Gość: jos10 IP: *.sileman.net.pl 26.04.14, 19:05 No będzie kontrowersja czyja bramka :) moim zdaniem Piątkowskiego oglądam mecz a narazie zaliczają ja Quintanie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezlogowania Re: Bramka Quintana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 19:39 Chyba dla Ciebie tu są jakieś kontrowersje tylko...ja oglądam i równocześnie mam podgląd pod relację tekstową:Gole:Dźwigała,Quintana 2,Piątkowski. Z ciekawości zajrzałem jeszcze na livescore i identycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jos10 Re: Bramka Quintana? IP: *.sileman.net.pl 26.04.14, 19:51 nie mam w tym interesu czyja będzie to bramka ale ewidentnie Piątkowski pakuje bramkę obejrzyj powtórki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: Bramka Quintana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 20:36 Są do obejrzenia na stronie ekstraklasy-oglądałem.Bramki są oficjalnymi statystykami dostępnymi na stronie ekstraklasy,tu nie ma pola do interpretacji jak w przypadku asyst.Z tego co pamiętam przy okazji wcześniejszych sporów o autorstwo goli-Wygraj Ligę deklarowało że u nich będzie uznawany/honorowany strzelec taki jak w statystkach ekstraklasy.www.ekstraklasa.org/rozgrywki/statystyki Ja tu widzę 12 goli u Hiszpana.Mało tego pod filmikami są opisy że obie bramki są zapisane na jego konto. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Bramka Quintana? 28.04.14, 09:49 Będziemy weryfikować. Poinformuję na zamknięciu kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: Bramka Quintana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 10:29 Z tego co pamiętam deklarowaliście że w przypadku bramek decyzję podejmujecie na podstawie statystyk Ekstraklasy-tam z tego co widzę decyzja jest.Chyba trzeba być konsekwentnym...oba gole Hiszpana.Oczywiście gdyby Ekstraklasa zmieniła decyzję to wtedy proszę bardzo i wy zmieniajcie strzelca. Odpowiedz Link Zgłoś