sa wylacznie z czystej zawis
              > ci.. r
              > > ywal ma zawodnika wiec trzeba zrobic wsyzstko zeby mial mniej pkt.. jedno
              > slowo
              > > do panow wyzej. ŻAL!!
              > Masz rację-mi też ich żal.Kilku osobom chyba nie poszło i z zawiści próbują coś
              > jeszcze wywalczyć:-)Też mi argument-na jego tv jego okiem było widać że leciał
              > o 2m obok:-)-też mi autorytet-podaje się jakieś oficjalne źródło na podstawie k
              > tórego gola strzeliła ta i ta osoba-bo na swoje oko to każdy zobaczy to co chce
              > zobaczyć:-)Żal,żal,żal...:-)

Mi też was żal , jestem na 7 miejscu w Generalnej a wy ? zapewne na 2 lub 3 co ?
          • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 14:59
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> spaler komu ty to tlumaczysz:) te zgloszenia sa wylacznie z czystej zawisci.. r
            > ywal ma zawodnika wiec trzeba zrobic wsyzstko zeby mial mniej pkt.. jedno slowo
            > do panow wyzej. ŻAL!!

Mylisz się kolego , bo mam Piecha Kapitanem w swojej drużynie akurat ,
            • wygrajlige_pomoc Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:20
              @vittotiffosi: tu masz dane z ESA:
              ekstraklasa.org/rozgrywki/mecz/9216/zag/wis
              Dopóki tu się nie zmieni, nie ma co dyskutować. W przypadku zdobywców bramek sytuacja jest klarowna - patrzymy na oficjalne dane Ekstraklasy.
              [Bartek]
              • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:24
                wygrajlige_pomoc napisał:

> @vittotiffosi: tu masz dane z ESA:
                > ekstraklasa.org/rozgrywki/mecz/9216/zag/wis
                > Dopóki tu się nie zmieni, nie ma co dyskutować. W przypadku zdobywców bramek sy
                > tuacja jest klarowna - patrzymy na oficjalne dane Ekstraklasy.
                > [Bartek]

Czyli rozumiem że według was Ekstraklasa jest nie omylna ? Jest Waszym Guru ? nawet jak wszędzie indziej napiszą ze jest inaczej a jedyna Ekstraklasa tak to będzie tak jak Ekstraklasa ?
                • spaler Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:33
                  vittotiffosi napisał:

> wygrajlige_pomoc napisał:
                  >
                  > > @vittotiffosi: tu masz dane z ESA:
                  > > ekstraklasa.org/rozgrywki/mecz/9216/zag/wis
                  > > Dopóki tu się nie zmieni, nie ma co dyskutować. W przypadku zdobywców bra
                  > mek sy
                  > > tuacja jest klarowna - patrzymy na oficjalne dane Ekstraklasy.
                  > > [Bartek]
                  >
                  > Czyli rozumiem że według was Ekstraklasa jest nie omylna ? Jest Waszym Guru ? n
                  > awet jak wszędzie indziej napiszą ze jest inaczej a jedyna Ekstraklasa tak to b
                  > ędzie tak jak Ekstraklasa ?

Człowieku przestań się wreszcie ośmieszać...przecież wszystkie źródła podają gol Piecha,oprócz Twojego oka na Twoim "super" telewizorze...:-)Swoją drogą proponuję nie wydawać tyle na tv a kupić sobie trochę lepszy monitor-może wtedy będziesz w stanie sprawdzić sobie na którym miejscu w klasyfikacji jesteś faktycznie-bo z pewnością nie na 7 z Piechem na kapitanie...Żal...
              • Gość: Kodzi Re: gol Piecha??? IP: *.maxnet.biz 01.04.14, 15:24
                @vittotiffosi siódma ekipa w generalce nie ma wcale Piecha w zespole. Ciekawe. I myślisz, że jak będziesz się upierać przy swoim i rzucisz tekst, że jesteś wysoko to inni nagle uznają twoje rację? Ja jestem czwarty w generalce i nie uważam siebie za nieomylnego i jak ktoś mi rozsądnie coś tłumaczy to jestem w stanie przyznać tej osobie rację.
                • vittotiffosi Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:31
                  Gość portalu: Kodzi napisał(a):

> @vittotiffosi siódma ekipa w generalce nie ma wcale Piecha w zespole. Ciekawe.
                  > I myślisz, że jak będziesz się upierać przy swoim i rzucisz tekst, że jesteś wy
                  > soko to inni nagle uznają twoje rację? Ja jestem czwarty w generalce i nie uważ
                  > am siebie za nieomylnego i jak ktoś mi rozsądnie coś tłumaczy to jestem w stani
                  > e przyznać tej osobie rację.

nie ma Piecha bo go dzisiaj sprzedałem
            • spaler Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:27
              vittotiffosi napisał:

> Gość portalu: xxx napisał(a):
              >
              > > spaler komu ty to tlumaczysz:) te zgloszenia sa wylacznie z czystej zawis
              > ci.. r
              > > ywal ma zawodnika wiec trzeba zrobic wsyzstko zeby mial mniej pkt.. jedno
              > slowo
              > > do panow wyzej. ŻAL!!
              >
              > Mylisz się kolego , bo mam Piecha Kapitanem w swojej drużynie akurat ,

Człowieku przestać się ośmieszać...:-)Piszesz że jesteś na 7miejscu i masz Piecha na kapitanie-chyba nie umiesz sprawdzić nawet swojego miejsca w klasyfikacji...co faktycznie czyni z Ciebie autorytet:-)Zresztą mógłbyś być nawet pierwszy i nie zmieniłoby to faktu-że skoro wszystkie oficjalne źródła podają gol Piecha-to Ty na swoim tv,swoim okiem możesz sobie widzieć co tylko chcesz a faktów nie zmienisz.No chyba że oficjalne źródła zmienią swoją decyzję-przecież zawodnicy walczą o koronę króla strzelców to nie jest im wszystko jedno komu zapisują bramkę:-)
              • Gość: Kodzi Re: gol Piecha??? IP: *.maxnet.biz 01.04.14, 15:33
                Dobra nie chce mi się kontynuować tej dyskusji :d 7 zespół: Płoń tęczo płoń nie miał w poprzedniej kolejce Piecha :D:D:D
                • spaler Re: gol Piecha??? 01.04.14, 15:40
                  Wiesz co skoro kłamiesz z tym na którym jesteś miejscu,a do tego jesteś na tyle naiwny-że nie wiesz że sprawdzić można czyjś skład z poprzedniej kolejki-to tym bardziej wątpię że nawet na Twoim cudownym tv widziałeś tą bramkę inaczej niż wszyscy:-)
                  Żal za próby odebrania komuś punktów z zawiści,
                  żal za podszywanie się pod innych graczy.
                  żal za nieznajomość techniczną gry w którą grasz.
                  • Gość: jos10 Re: gol Piecha??? IP: *.slonecznyzdroj.pl 01.04.14, 20:09
                    bramka przyznana Brozkowi
                    • Gość: jos10 Re: gol Piecha??? IP: *.slonecznyzdroj.pl 01.04.14, 20:11
                      ale skoro nie ma bramki Piecha nie ma asysty Abwo:(
                      • Gość: bez logowania Re: gol Piecha??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 21:09
                        nie wiem skąd info że nie ma bramki Piecha-pls o źródło.No ale jeżeli nawet by tak było-to skutkuje to nie tylko brakiem asysty Abwo,ale także minusem za samobój Brożka,to chyba -5pkt.
      • wygrajlige_pomoc ESA: Gol Piecha 01.04.14, 21:46
        Są dyskusje, ale Kraków.sport.pl dowiedział się, że będzie to jednak Piech
        www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,15724041,Byl_samoboj__Kto_strzelil_druga_bramke_dla_Zaglebia.html
        Ekstraklasa SA nie ma jednak wątpliwości. Strzelców wybiera się na podstawie pomeczowych sprawozdań sędziego. Arbiter prowadzący spotkanie ma 24 godziny na przesłanie dokumentu. Sędzią poniedziałkowego spotkania był Tomasz Kwiatkowski, dla którego był to debiut w ekstraklasie.

Udało nam się potwierdzić, że gol został zapisany Piechowi.

Czekamy jeszcze jutro czy ESA nie zmieni tego. [Bartek]
        • Gość: prawdziwy xxx Re: ESA: Gol Piecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 10:28
          powinna zmienić.. Bartek ciekawi mnie Twoja prywatna opinia na ten temat? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka