Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Algorytm - ceny piłkarzy

IP: 91.192.15.* 02.04.14, 11:53
    Rozumiem dostosowanie cen piłkarzy do aktualnej sytuacji ale obecny algorytm to czyste szaleństwo. Ceny zmieniają się tak szybko i nagle, ze nie ma to najmniejszego sensu. Wystarczy jeden mecz zawieszenia i cena spada o 0,7 miliona. :brawo:www.sport.pl/i/emoticons/sciana.gif
    Obserwuj wątek
      • Gość: bez logowania Re: Algorytm - ceny piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 12:14
        Cena zmienia się w zależności od popytu u grających max o 0.3mln w trakcie kolejki-niemożliwe aby podczas jednego meczu zawieszenia spadło Ci o 0.7...coś Ci się musiało pomylić.Który to zawodnik spadł o 0.7?
        Mi się zmiana podoba-bo dochodzi jeszcze element strategii finansowej-trzeba we właściwym momencie sprzedać zawodnika(najlepiej jak wcześniej podrożał,a teraz przykładowo pauzuje-to wiadomo że spadnie na wartości)-i okazyjnie kupić takiego którego spadła wartość-a teraz wraca do gry.Oczywiście jeżeli kupować tylko najpopularniejszych graczy,jak już podrożeją a potem przespać moment kiedy spadnie ich wartość(przykładowo nie doczytać że będą pauzować za kartki)-to można mieć problem z budżetem.Ja przykładowo zostałem się z Deleu-i nie wiem co z nim zrobić-sprzedać za 0.7 mi szkoda:-),ale zarobiłem na Dejmku którego kupiłem za grosze-a teraz sprzedam za dużo więcej.Radzę korzystać z bardzo fajnego raportu jaki zamieszcza Bartek-co kolejkę pojawia się taki o tym czyja cena i o ile wzrosła,lub zmalała.Zmiana cen na zasadach z fantasy premier league-na Wyspach się to sprawdza,więc tu też powinno.

PS:Bartek kiedy Twój raport?
        • wygrajlige_pomoc Re: Algorytm - ceny piłkarzy 02.04.14, 12:34
          Niemożliwa jest zmiana cen o 0,7 mln. W ciągu 3 kolejek - tak.

@bez logowania: dobrze, że mnie ścignąłeś! Raport gotowy a nie opublikowany. Już jest
          www.sport.pl/forum_sport/w,478,149785029,150372004,28_kolejka.html
          [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka