Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hamalainen

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 11:57
    ZA CO HAMALAINEN DOSTAŁ ASYSTE SKORO I PRZY 1 I 2 BRAMCE ASYSTOWAŁ ZAWODNIK WISLY?????? >:(
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Hamalainen 26.04.14, 12:53
        Na razie jest wpisana asysta,ale to do weryfikacji. Spokojnie :)

ps. nie krzycz klawiaturą ;)
        • Gość: bezlogowania Re: Hamalainen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 14:29
          U pozostałych czyli TVP SPORT,Fantasy,Ustaw Ligę też ma asystę za pierwszą bramkę-oczywiście nie wszędzie zasady i interpretacje muszą być identyczne-no ale jest to jakiś argument:-)Ja oglądałem ten mecz i przy pierwszym golu moim zdaniem była asysta Fina-aczkolwiek piłka zmierzająca do Teodorczyka miała kontakt z którymś z Wiślaków.Przy drugim golu Fin chciał podawać ale trafił w Wiślaka i wpadło to do bramki-więc moim zdaniem samobój.Trzecią bramkę już strzelił samemu.
        • Gość: arek.m2 Re: Hamalainen IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.14, 20:55
          Mam nadzieję,że nie umknie Wam weryfikacja asysty, krórej nie było ( przy pierwszej bramce wmieszał się w podanie wiślak).
          • Gość: bezlogowania Re: Hamalainen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 21:08
            Nie było to według Ciebie...:-)Załączyłem wcześniej przykłady z których wynika że nie tylko ja widziałem asystę(oczywiście mam na myśli pierwszą sytuację bo w drugiej padł gol samobójczy to oczywiście o asyście nie może być mowy).
            • kaka4000 brak asysty 28.04.14, 21:17
              z dobrego zródła wiem, ze nie bedzie asysty, na pewno nie bedzie. wiec nie ma co juz myslec nad nia.
        • Gość: gutek Re: Hamalainen IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.14, 08:53
          Bartku, wypowiedz się proszę skąd ta asysta Hamalainena, przecież takiej nie było? Wmieszał się wiślak.
      • Gość: bezlogowania Re: Hamalainen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 09:40
        Asysta Hamalainena była.Jak zwykle każdy kogo rywal w pucharze ma zawodnika do którego zagrania można w jakiś sposób się przyczepić udaje eksperta i znawcę twierdząc że coś było lub nie było.Proszę o podanie źródeł na podstawie których nie było...W grach o podobnych zasadach:TVP SPORT dał asystę Finowi.Fantasy Liga dała asystę Finowi.Ustaw Ligę dała asystę Finowi.Wszyscy źle widzieli...bez jaj.
      • wygrajlige_pomoc Re: Hamalainen 29.04.14, 12:29
        Po weryfikacji - asysty nie przyznamy. Wyjaśnienie później w osobnym wątku.
        • Gość: bezlogowania Re: Hamalainen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 21:58
          Bardzo jestem ciekaw tego wyjaśnienia...pomijając moje własne wrażenia z oglądania meczu,przy każdym podsumowaniu kolejki z jakim się spotkałem czytałem o asyście Fina-a tu nie ma.Jedyne co mi przychodzi na myśl na wasze usprawiedliwienie to fakt że niedawno nie przyznaliście asysty tez Iwańskiemu-zakładam że ma to stanowić spójną całość i konsekwencję...jak dla mnie obie decyzje chybione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka